Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @ozz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Uçan-hollandalı şansın ne zaman güleceği belli olmuyor o yüzden vazgeçmeden devam

bendeki bu sansla anca mezarda guler o sans :)))))

• @Uçan-hollandalı Çok da üzülme bak burada 21. yılında olan var :))) Tırmalamaya devam 50'ye kadar.

• @Riethian DV lottery için benimde sonum sizin gibi olacak :) ama yok ben o green Card ı alacağım bir şekilde ama Loto olmayacak

• ⭐⭐⭐

@Özgür-Can facebook arıcılık gruplarından :grinning_squinting_face:

• s.a herkese 2024 olmadı madem hadi 2025 e hazırlanalım :)

• Herkese selamlar.

Uzun zamandır forumu kayıt olmadan okuyup burda kendimce hayallerinize ortak oluyordum.
    Bugün bende kayıt olup hep birlikte yeni dönemde sohbet muhabbet etmeye geldim. Beni de yazın konuya 😂😂

Dün tabiki hnbs görüp hüzünlendik. Aslında ben bu güne kadar green card a hiç başvurmamıştım. Bu sene ilkti. Başvurmama sebebim okulumun olması , okuldan mezun olduktan sonra pandemi falan derken Başvurup da kimsenin hakkına girmek istememiştim. Gitme durumum yoktu yani isteksizdim ama uzun zaman sonra ilk kez bu sene tamamen kendimi yurt dışına yerleşmeye hazırlıyorken başvurmadı denedim .

İnşallah gitmeyi kafasına koymuş ve kendini hazırlamış insanlara çıkmıştır ama gördüğüm kadarıyla nerde öylesine başvuran, gitmeye niyeti olmayan insan var. Ona çıkmış. En çok da bu üzüyor.

Artık yapacak bişi yok 1 sene bende sizinle buradayım artık 😂 1 sene uzun bir süreç bakalım önümüze ne fırsatlar çıkacak. Mesleğim ile ilgili de yurt dışında çalışma imkanım olabilir artık onlara uğraşıcam

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Özgür-Can facebook arıcılık gruplarından :grinning_squinting_face:

ne oluyormus facebook aricilik gruplarinda? :))

• Ben de yerimi alayım, zorlu ve heyecanlı, en çok da bol hayalli bir yıl bizi bekliyor

• Evet buradayız herkese bol şans 🫡🥂

• @newbie97 bir göz atmak lazım :rolling_on_the_floor_laughing:

• @Özgür-Can, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@newbie97 bir göz atmak lazım :rolling_on_the_floor_laughing:

varsa link bende alayim. Facebook vs kullanmiyorum ama olsun kullaniriz :))))

• ⭐⭐

@paşa ah bee… Vallahi bu sene olsunda orayı ağlatalım , ciddi sıkıldım burdan , EB3 bakıyorum 400.000TL 😶‍🌫️ Turist gitmenin benim için anlamı yok zaten , napıcaz böyle bilmiyorum

• ⭐⭐

@Kesinİzmirli, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Herkese selamlar.

Uzun zamandır forumu kayıt olmadan okuyup burda kendimce hayallerinize ortak oluyordum.
    Bugün bende kayıt olup hep birlikte yeni dönemde sohbet muhabbet etmeye geldim. Beni de yazın konuya 😂😂

Dün tabiki hnbs görüp hüzünlendik. Aslında ben bu güne kadar green card a hiç başvurmamıştım. Bu sene ilkti. Başvurmama sebebim okulumun olması , okuldan mezun olduktan sonra pandemi falan derken Başvurup da kimsenin hakkına girmek istememiştim. Gitme durumum yoktu yani isteksizdim ama uzun zaman sonra ilk kez bu sene tamamen kendimi yurt dışına yerleşmeye hazırlıyorken başvurmadı denedim .

İnşallah gitmeyi kafasına koymuş ve kendini hazırlamış insanlara çıkmıştır ama gördüğüm kadarıyla nerde öylesine başvuran, gitmeye niyeti olmayan insan var. Ona çıkmış. En çok da bu üzüyor.

Artık yapacak bişi yok 1 sene bende sizinle buradayım artık 😂 1 sene uzun bir süreç bakalım önümüze ne fırsatlar çıkacak. Mesleğim ile ilgili de yurt dışında çalışma imkanım olabilir artık onlara uğraşıcam

Diğer imkanlarınız varsa onları da değerlendirin. Bakın benim ilk başvurum dün gibi aklımda ama 8 oldu bile benim. Olmayınca olmuyor.

• @hdemircanusa bu EB3 için 400 bin sadece şirkete gidecek paramı ? Ve güvenilir şirketler var mı acaba örnek varsa ben araştırayım bi

• s.a ben de yerimi alayim burada diger yerde yazilanlari okumak dahi istemiyorum ... valla morel 0 he sabah sabah :D ben bu yil katilmaya da bilirim gc a hadi yine iyisiniz bir kisi elendi :D :D

• @eco pasaport şartı ve makul bir ucreti olsa yeter(100$) gibi cok büyük fark yaratırdı inan

• @Chromium imkan olarak şöyle . İnşaat mühendisiyim. Türkiye de cidden değersiz bir duruma düştü mesleğim. Ve iş bulmak çok zor . Bende madem öyle diyip kendimi sadece dil geliştirmeye yönelttim. Yurt dışındaki şirketlere başvurma yoluna yönelicem. Sağolsun canım ülkem de severek yapmak istediğim mesleğimi icra edemiyorum.

Green card ada kendimi tam anlamıyla hazırlayıp başvurmuştum. Olursa olur olmazsa önümüze bakmak zorundayız bunun da bilincindeydim. Zaten tek bu çekilişe bel bağlarsa yandık yani. Bakalım önümüzdeki 1 senelik süreç ne gibi sürprizler getirecek bize

• @ethsea, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

İlk sayfada yerimizi alalım. Umarım seneye burada mesai yapmayız :dove:

:((( şey.. :face_with_hand_over_mouth:
    çok büyük hayallerim vardı 2024 için yaklaşık 1 yıldır her gün dua ediyordum, rüyalarıma falan giriyordu amerikadaydım. malesef olmadı inşallah 2025'te olur diyerekten gerçekten bunu yürekten isteyen herkese şans diliyorum! :heart_suit:

• @Chromium temmuzda dil okulu vize randevum var ama arastirmalarima gore abd son iki yilda vize oranlarını dip seviyeye cekmis bekleyip bakacagiz

• Evet, bu yılda kaybedenler kervanına katıldım çok şükür ama ağır olmadı bu sene rahat atlattım :) Ekim ayında tekrar başvuracaz.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    Onur KürekçiO
    @yusuf-çetin Pasaport ve 1 dolar ücret olacak
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k