Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Günaydın millet!!! Son 546 dakika kaldı 😃

• ⭐⭐⭐

Buraların son günaydınından günaydınlar :))

• Akşam şimdi buralar şenlenir bana çıktı diyenler ne yapmam lazım diyenler, ben giremiyorum diyenler bizde sessizce her sene ki gibi yol alırız :)))

• Gunaydin herkese, 9 saatten az kalmis

• Günaydınnn
    Hadi gell müjdeler verrr diye şarkı söyleyesim var 🙂 Aylar,günler bitti Artık saatler kaldı.Hayallerimiz belli şans yanımızda olsun

• Günaydın arkadaşlar, herkesin şansı bol olsun. İnşallah gönülden isteyen herkese çıkar 😇 heyecandan öleceğim 😅

• Krdsm yazmazmısınız lütfen beni de geriyosunuz heyecanlanmayacağım dedikçe okuyop okuyup gaza geliyorum bi durun 😂😂

• Hadi insallah

• @Birgariphayat hayır şuanki yeterli

• Ne hasta bekler sabahı,
    Ne taze ölüyü mezar,
    Ne de şeytan bir günahı,
    Seni beklediğim kadar.

• Beklenen an geldi. Herkes için hayırlısı olsun diyorum.
    Kimine çıkacak birçoğuna ise çıkmayacak.
    Çıkmazsa da moral bozmak yok.
    Hayat devam ediyor ve hayatın bizlere sunacağı fırsatları bilemeyiz.
    Bol şanslar.:)

• @Rhonster Bulsam sormam tekrar tekrar 😁 Ama kimse bilmşyor sanırım. Çocuklu vize alan da mı yok?

• @Yıldıray81 bence doğru aratamıyor ya da üşeniyorsunuz 😂 çok fazla çocuklu aile var giden ve yığınla tecrübe var o başlıkta illa ki yazan olmuştur

• Bilsem söylerdim ama bekarım benle abd ye gelecek eş bulursam ilerki süreçte söylerim tecrübeöi 😂

• @Rhonster Teşekkür ederim.Lise ile birlikte 2 yazicam o halde

• @debbieLA77 çok güzel yazmışsınız canı gönülden size çıkmasını diliyorum ..

• ⭐⭐⭐⭐

@Muhammet-Abay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Günaydın bir sorum olacaktı şimdi sonuç bugün açıklanıyor olaki bana çıktı benim 24 mayısta düğünüm var Bekarı mı işaretlemeliyim evliyi mülakata kadar evlenmiş olucam
    Birde dv260 formunda pasaport girmek zorundayız ben pasaport çıkattmadım henüz randevu aldım

Bekar işaretleyin.
    @selamibasaran yanlış bilgi vermeyin lütfen
    sakın formu açtırmayın formu açtırınca submit tarihi ileri atar.
    Bu konu ile ilgili yapacağınız işlemler için yeni açılan 2024 Greencard Lotosu aşamaları başlığını okuyun.
    Bu başlıkta Pasaport ile ilgili bilgiler de mevcut.

• Herkese bol şans arkadaşlar, gönlünüzce olsun dilerim. Umarım gerçekten planı programı olan ve gidecek kişilere çıkar.Akşam görüşmek üzere 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Hayri-Sozen ayrıcalık yok şansınızı ne çıkarsa

• Şu an sonuçları kontrol edeceğimiz site bütün bilgileri girdiriyor ama saat gelmediği için denemedim tabi. Ama o ekranı hep videolardan görürdüm direkt görünce bir garip oldum. 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |