DV2025 Sohbet Odası
-
@Müberra-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Uçan-hollandalı Çok üzücü olsa da maalesef öyle. Biz Oslo da, bir cafede içinde tablet, camera, camera lenslerinin olduğu sırt çantasını unutmuştuk, tam 3 saat sonra farkettik kayıp olduğunu. En yoğun caddesi üzerinde bir cafeydi, koşarak ve büyük korkuyla geri döndük. Çantamızı cafenin girişindeki ağacın altına koymuşlar, içindeki herşey eksiksizdi. Bizim toplumca en büyük eksikliğimiz cehalet ve ahlaksızlık
aynisini tr de yapsan canta nin icindeki sakiza kadar alip satarlardi... Ahlak malesef din ile olmuyor bunu anlatamiyoruz malesef.
Benim finli arkadaslarim var vallahi cocuklar mutlu lar. daha 23 yasindalar aldiklari maas cok iyi. Ustune ustluk bunlar oyle universite vs de okumus da degiller. Normal isci olarak calisiyorlar dusun 3300 euro civari aliyorlardi en son birisi :) orada yiyecek vs pahali ama aldiklari maas da ona gore. Cocuklar rahat tatil parasini biriktirebiliyorlar ve istedikleri yerlere gidebiliyorlar. Ki bu cocuklar daha 23 YASİNDA.... -
@Berki-Birdinç, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Herkese selamlar;
2025 için ilk başvurum olacak. 2023 Ekim ayında açılacak başvurular için başvuru kuralları ne zaman netleşiyor? (pasaport zorunluluğu herkes gibi benim de merak ettiğim ciddi bir madde) güncel olarak bunu resmi başvuru sitesinden mi takip edeceğiz?forumu takip etmek yeterli. Daha cok uzun bir yol var simdiden bunlari dusunmeye gerek yok ama umarim pasaport sarti gelir.
Aslinda bu pasaport sartini bidon a toplu twit atip tepki mi koysak? yoksa kesin getirmiyecek:( -
@Müberra-Dikici Kültür ve eğitimin önemi tam olarak bu işte, daha önce ki yazılarımda da belirtmiştim. Ne zaman ki Türk'ler kurnazlığı akıllılık sanmaktan vazgeçer ve iş ahlakına, eğitime önem verirse bir nebze olsun o zaman değişiklik gösterir. Şuan ki izlenimlerime göre bunun gerçekleşmesini görmeye benim yaşım yetmez gibi düşünüyorum, minimum iki veya üç kuşak sonra bir ihtimal düzelme gösterir. Ailenin çocukları eğitmesinden başlayarak temelden gitmesi gerekiyor. Bunları görmeye yaşım yetmez diyorum, birkaç ay sonra 25 olacağım durumu burdan çıkarabiliriz :D En büyük eksikliğimiz olan sorgusuz inanma konusunada değinmek isterim, bu sadece din çatısı altında değil genel olarak insanlarda sorgusuz biat etme hali mevcut ve bunun da kırılması gerekiyor.
-
@gtx295 Biden dede umarım bir el atar bu konuya
-
Pasaport şartı ABD devletine göre olması gereken bir şeydi zaten.Ancak diğer (pasaporta ulaşmanın zor olduğu) ülkeler buna itiraz etmesinin sonucunda bu zorunluluk kalkmıştır.Bunun da anlamı tekrar pasaport şansının gelme ihtimali çok çok düşük bir ihtimal olduğu anlamına geliyor,ne yazık ki.
-
@Kekw Nein Davut, ikisi de gitmez 😁
-
@Birgariphayat Pasaportun bile zor gittiği bir yere, gc kazanan kişinin nasıl gideceğini düşünüyorum 🤣
-
nolcak şimdi? seçimde de kaybediyoruz kanım çekildi. Önümüzdeki 5 yıllık planda afganistana dönecez gibime geliyor
-
@gariban, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
nolcak şimdi? seçimde de kaybediyoruz kanım çekildi. Önümüzdeki 5 yıllık planda afganistana dönecez gibime geliyor
meksika ya gecisler dahada cok artacak :( yasal yollar birbir kapanirken artik insanlar illegal yollara basvuruyor... bu gidisle sinirdan iltica yi da kaldiricaklar...
-
İlk başvurumdu ve çıkmadı. Oğlum geçen yıl talihlilerinden ama mülakat sırası henüz gelmediği için onun da durumu belirsiz.
Yani kazansan da kesin gidilecek diye bir şey yok 😟 -
@Serap-2, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
İlk başvurumdu ve çıkmadı. Oğlum geçen yıl talihlilerinden ama mülakat sırası henüz gelmediği için onun da durumu belirsiz.
Yani kazansan da kesin gidilecek diye bir şey yok 😟case number cok mu yuksek idi?. Tasiyabiliyorsaniz mulakati baska bir ulkeye tasiyin... yoksa ankara cok yavas calisiyor:(
-
@gtx295 Ankara'dan mümkün değil artık. Dosya transferi için aylardır yazmadığı ülke kalmadı. Belli aralıklarla yine yazıyor. Şans bakalım belki biri olumlu döner.
-
@Yıldıray81 O zaman ben giderim🤣
-
@Serap-2 umarım en yakın zamanda bir yolu bulunur, hem sevindim hem de biraz üzüldüm.
-
@aldaci-0 İnşallah. Çok teşekkür ederim.
-
Gençler yüreğinizi karartmayın. 2. Turda mutlaka gidin oyunuzu kullanın. Bi dümen olmuş olabilir. Ikinci turda inşallah işi daha sıkı tutup iş bitirilebilir.
-
Oyumu muhakkak kullanacağım umarım bir şeyler değişir.
-
Vizesi onaylananlar oyunu kullanıp öyle gidebilirler mi acaba 😁 Bir oy bir oydur.
-
@Yıldıray81 Eğer vizeni onayladılar ise şahsen ben olsam seçimi beklemem, topuğumu k.cıma vura vura kaçarım ytd😂😂
-
Merak ettiğim bir şey var, acaba meksika üzerinden kacak girenlerin sayısı 50k yaklaştığı, olduğu söyleniyor, acaba bu sayı bu yıl 2024 GK çıkma oran- sayısını etkilemişmidir? Malum bu çeşitlilik vizesi, ABD yeter türklerden çok çeşit oldu sayıyı azaltalım demişmidir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum