DV2024 Sohbet Odası
-
@RaVeNx Babam sağolsun. Milliyetçilik damarları kabarmasaydı 10 yaşındaki çocuğu da peşine takıp Türkiye'ye dönmezdi. :beaming_face_with_smiling_eyes: Millet çocuğunu İsviçre'ye okutmaya götürür, bizimkisi Türkiye'ye getirir.
-
@Yıldıray81, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx Babam sağolsun. Milliyetçilik damarları kabarmasaydı 10 yaşındaki çocuğu da peşine takıp Türkiye'ye dönmezdi. :beaming_face_with_smiling_eyes: Millet çocuğunu İsviçre'ye okutmaya götürür, bizimkisi Türkiye'ye getirir.
Ah babalar ah 🥲
-
@RaVeNx Hocam zaten belirtirim isim mevzusunu çünkü lise diplomamda eski isim yazıyor ama ben üniversiteyi yazmak istiyorum mantıken şuan oradayım çünkü ve öğrenci belgesi alabildiğim zaman yeni ismim yazacağı için karışıklık durumunu mimimuma indirmiş olacağım. Başvurumda some university courses seçeneğini seçtiğim için ( üniversite terk gibi bir anlamı var sanırım ) bana daha mantıklı geldi.
-
Yarın bu sohbet odasına sadece son 2 saat 3 bin sayfa koyacak yeşilkart forum da kilitlenecek her yıl aynı şey ulan be 😃
-
hocam senin iş avukatlık gibi sanki
-
@RaVeNx Aynen. Babalara geldik..
-
Yarın akşam moralim bozukken buraya pek girmem sanırım. Gündüz e işlerim var. Pazartesi görüşürüz inşallah :D
-
@Cemda, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Serap-2 en yüksek 7100 numara mülakat tarihi verildiği doğruysa o zaman ds260 ı erken doldurma olayı doğru olmaz .Sanmıyorum çünkü söylenene göre bu forumda yüksek numaralardanda alan olmuş ki sırayla gitmiyormuş ds260 a göre gidiyormuş ...Bilgi karmaşası
Ankara'dan mülakat alabilen en yüksek CN 7100.
DS260 erken doldurmak önemli elbette ama Ankara mülakatlarında.
Yüksek CN ler dosyasını başka ülke konsolosluklarına taşıyabilenler.
Bilgi karmaşası yok. -
@Serap-2 ds 260 önemliyse nasıl sırayla gidiyor o zaman ki 7100 lerde olsun
-
@Cemda, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Serap-2 ds 260 önemliyse nasıl sırayla gidiyor o zaman ki 7100 lerde olsun
Araya katıyolardır herhalde adam 12k ise 7k dan önce başvurduysa 7k açıklandığı listede onu da gösteriyordur sanırım
-
@Cemda ds 260 önemliyse bi 5000 den bi 1500 den bi 25000 den alacak mülakata , ama daha 7100 lerde derseniz sıranın önemi var ds 260 anın önemi yok
-
@Lossantosdy Başka bir ağaç ta olur önemli olan dilekte bulunmak
-
Arkadaşlar bilgisi olan lütfen net bir şey söyleyebilir mi bana isim yüzünden mağduriyet yaşar mıyım ? ds 260 formunda ismimi değiştirdim seçeneği var mı ?
-
@Cemda Belki 7100 yazıyor fakat 15 bin olana da mülakat tarihi veriyor. Bunu bilemiyoruz sanırım
-
evet bilgi karmaşası var aslında net bilemiyoruz
-
@Cemda Türkiye'de kazananlardan en küçük CN den başlayarak geç submit edenleri atlayarak 7100 e kadar mülakat verildi
-
@Serap-2 ok anladım şimdi
-
@Yıldıray81 Hayır böyle bir şey yok. 7100 üstü hiç kimse Ankara'dan mülakat almadı
-
@Serap-2 peki 25 k olan 7100 den once submit ettiyse yineden 7100 ün önüne geçemedi mi
-
@Cemda Hayır Ankara'da geçemez.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum