DV2024 Sohbet Odası
-
@abrakadabra amin 🙏🏻 çok teşekkür ederim 🙋🏻♀️
-
@datanist teşekkürler
-
@dytmelek Çok sevindim. En önemlisi de çocukların alışması 😍
-
Merhaba,
Green Card çıkması durumunda çocuklar için(9 ve 5 yaş) Covid aşısı yaptırmak zorunlu mu?
Bilgisi olan arkadaşlar var mı? Teşekkürler.
-
@josh_ua türkiyede covid aşı zorunluluğu 12 yaş ve üzeri kişiler için geçerli
-
Bu ileti silindi! -
@Emre-Kurtulmuş Türkiye'den bahsetmedim aslında Amerika'ya gelişte isteniyor mu ondan sordum, çocuklarıma aşı yaptırmak istemiyorum.
-
@josh_ua bilenler açıklar sanırım bir test vardı ama umarım 2024 yılına bu prosedür kalkar diye düşünüyorum kalkarsa gerek kalmaz
-
Ben 3 doz Biontech aşısı oldum da bunu konsolosluğun istediği şekilde nasıl belgeleyebilirim tam olarak ne yapmam gerekir?
-
@ardaktas enabızdan rapor olarak alınıyor
-
Bütün sene ne ev baktım ne yaşanacak yer ilk sene sürekli yer araştırıyordum video izliyordum. Çok hayal kurdum sonra Hüsran tabii bu sene aynı hüsra'nı yaşamamak için hiç takılmadım Sanki hiç yokmuş gibi davrandım ne olduysa iki gündür forumdaki hareket gaza getirdi yine şehir baktım. Şu anda colombus ve Kansas City mercek altında 😂 4 gün sonra yeniden hayal olur nasılsa 🤦🏼♀️
-
@josh_ua, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emre-Kurtulmuş Türkiye'den bahsetmedim aslında Amerika'ya gelişte isteniyor mu ondan sordum, çocuklarıma aşı yaptırmak istemiyorum.
Direkt Unganlar sitesinden alıntıladım.
1 Ekim 2021'den itibaren CDC, aşı olmaya uygun olan tüm başvuru sahiplerinden muayeneye gelmeden önce Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) onaylı COVID-19 aşılarından 2 doz tamamlamalarını istemiştir.
12 yaşını doldurmuş tüm başvuru sahipleri en az 2 doz DSÖ onaylı (Biontech, Sinovac, AstraZeneca, Johnson&Johnson (1 doz)) COVID-19 aşısı yaptırmaları ve muayeneye gelirken sertifikalarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir. 2 doz DSÖ onaylı COVID-19 aşısı tamamlanana kadar vize sürecinize devam edemezsiniz.
-
Aaaa çok sevindim hemen takibe alıyorum.Bol bol paylaşım bekliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.Bu arada bana ilham oldunuz ,banada üççocuklaamerika hesabı açmak nasib olur inşallah🥹🥹
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra daha çok yeni bir kaç günlük😅 vakit buldukça paylaşım yapacam 🙏🏻 @ikicocuklaamerika diye arattırsanız çıkar sanırım 👍🏻
-
İlk başvurumda bana çıkacağını aşırı hissediyorum nedense.
-
@aemte bol şans diliyorum hepimize 🙏🏻☺️
-
@bismail Bol Şans :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Kaldı 5gün 4saat 53dakika bugun ev sahibimle davalık olduk kiramı 8 ayda zamlanacak kiramı 2400'den 8500çıkarmak istedi ve bu aydan başlayacağını akabinde ocakta 2024'de tekrar zam yapacağını iletti kabul etmezsem çık dedi bende hukuken çözelim dedim oda imzamı taklit ederek tahliye taahhütnamesi imzalayıp icra başlatmış savcılık'dan suç duyurusunda bulunacağım bu nasıl bir vicdandır ya allahım inşallah şu çekilişin sonucu olurda şu ülkeden çıkar giderim
Kiranızı elden veriyorsanız bir sonraki ayları elden vermeyin banka hesabına yatırın kira diye de not düşün. O zaman sittin sene bişey yapamaz.
-
@Recep-Hatun bak şimdi yaaa, hiç takıntım yokken olana bak.
şu an kızım 12 yaşında, Ağustos'ta 13 olacak. haliyle hiç Covid aşısı olmadı.
De ki GC çıktı bana, mülakat tarihinde yaşı 13 olur ve hiçbir aşısı olmaz. ama Unganlar aşı ister mi ister... Hadi çıkınca bir yerlerden bulup 1 aşısını yaptırdık, e ikinci aşı için süre de geçmeli.
derde bak :)Neyse, çıksın da düşünürüz diyip geçiştireyim :)
-
@teddydaniels tahliye taahhütnamesinin tarihi nedir?
kira sözleşmesi tarihinden sonra ise hiç geçerliliği yok.
de ki kira sözleşmesi ile aynı tarih, şahit var mı?
de ki şahit de var, yine de geçerliliği yok rahat olun.
yasal olarak 25%'ten fazlasını yapamaz. 5 yılı geçtiyse kira süreniz, emsal kira bedeli davası açar. onda da rayiç ortalaması alınır. -
@debbieLA77 Pasaport ile ilgili çağrı merkezini aradığınızda ekimde başvurduğunuzu ve mayıs ortası uçuşunuz olduğu iletin yardımcı oluyorlar, lütfen sonucu paylaşın :slightly_smiling_face:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum