IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@ahsenas
No secenegini isaretleyip aciklama kismini have some of them but I will get the rest later on tarzi bir sey yazabilirsiniz, problem olmaz -
@uogzh teşekkürler 🙏🏻
-
@crazycells Arkadaşlar mülakata girdim mülakatta bana eksik evrakları tamamla diye sarı kağıt verdiler Bende hemen tamamlayıp konsolosluğa postaladım.Başka yapmam gerekn bişey var mı?Bu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
-
@ahsenas ben direkt yes dedim çünkü sağlık kontrolünde ABD göçmenlik aşılarını vuracaklar diye
-
@SNGMSF eksik evrak neydi onuda belirtir misiniz?
-
Merhaba, cr1 sürecimizde nvc aşamasındayız. I-864 belgelerini tam olarak düzenlemeden yüklemiştik. Öncesinde DS260’ı tamamlayıp geri döneriz diye düşünmüştük. Ancak şu an sponsor belgelerini yükleyeceğim yere tıklayamıyorum. Beni direkt DS260 civil documents kısmına atıyor. Tüm formlar tamam ama ilerleyemiyoruz. Sistemle ilgili bir sorun olabilir mi? Yoksa önce DS260’ı submit ettiğimiz için mi? Ne yapabiliriz, yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@Berkan-Duru 2022 vergisi ve eşimin boşanma kağıdının aslını istediler
-
Merhaba ds 260 formunun en son kısmında imza bölümündeki bilgileri de girdim ama tekrar personal bilgilerinde düzeltmem gereken bir yer olduğunu söylüyor. Ama formu doldururken hata olmayacak şekilde doldurmuştum zaten yanlışlık olsa uyarıyordu. Kafam takıldı yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim
-
@timtim tüm bilgileri Türkçe karakter kullanmadan girdiğinize emin olun. Örneğin yanlışlıkla İ yazmışsınızdır ama sistemde I olarak giriliyor. Farketmemis olabilirsiniz
-
@Berkan-Duru haklısınız o hataya düştüm fakat ilerletmemişti mesela düzelttim sonra. Bu benim kafamı karıştrdı
-
@timtim şuan düzeldi mi? Ilk basa donup kırmızı gozuken heryeri ingilizce karakterlerle duzeltmeye çalışın. Her duzeltmede save yapın
-
@Berkan-Duru şuan kırmızı görünen bir yer yok hepsi doğru görünüyor :s
-
@timtim enteresan.. nvc ye inquiry olusturun derim eger sorun olmadigini düşünüyorsanız. Umarim cozulur sorununuz
-
@Berkan-Duru teşekkür ederim
-
@timtim rica ederim
-
Hello guys,
I am from Iran and selected Ankara for my interview. I have recently got DQ on April 18th. Does anyone know how much it takes to receive appointment notice. As it is clear, Turkish citizens usually take that around between 3 to 4 months, but for sure, for non-Turks, it will take more.
I-130 applied April 5th 2022
1-130 approval January 18th 2023
DQ April 18th 2023
Interview ( I hope as soon as possible) -
@SNGMSF 2022 Vergisi olarak tam olarak ne istediler? IRS'ten tax return transcript mi? Yoksa W2'ları da istediler mi?
-
@ahsenas
Orda yapılan kan tahliliniz de bağışıklıklarınıza bakılıyor , bağışıklığınız olmayan aşılar yapılıyor ayrıca yaşınıza göre de tekrarı uygun görülen aşılar yapılıyor -
@Amir-Bahman
i hope we get our interview soon
as a non-Turkish (Syrian) with work permeant residential
i got my DQ in September 2022, until now i didn't receive IL -
@Emly, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@Niv Sadece e-nabız’dan aldığım Covid-19 aşı kartım vardı. Bu arada yaşım 29 aşı olduktan sonra gönderilen belgede olmadığım bazı aşıların yanında yaşına uygun değil ibaresi yer alıyordu yaşa görede değişiyor anladığım kadarıyla.
Merhaba,
Acaba tam olarak hangi asilara yasiniz uygun degildi? Ben de 30 yasindayim ve konsoloslugu bekliyoruz simdi. Zahmet olmazsa uygun olmayan asilarin tam listesini yazabilir misiniz?
Oldugunuz asilar bende mevcut, devlet hastanesinde kan testi yaptirdim bu asilar bende var mi yok mu diye. Hepsi e-nabiza islendi. Unganlara da maille sormustum o sekilde kabul ediyorlar mi diye, ediyoruz dediler. Yani bu sekilde de yapabilir arkadaslar. Ama ben eksik kalan asilari da ozel olarak alip Aile hekimime yaptirtacaktim.. Aile hekimi e-nabiza isliyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum