DV2024 Sohbet Odası
-
@Uçan-hollandalı Kusur yok merak etmeyin, benim aklimdan cikmadigi icin yara zaten hep acik :beaming_face_with_smiling_eyes: .
-
@lumos Dosya taşıyan arkadaşlar olmuştu burada birkaç yazı okurken fark etmiştim, sizde böyle yapmayı denediniz mi yoksa Ankara'dan devam mı?
-
@kadiruslucan Merhaba. Eger DV2024 talihlisiyseniz, sorulariniza saglikli cevaplar alabilmek icin lutfen surecinizi imzaniza tasiyiniz. DV2024 surecini daha saglikli takip etmek icin ise sizi, DV2024 Green Card Lotosu Aşamaları basligina davet etmek isterim.
Bir doz daha yaptirmaniz simdilik yeterli, mulakat zamaninda tekrar kurallar guncellenebilir, takipte olun. -
@Uçan-hollandalı Ben coktan tasidim da, bulten de aktif olmak gerekiyor, sabirla bekliyoruz... :flexed_biceps: :folded_hands:
-
Silindi.
-
@Murat-4 Tesekkur ederim, Ocak ayinda tasidim. Bulten bekliyorum ama.
-
@lumos Nereye taşıdınız?
-
@kadiruslucan Merhaba hocam, ABD covid aşısı şartını 11 mayıstan itibaren kaldıracağını açıklamıştı geçen günlerde. https://www.ensonhaber.com/dunya/abd-koronavirus-asi-zorunlulugunu-11-mayista-sonlandiracak
-
arkadaşlar yurtdisinda yaşayıp ikameti turkiye olan ve ankarada randevu almak isteyen var mı? ben ikametgahım hala ankara gözüküyor benim italyada eğitim vizem vardı ve sonra oturum izni kartım oldu toplam 1 buçuk senedir falan ara ara ailemi ziyarete gittim sadece turkiyeye. adli sicil kaydını sadece ankaradan alırım diyordum ama gerekli belgeler kısmında 6 aydan fazla bir yerde yaşadıysaniz oradan da polis kaydı istendiği yazıyor. sizce nasıl bi yol izleyeyim?
-
@newyorkenjoyer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
arkadaşlar yurtdisinda yaşayıp ikameti turkiye olan ve ankarada randevu almak isteyen var mı? ben ikametgahım hala ankara gözüküyor benim italyada eğitim vizem vardı ve sonra oturum izni kartım oldu toplam 1 buçuk senedir falan ara ara ailemi ziyarete gittim sadece turkiyeye. adli sicil kaydını sadece ankaradan alırım diyordum ama gerekli belgeler kısmında 6 aydan fazla bir yerde yaşadıysaniz oradan da polis kaydı istendiği yazıyor. sizce nasıl bi yol izleyeyim?
Hocam rica etsem bu 6 aydan fazla ikamet edilen yere dair ilgili kısmın fotosunu ya da pdf sini atar mısınız?
-
@lumos siz dosya taşımayı numaranız aktif olmadan nasıl yaptınız biraz bilgi verebilirmisiniz bende yesil pasaport dosya taşımayı halledebilirsem çoğu ülkeye vize almam gerekmiyor
-
@Gamer Sayın @gucarslan ın bu konudaki mesajı:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları/646?_=1683633346017
Kendisi ne dediyse odur. -
@Kramer siz direk 6 ay yazınca sordum. Uğur Bey, o mesajda ingiltere için 6 ay, diğer ülkeler için 1 yıl yazmıştı. Siz zaten 1 yıldan fazla bulunduğunuz için ihtiyaç duyuyorsunuz.
-
Hocam merhaba. Ben askerlikten muaf olarak tamamladım. Burada askerlik yaptım olarak seçsem yaptığım yerler isteniyor. Yapmadı olarak mı seçmeliyim?
-
@efu Bende doldurdum fakat daha göndermedim. Derecelerimizi 4 üzerinden yazmamalı mıyız?
-
@Gamer Yok ben 6 ay yazmadım, başkası yazdı her halde
-
@Gamer travel.state.gov soyle demis bağlantı metni:
If you are 16 years of age or older, you must submit a police certificate from the following locations:From ... AND... THEN the applicant needs a police certificate from...
the country of nationality if they resided there for more than 6 months is 16 years old or older the police authorities of that locality.
the country of current residence (if different from nationality) if they resided there for more than 6 months was 16 years or older at that time the police authorities of that locality.
any previous country or countries of residence if residing there for more than 12 months was 16 years or older at that time the police authorities of that locality.
any country where arrested for any reason, regardless of how long they lived there was any age at that time the police authorities from place of arrest.bağlantı metni -
@hsn-kartal Ben kendi surecimle ilgili net olmadigi icin bir sey soyleyemem su asamada ama dogrudan konsolosluklara yazmalisiniz. Son deneyimlerde DV2023 yeni yerler de var Schengen bolgesi disinda. Kolay gelsin, bol sans.
-
İş deneyimleri kısmına e devlette gözüken tüm sigorta girişlerini mi yazmalıyız çünkü kısa kısa giriş çıkışlar gösterilmiş iş veren tarafından.
-
bir hafta önce burada hep çiçek böcek paylaşıyorlardı şimdi kimse yok, terk edilmiş ev gibi oldu.😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum