DV2025 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar bugün tekrar baktım, çıkmamış. Kesin bilgi yayalım..
-
Ben de baktım 🙄 sanırım bir süre daha bakarım hala toparlayamadım bünyeyi... gc harici yolları araştırıyoruz ama bebeğimiz olduğu için biraz korkutucu geliyor. Çocuk olmasa hemen bilet alır giderdik o kadar bıktım artık ülke gündeminden insanlarından... şu geldiğimiz hali düşününce insan gerçekten üzülüyor bu kadar zengin kaynaklara sahip bu kadar güzel kültürlere sahip bir ülke nasıl bu hale gelebilir inanılmaz 😞
-
@Uçan-hollandalı aslında Türklerde her zaman bir Amerika sevdası vardı
YouTube girip 13 bölümden oluşan Amerika'da türk olmak belgeselini izlersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın ,gidenlerin geneli 20'li ve 30'lu yaşlarında hepsinin de ortak noktası para ve alım gücü yani şimdiki gibi
Yani 25 yil öncede ,şimdide,25 yil sonrada gideceklerin çoğunluğunun para ve alım gücü yüzünden gittiği ve birazda Amerikan sevdaliği🙂Amerika'da türk olmak belgeselini izleyince bana çokta vizyon gibi gelmedi o zaman gidenlerin🙂
-
@Birgariphayat maaşımla döviz alıp masraflarım arttığında da geri bozuyorum son 2-3 aydır kısır döngü haline geldi 😑
-
Silindi.
-
Adamlar Amerika'ya ayak bastığınızda EB3 için yaptığınız harcamayı size iade ediyor , İlanın güzelliğine bak
https://www.simplyhired.com/job/IPSqVMN0kXu0R2qiM9NTXLN_vMjbQVAlIPICroSctGpnsdNbu4BYng
-
Silindi.
-
Kuzenlerimden biri Almanca öğretmeni. Bana geçen diyor son senelerde ders verirken o kadar çok doktorla mühendisle tanıştım ki aklın hayalin almaz.
Azıcık mürekkep yalamış olup da bu ülkeden gitmek istemeyen yok.
-
@Chromium Bu ülkede iyi egitmli insan kaçmıyor A.'dan Z'ye insan kaçıyor hangi meslegi olursa olsun kaçıyor...kaçan kurtuluyor bizlerin şansı ne zaman dönecek hep umutla bakıyoruz.sonuç yine hüsran
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Özgür-Can Troll olduğuna çok eminim ama şu süreçte yapılacak işler değil , benim gibi takıntılı biri düşecek peşine 1 post için 10 dayak yiyecek haberi yok
Desenize; 1 post'a dayak yemeyi hak ettiler.
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Adamlar Amerika'ya ayak bastığınızda EB3 için yaptığınız harcamayı size iade ediyor , İlanın güzelliğine bak
https://www.simplyhired.com/job/IPSqVMN0kXu0R2qiM9NTXLN_vMjbQVAlIPICroSctGpnsdNbu4BYng
Dolandırıcı olma ihtimalleri yok mu acaba
Gerçek olmayacak kadar güzel teklif🙂Siteye girdim de arayüzü biraz karmaşık geldi bana ve eb3 hakinda bir şeyler göremedim
-
@Birgariphayat bende sayısala sardım ama o bile bu ülkede yaş tüpçü paraları kendine alıyor yıllar önce silinen vergilerini de biz ödemişizdir zaten onun... bu arada size biranımı anlatayım amerika lottery kazandım bir gittiğimde kendimde inanamadım... o gün cebimde 20 dolarım kalmıştı kahve mi çsem yemek mi yeseme düşünüyordum bir kahve birde şu kazı kazan gibi olan şans oyunlarından aldım... 800 dolar çıktı:) ben satıcı zenci tatlı bir adam vardı o benimle dalga geçiyor sandım... ''lucky lady you are rich'' falan dedi bana ne diyo ya bu dedim parayı uzattı etrafa bakıyorum kamera şakası mı diye... gerçekmiş... burada eskiden çıkardı artık çıkan yok bile kime çıktı duyduğunuz sayısala büyk ikramiye yakınlarda hiççç... parayı toplayıp toplayıp gömüyolar bir kısmını verip
-
@debbieLA77 bir kısmını mı :) emin olun kimseye 1tl vermezler, dolandırıcılık sahtekarlık hak yeme ne ararsan bu memlekette, başka yerde asla göremezsiniz
-
Silindi.
-
@Murat-4 aynı şeyi söylüyoruz ben ona tüpçü diyorum daha iyi hissettiriyor... dolandırıcı herkes ya
-
@Lossantosdy ya vallahi yıldım artık ya... amerikada 600 doları elime aldığımdaki mutluğu anlatamam lottery gerçek lottery yani hile hurda yok neyse o adam bilet sayılarında azaltma yok şuna çıkarsa şuna bölünsün buna çıkarsa şuna çıkmasın gibi hesaplar yapmıyorlar onlar bir tek kültürsüz aç ülkeler de yani bizde var... toplumun yarısında fazlası hatta neredeyse %80 i cahil koyun gibi güdüyorlar işte iyi oluyor... çabalayıp kurnazlık hinlik hırsızlık öğreneceklerine okuyup ufuklarını genişletselerdi..
-
turist vizem biteli çok oldu turist vizesine başvurayım diyorum boş durmayım nasıl olur sizce alabilmem ihtimali nedir? randevu çok geç veriyorlarmış fikir soruyorum hemen gidip turist vizesi bölümündeki son üyelerin paylaşımlarına bir bakayım
-
@debbieLA77 Günaydın posta yoluyla uzatabiliyorsunuz. Onu bir deneyin isterseniz.Elinizde vize olsun.
-
Eb3 başvurusu ile ilgili olarak hepimizin bildiği gibi hiç bir vize türünün garantisi olmadığı gibi eb3 ünde garantisi yok kimsede böyle bir garanti veremez. bu başvuru türüne başvuru bilinmediğinden değil yirmi bin dolar gibi bir rakamı riske edecek insan sayısı az olduğu için başvuru az.evet parası olup bu parayı riske edebilecek kişiler için başvurulabilir . sonuçta çok uzun bir süreç ve bu süreçte neler olabileceğini kimse bilemez. Yok benim amacım bu ülkeden ayrılıp başka bir ülkede yeni bir hayat kurmak illa Amerika olması şart değil diyenler için Almanya iş arama vizesi veriyor sosyal bir devlet işçi açığı çok ve maddi olarak çok bir külfeti yok. Düşünülebilir. Pasaportum da vize olsun diye başvuru yapacak arkadaşların şahsi olarak değilde ilk başta tur şirketleri ile vize almaları daha kolay olabilir belki tur ile önce İngiltere, Almanya gibi bir ülkeye gitmek sonra yine tur ile bir Amerika seyahati yapmak daha mantıklı olabilir.ondan sonra vize almak daha kolay olabilir diye düşünüyorum.
-
@Uçan-hollandalı aslında pek vizyonla alakası yok. Her zaman ABD ekonomik yönden avantajlı bir ülkeydi ve her zaman bizim ülkede işsiz kalıp yabancı ülkelere göç eden olmuştur. 1961 yılında Almanya'ya göç edenler gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum