@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
Selamlar yine ben

-
Evet yine dönüp dolaşıp buraya geldik pasaport şartının kaldırılması gerçekten gitmek isteyenlere darbe oldu. Biz geçen sene inşallah başvuru ücreti gelir diye beklerken pasaportun kaldırılması, meksika mülteci krizi bu işi hepten yokuşa soktu artık nitelikli göçmenlik türüne geçiş yapsalar bari yada alternatif bir çözüm gelmeli. Sözde kota yükselecek dediler o da yok nasıl olacak bilmiyorum ama ben de yıldım artık
-
Bu son denemem son başvurum du yine olmadı ne diyeyim sağlık olsun hayırlısı böyleymiş demekten başka elden gelen birşey yok. İltica başvurusu yapanlar, yurtdışında yaşayan Türklerin başvurması, statü değiştirip geri dönmeyen insanlar vs türk nüfus arttıkça kazanmak her sene daha da zor olacak. belki bir zaman sonra başvuru bile yapılamayacak kimse bilemez.o nedenle çok umutlanmamak hayal kurmamak gerek.dilerim herkesin hayalleri birgün gerçeğe dönüşür. THE END
-
Bu odanın bir şeyi eksik eksik diyordum şimdi buldum. Sayaç yok

-
DV-2024’ün açıklanmasına yarım saat kala ilk seferde tek atamama ihtimaliyle yerimizi önlerden alalım demiştik ve tek atamadık burdayız
herkes için hayırlısı olsun ne diyelim denemeye devam. Ama çoğumuzun ortak görüşü olan şu pasaport zorunluluğu umarım gelir de biraz daha umutla başvururuz. Önümüzde başvuru ve sonuç olmak üzere iki duraklı koca bir sene var daha çook muhabbet ederiz bu odada. Herkese mutlu günler diliyorum. -
Merhabalar, DV2026 sohbet odasında görüşmek üzere

-
Dostlarımıza selam verelim, yerimizi alalım.
-
- yıl için yine yerimizi aldık. Vazgeçmek yok ama sadece çekilişe bel bağlamak ta yok !!!
-
Forumdan ayrılmadan önce son olarak şunu da yazmak istedim. Amerika Dışişleri Bakanlığına toplu olarak mesaj atarak pasaport şartının yasal olarak geri gelmesi, çekilişin eskiden posta yolu ile yapıldığı için sürenin uzun olduğu ancak artık elektronik ortamda yapıldığı için sürenin kısaltılması yada çekilişin yılda iki kere yapılması, çekilişte verilen sayının artması ( ilticaya 80 bin kota ayrılırken green varda 55 bin kota ayrılması eşitlik ilkesine aykırı onlarda sonuçta göçmen statüsü alıyor), konsoloslukların ülke kotasının tamamına randevu vermemesi, sıra numarasına Göre randevu verilmesi gibi konularda atılacak mesajlar belki green card çekilişinin bir düzene girmesini sağlar. Elbette bu konuda faydası olup olmayacağını site yöneticileri daha iyi bilir.
-
Ne olacak bu iş? Yıllar geçiyor...
-
Telegram grubu var diye duydum nasıl katılabilirim?
-
@crazycells @gucarslan merhabalar. kazanıp kazanamadığımıza bir turlu bakamıyoruz. sürekli aynı hatayı alıyoruz. Baska yaşayan varmı acaba. bilgilerimizin doğruluğundan eminiz. defalarca kontrol ettik.
Warning:The information entered is not valid.Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' -
merhaba yerimizi alalım umutlar 2025 e kaldı artık.
-
Evet yerimizi alalım ve totem yapalım belki 2025 bizim senemizdir 2024 olmadı malum


-
geldik bakalım gene..
-
Yine Amerika’nın A sını araştırmayan , DS260 formu ne ya diyenlere çıkmış ( Forumdakiler hariç) ben kafayı yerim bu gidişle , napsam hafıza yitirip hiç birşey araştırmadan başvuru mu yapsam , hayır bide neyse bi daha ki sefere dediğimiz sürece 1 yıl var

-
@maestro, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
merhabalar. kazanıp kazanamadığımıza bir turlu bakamıyoruz. sürekli aynı hatayı alıyoruz. Baska yaşayan varmı acaba. bilgilerimizin doğruluğundan eminiz. defalarca kontrol ettik.
Warning:The information entered is not valid.Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'Last name kismina soyadinizi yaziyorsunz degil mi?
-
@gtx295 evet
-
artık ingilizceye ağırlık verip ieltse hazırlanmaya başlamayı düşünüyorum belki iyi puan alırsam orada da şansımı denerim
-
Arkadaşım her sene kendi ve eşi için başvuru yapardı ve çıkmazdı.Sonra 2018 de sanırım pasaport şartı getirildiği sene başvurdu 2019 mayıs ayında hem kendine hemde eşine greencart çıktı.simdi 3 yıldan fazladır orada. demem o ki bu pasaport şartı gelmeden çıkması süper lotonunu çıkması gibi birşeye dönüştü.buna bağlı olarak her sene çıkma ihtimali daha da düşecek.
Benzer Başlıklar
119
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum