EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
-
@ormancı, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
eb3 konusunda ilklerden sayılırım sanırım. süreç tamamlanınca tüm süreci paylaşmak istiyordum ama bu ara cok eb3 reklamı dönüyor o yuzden gerçekten başvurmayı düşünen arkadaşlar varsa can alıcı soruları yaşadığım tecrübelerle cevaplayabilirim.
sayin @ormancı , eb3vize.com ile mi calisiyorsunuz? eger kendileriyle calismiyorsaniz lutfen bilgi ve deneyim aktarimi icin su basligi kullanin:
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@crazycells onlarla çalışmıyorum ve tecrübelerimi sürecim tamamlanınca paylaşmak istiyorum. onun öncesinde benim de takıldığım birth certificate gibi bir sorunum var
-
@ormancı sayin @ormancı o halde bu baslik altinda bilgileri aktarmaniz daha dogru olur. diger baslik eb3vize.com'a ait , eb3 vizesine degil :)
-
@ormancı, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
@crazycells onlarla çalışmıyorum ve tecrübelerimi sürecim tamamlanınca paylaşmak istiyorum. onun öncesinde benim de takıldığım birth certificate gibi bir sorunum var
NVC asamasi icin mi gerekiyor?
birth certificate, e-devletten alinacak "vukuatli nufus kayit ornegi" oluyor.
-
evet aslında daha önce yolladım apostil olanı ama tekrar istediler. sanırım tercümeli olan istenmiş ama e devletten alınan mı yoksa tarihi eskidiği için apostil olanı mı ona tam karar veremedim
-
@ormancı, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
evet aslında daha önce yolladım apostil olanı ama tekrar istediler. sanırım tercümeli olan istenmiş ama e devletten alınan mı yoksa tarihi eskidiği için apostil olanı mı ona tam karar veremedim
Eger NVC icin CEAC'a yukluyorsaniz, e-devletten aldiginiz yeterli. ceviriye veya apostile gerek yok.
-
@crazycells çocuklar için de birth certificate istiyor bizim e devletimizden aldığımız vukuatlı onları da karşılıyor mu çünkü daha e devletleri yok.
-
@ormancı
Hocam, nvc.state.gov/find adresine gidip Türkiye'yi seçince zaten orada Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği alınması gerektiğini belirtmiş. E-devletten alınan barkodlu olması gerekiyor. Nüfus müdürlüğünden de alabilirsiniz ayrıca. Onun da mühürlü olması gerekiyor. Çocukların bilgileri Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği'nde yer alıyor zaten. -
@ormancı Hocam,
Şimdiye kadar yaşadığınız süreci paylaşabilir misiniz? Hangi firmayla çalıştınız? Bu kadar uzamasının sebebi ne? Ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? -
Bu ileti silindi! -
@crazycells hocam çocuklar için birth certificate hangi evrak karşılıyor bir fikriniz varmı acaba 👀
-
@ormancı Formül A belgesi o işi karşılıyor olması lazım.Hemde çokdilli .
-
@selamibasaran formül a yi yolladım daha önce tekrar istemişler bu defa vukuatlıyi tercüme ettirip göndereyim diyorum ama çocuklara vukuatlı nüfus kayıt örneği çıkmıyor
-
@ormancı bence herkesin en çok merak ettiği neden bu kadar uzun sürdüğü olacaktır. Rica etsem açar mısınız?
-
@ormancı Formul A apostil yapılmadıysa ondan da geri dönmüş olabilir ama resmi sitede "Extract of Vital Record (Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği )" diye belirtilmiş. Muhtemelen vukuatlıyı istiyorlar.
-
@Sabri-FT teşekkür ederim
-
@crazycells teşekkür ederim
-
@ALP-TURK neden bu kadar uzun sürdüğünü bilmeme imkan yok olsaydı müdahale edip kısaltırdım :) ama tahmin olarak araya corona nın girmesi ve trump un seçilmesi ile göçmenlik konusunda isteksiz bir hükümet olması tahminim.
-
@ormancı cocuklar icin kendi vukuatli nufus kayit orneginizi gonderebilirsiniz. Cocuklar sizde kayitli gorunuyor ve onlar icin sizin evrakiniz kabul ediliyor. Cunku, cocuklara e-devlet’ten ayrica bu belge alinamiyor.
-
@crazycells hocam yani biz bu eb3 vizesini 1 aylığına turist vizesi ile gidip iş arayıp işvereni ikna edersek aracı firma olmadan alabiliyor muyuz ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum