DV2024 Sohbet Odası
-
@Serap-2 ds 260 önemliyse nasıl sırayla gidiyor o zaman ki 7100 lerde olsun
-
@Cemda, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Serap-2 ds 260 önemliyse nasıl sırayla gidiyor o zaman ki 7100 lerde olsun
Araya katıyolardır herhalde adam 12k ise 7k dan önce başvurduysa 7k açıklandığı listede onu da gösteriyordur sanırım
-
@Cemda ds 260 önemliyse bi 5000 den bi 1500 den bi 25000 den alacak mülakata , ama daha 7100 lerde derseniz sıranın önemi var ds 260 anın önemi yok
-
@Lossantosdy Başka bir ağaç ta olur önemli olan dilekte bulunmak
-
Arkadaşlar bilgisi olan lütfen net bir şey söyleyebilir mi bana isim yüzünden mağduriyet yaşar mıyım ? ds 260 formunda ismimi değiştirdim seçeneği var mı ?
-
@Cemda Belki 7100 yazıyor fakat 15 bin olana da mülakat tarihi veriyor. Bunu bilemiyoruz sanırım
-
evet bilgi karmaşası var aslında net bilemiyoruz
-
@Cemda Türkiye'de kazananlardan en küçük CN den başlayarak geç submit edenleri atlayarak 7100 e kadar mülakat verildi
-
@Serap-2 ok anladım şimdi
-
@Yıldıray81 Hayır böyle bir şey yok. 7100 üstü hiç kimse Ankara'dan mülakat almadı
-
@Serap-2 peki 25 k olan 7100 den once submit ettiyse yineden 7100 ün önüne geçemedi mi
-
@Cemda Hayır Ankara'da geçemez.
-
@Serap-2 anladım o zaman numaramızda önemli oldukça
-
@Serap-2 Sahi o zaman ne önemi kaldı DS260'ı erken doldurmanın?
-
7100'den fazla numarası olan insanın suçu nedir ? Hak kazanamıyor mu 7101 ?
-
Forumda aratarak bulamadım ama kafam karıştı. Bir kesim 2-3 gün içerisinde DS260 formu sitesi açılıyor diyor, bir kesim ise hemen açılıyor diyor. Konu hakkında süreci yaşamış birisi bilgi verebilir mi?
-
Abi zaman önceki çekilişi kazanan birçok kişi mülakata çağırılmayabilir
-
@Cemda Kesinlikle çok önemli. Çekilişi kazanmakla iş bitmiyor. CN numarası küçük olacak, erken submit edilecek vs vs
-
@SUAT-GUNAY bu sene yüzbinlerce Türk olacak muhtemelen çökme daha uzun sürer :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@Serap-2 Ohhoo ben iptal edeyim başvurumu o zaman :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum