DV2024 Sohbet Odası
-
-
Günoo aşko kuşkolar ❤️😂
-
@Yıldıray81 iste benimde bir turlu anlamadigim kismi o butun aile bireyleri icin caseno girip ayri mi dolduracaguz yoksa hepimizinki case no girince acilacakmi
-
@Yıldıray81 ds260 soruları için ilgili başlığa bakabilirsin
-
@AysenS ds260 başlığına bakabilirsiniz
-
Bir sonraki ds260 sorusu soracak arkadaşım sende o başlığa bakabilirsin cevabını şimdiden hazır yazdım bak 😂
-
Şafak batan güneş
-
bekliyoruz
-
Sonunda büyük gün geldi hadi sevinelim artık kazananlardan olalım
-
@Rhonster Sanırım bu cevap bana yazıldı 🙄Ama cevabını net olarak bulamadığım ve ds sayfasinda yer almadığı için burda sormak durumundayım.Okudugumuz okullar sayısını birinde kayıt sildirdim birine ise devam ediyorum(üniversite)kayıt sildirdigimi de mı sayıp 3 mu yazacağım acaba yoksa dahil etmesem büyük sorun teşkil etmez mi
-
Günaydın millet!!! Son 546 dakika kaldı :D
-
Buraların son günaydınından günaydınlar :))
-
Akşam şimdi buralar şenlenir bana çıktı diyenler ne yapmam lazım diyenler, ben giremiyorum diyenler bizde sessizce her sene ki gibi yol alırız :)))
-
Gunaydin herkese, 9 saatten az kalmis
-
Günaydınnn
Hadi gell müjdeler verrr diye şarkı söyleyesim var :) Aylar,günler bitti Artık saatler kaldı.Hayallerimiz belli şans yanımızda olsun -
Günaydın arkadaşlar, herkesin şansı bol olsun. İnşallah gönülden isteyen herkese çıkar 😇 heyecandan öleceğim 😅
-
Krdsm yazmazmısınız lütfen beni de geriyosunuz heyecanlanmayacağım dedikçe okuyop okuyup gaza geliyorum bi durun 😂😂
-
Hadi insallah
-
@Birgariphayat hayır şuanki yeterli
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum