DV2024 Sohbet Odası
-
@hasnotben tebrikler yakaladın :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Ben geç kaldım 😂😂
-
@hdemircanusa tam 100 saat kaldı
-
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@cannyucell çok sağol dostum ya iyi ki paylaştın epey bi moral oldu bana. 2075te kazanıyomuşum. 94 yaşımdan önce ne yapacam zaten abdde. 😂😂
Bana da baya moral oldu 2121'de gidiyor muşum :D :D
-
@Guenron, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@cannyucell çok sağol dostum ya iyi ki paylaştın epey bi moral oldu bana. 2075te kazanıyomuşum. 94 yaşımdan önce ne yapacam zaten abdde. 😂😂
Bana da baya moral oldu 2121'de gidiyor muşum :D :D
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: bence valizleri toplamaya başla şunun şurasında 98 yıl kalmış :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Merhaba herkese ve bol şanslar bizde son 4 günü bekliyoruz
-
@gariban acımam 😀
-
@hdemircanusa yarına inşallah 😄
-
@Guenron ahaha en verimli çağlarımızı istiyor demek ki abd.
-
Arkadaslar merhaba,9 aylik bebegimiz var ,kendim disinda ,bebek icin yeni bir ds 260 formu acip yeniden mi doldurmam gerekiyor? yoksa kendiminkini doldurunca bebek icin ayri bir confirmation number cikicak mi?
-
Yine geldik bakalım kürkçü dükkanına😊
-
@gariban size @hadi-BE @SUAT-GUNAY @hasnotben kalan 100 saat bize sana getirsin 🙏❤️🇺🇸
-
@hasnotben Ben son 10 saniye kala atacağım 😂
-
@cannyucell, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Cevap: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar arkadaşlar internette bir çekiliş uygulamasına denk geldim. Geçmiş yıllardaki kazanan sayılarını baz alarak tahmini olarak size kazanıp kazanamayacağınız ile ilgili veya deneyerek kazanma ihtimalinizi canlı bir şekilde en azından tahmini olarak görmenizi sağlayan bir program.
Kimisi işin umut verici kimisi için moral bozucu olabilir. Böyle şeylerden çok etkilenen bir insansanız tavsiye etmiyorum.
Ben birkaç kere denedim bazen çıktı bazen seneye çıktı bazen 10-20-30 yıl sonra çıktı bazen hiç çıkmadı. Ama en azından insana bir fikir veriyor ve olasılığı canlı canlı görmüş oluyorsunuz.
Dv-2049 beni bekle🙂
26 yil sonra görüşürüz forumdaşlar şimdiden hazırlığa başlayalim😅Umutlar yine suya düştü 😔
-
@ibrahimasar Siz bu başlığı açalı bir yıl olmuş 😲 zaman ne kadar hızlı akıyor
-
@hdemircanusa hhaha iyi fikir 😀
-
@hasnotben 10. Saniyeyi kendime rezerve ediyorum 😂
-
sn @crazycells kendisini elestiren kisileri hemen engelledigi icin bircok kisinin iletileri gorup sikayet etmesi mumkun olmayacak diye dusunuyorum. Elestiriye kapali olan birisinin neden bir forumda yer aldigina zaten anlam veremiyorum.
-
-
@Sabri-FT, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@cannyucell, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Cevap: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar arkadaşlar internette bir çekiliş uygulamasına denk geldim. Geçmiş yıllardaki kazanan sayılarını baz alarak tahmini olarak size kazanıp kazanamayacağınız ile ilgili veya deneyerek kazanma ihtimalinizi canlı bir şekilde en azından tahmini olarak görmenizi sağlayan bir program.
Kimisi işin umut verici kimisi için moral bozucu olabilir. Böyle şeylerden çok etkilenen bir insansanız tavsiye etmiyorum.
Ben birkaç kere denedim bazen çıktı bazen seneye çıktı bazen 10-20-30 yıl sonra çıktı bazen hiç çıkmadı. Ama en azından insana bir fikir veriyor ve olasılığı canlı canlı görmüş oluyorsunuz.
Dv-2049 beni bekle🙂
26 yil sonra görüşürüz forumdaşlar şimdiden hazırlığa başlayalim😅Umutlar yine suya düştü 😔
sen yine iyisin
Congratulations, you have been randomly selected for DV-2074. :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum