DV2024 Sohbet Odası
-
Ben de kedigillere meraklı olduğumdan :) :)
-
@paşa müzikleri burada da link olarak paylaşacağım beraber dinlemiş oluruz 🎶🦀
-
Florida'da bir UberEats sürücüsü öldürülmüş.
UberEats, Doordash, Uber, Lyft gibi işleri ABD'de yapmak için bile 2 kez düşünmek lazım. Bireysel silahlanmadan mütevellit herkesin silaha sahip olduğunu unutmamalıyız. -
@abrakadabra @ayvalik10 çok teşekkürler 18 ayın üstüne 3 aylığına dönüş var. 1 Mayısta görüşmek üzere Savannah ‘ı ve insanlarını seviyorum. Geldiğime de çok memnunum. Kısmetse buradan vatandaşlığa başvuru yapacağım. DoorDash ve Ubereat işi bu aralar sıkıntılı bununla ilgili haberi ABD de en tuhaf konular da paylaşmıştım.
-
@mamo32 Sanırım change.org link'i belirttiğim adres olan programdan bahsediyorsunuz:
Billdiğiniz başka bir vize programı var mı? Annemi, babamı ve kardeşimi asla geride bırakamam...
-
arkadaşlar heyecanlanabilmem için şöyle gözünüze çarpan oldu mu ? 10 yıldan fazla başvurmuş sonunda çıkmış
-
@USA 15 i gördüm excel listesinde
-
@newbie97 Umarım deneysel sıvı şartı kaldırılmış olur, bir form aracılığıyla çekincelerinizi belirtip kabul alabiliyorsunuz ama bazen red cevabı döndüğü zamanlar da olmuş...
-
@USA 13. Seferinde ben kazandım .
-
merhabalar,10 günden az kaldı, inşallah isteyenler kazanır
büyük hayaller kurmayıp olumsuzu düşünmek yeni başvuranlar için en doğrusu olacaktır,olumsuz sonuçta hayal kırıklığı büyük olacak çünkü -
22'nci başvurum heyecan sıfır:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@XMAN66, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
22'nci başvurum heyecan sıfır:beaming_face_with_smiling_eyes:
@XMAN66 sabrınizdan ötürü tebrik etmeden geçemedim bu nasıl bı azim nasıl bı sabır valla bravo umarım bu sene bu başvurma işi son bulsun ve hayallerinize kavuşun ☺️
-
@redsat2000, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@USA 13. Seferinde ben kazandım .
@redsat2000 bı sabır örneği daha 🤭 kazandığınızda kaç yaşındaydıniz acaba merek ettim.
-
Pamukları buradan aldığımız için Savannah deyince aklıma burası geliyor :)

-
..::: Şafak 0️⃣9️⃣ :::... Aydın --->>> 🇺🇸 Florida’ya Az Kaldı**
-
@Simge-Kutlu 2 elin parmaklarını yanyana getirmen gerekiyor
-
Ds 260 formunu doldururken pasaport gereklimi bir bilginiz varmi acaba çünkü pasaport lar halla daha elimize ulaşmadı
-
ben geldim Washington DC yi gördüm parası olan gitsin çok güzel yer :D
-
@Mert-Şentürk “other travel documents” seçip pasaportu sonradan ekleyebiliyorsunuz.
-
Arkadaşlar ds- 260 formu sonuçlar açıklandıktan hemen sonra mı aktif oluyor yoksa belli bir süre sonra mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum