@Chromium, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@zazozu, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Selamlar herkese, nasılsınız?
Aşırı mutsuz ve umutsuzum.
Valla arkadaşım önümüzdeki 5-10 gün daha ot gibi olacaksın. Kurduğun hayaller aklına gelecek. Dışarı çıktığında acayip tipleri gördükçe kahrolacaksın. Sonra yavaş yavaş üzüntü azalacak. Bir bakmışsın başvuru zamanı gelmiş. Başvuracaksın. Aynı şeyi yapmayacağım, bu sene, geçen sene gibi olmayacak, çok kaptırmayacağım kendimi diyeceksin. Ama kaptıracaksın. Mayıs ayı yaklaştıkça, forumda diğer konuları, özellikle mülakatları, ilk girişleri vs okudukça daha da heyecan duyacaksın. Sonrası Mayıs. Malum.
Burası hayal kurma mekanı. Normal bir yerde yazsan, konuşsan "a-a deli herhalde" denilecek şeyleri burada rahatça yazacaksın. Hepimiz ortak bir hayali var.
Ben 2020 Haziranda kaydoldum. O zaman çekiliş Haziranda yapılmıştı. Tabi kazanamadığımı yıkıldım. Her fırsat bulduğumda video izliyordum. Beden burada ama kafa orada yaşıyordu. Çıkmayınca foruma kaydoldum ve daldım muhabbete. İnan burada insanın acısı azalıyor. Ben mesela geyiğe vuruyorum olayı. Şu an bu sayfada senin gibi yüzlerce insan var.
Velhasıl kelam, mümkünse video çok az izle. Mümkünse mülakat vs gibi diğer konulara okuma. Her mülakat okumamda, mülakata giren arkadaşın yanında ben de vardım. Geceleri yattığımda önce sağlık raporu alıyordum mesela, sonra mülakata giriyordum. Bunlar iyice dibe çekiyor insanı. Tabi dipte olduğunu Mayyıs'da kazanamayınca anlıyorsun. Şahsen ben ot gibi oluyordum.
Ben olduğunca buralarda olacağım. Şu an konuya yazan bir çok arkadaş devamlı burada olmayacak biliyorsun. Acılı olan arakdaşlara sesleniyorum. Forumda, bu konuda acılarınız azalır. Öyle bir güzelliği var buranın deyip susayım. Ne çok uzattım be 
Bugün aklıma İstanbul'da olan bir kaç kişi ile buluşma fikri geldi. Millet kazanınca sevinçten buluşur, biz kaybedip üzüntüden 
İyi geceler hadi bakalım. 
*İmzanı sonradan gördüm. Artık eskimiş Kars peyniri kıvamında olmalısın. (kaşar demem şimdi ayıp olur diye böyle uzun yazdım
) Şahsen ben öyleyim artık.