DV2024 Sohbet Odası
-
Şu Forum'un Header Kısmında Eb3vize.com Diye Bir Sitenin Reklami Cikmis Arkadaslar Cekilissiz Green Card Diyor Gerçek Mi? Kolpa Mı? Bilen Bilgisi Olan Var Mı Hakkaten Yardimci Olursaniz Sevinirim.
-
@veysel-Kamer bütün aileniz için şuan elinizde tek bir comfirmation number olması lazım. Eğer kazanırsanız her aile bireyi için ayrı form dolduracaksınız ve bunun içinde sonuç ekranında görünen case Numberınızı hepiniz için kullanmanız gerekiyor.
-
@Ekto-Oktan @denizci10 yazarsan sana detaylı bilgi verebilir bu vize doğru green kart alıyorsun takip ediyorsan ecemömür sondan 1 önceki videosunda bu vize ile çalışan green kart alacak kişi ile videosu var bulamazsan haber verir misin sana linkini atarım
-
@selamibasaran biz o konunun müdavimi olmayız umarım🙏🏻 doğrudan Dv2024 Aşamaları konusunda sabahlamayı diliyorum 😅🙏🏻
-
@hdemircanusa bir de lonely diye şarkısı vardı bayılırdım🤩
-
Aslında bu yoktu. İçimden geldi. 🙃
-
@GYATist ticaret gibi görünüyor şuan
-
-
@GYATist teşekkürler size de kolay gelsin 🙏🏻
-
@diablo_ercan hahaha tırmanışa gitmiştim anca kendime geldim 😀
-
Benim çoraplar geldi 😅
-
Bugün Almanya turist vizemiz red aldı çok mazlum hissediyorum cumartesi bir güzellik yapabilir kader , yemişim seni Almanya derim
-
@dytmelek Evet en favorilerimden . çok farklı bir duyguya sokuyor beni Akon
-

Gör bizi başkanım be :smiling_face_with_heart-eyes:
-
@hdemircanusa Sexy chick şarkısı travmatik geliyor bana, elektronik müzikten duygusal olarak bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmezdim. David Guetta Akon'a çağ atlattı bence...
-
DS-260 formu ile ilgili tekrar eden sorular mevcuttu. Bunlar arasından en çok sorulan 10 soruyu seçerek "sıkça sorulan sorular" dokümanı hazırladım. Umarım faydalı olur. İlgili dokümanları buraya taşıdım: https://yesilkartforum.com/forum/post/355484
-
@tufank Emeğine sağlık :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@tufank 4.sorunun cevabı "21 yaş altı tüm aile bireyleri "değil de "eş ve 21 yaş altı tüm çocuklar" olması gerek sanırım.
Elinize sağlık -
@ayvalik10 Hocam O Zaman Bu Daha Mantikli? Green Card İle Kazancaksın Ondan Sonra Gidicende İş Bulucanda Yerleşicende
Bu Adamlar Direkt İşe Kendileri Koyuyor Seni Yanlisim Yok İse Ee Yerleşmeyide Cozdukten Sonra Bu Sekilde Green Card Almak Daha Kolay Olmuyor Mu?
Oluyor İse İnsanlar Neden Cekilis Bekliyor Bu Cozumu Tercih Etmiyor Kafamda Deli Sorular Hocam
-
@Serap-2 yorumunuz için teşekkürler. Tüm aile bireyleri cümlesi mi hatalı? eğer öyleyse onu kaldırabilirim. devamında da şöyle bir metin eklemiştim " Asıl talihli ile birlikte, eşi ve 21 yaş altı tüm çocukların formu ekranda seçilerek doldurulmalıdır."
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum