DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 hahahahahah aynen öyle :)
-
@debbieLA77 Greencard kazanıp ds 260 formunu doldurmaya bile tenezzülü olmayan insanları ABD birkaç yıllığına lottery'den men etmesi lazım aslında.
-
Kesinlikle insanlara önce yapacağı masraf anlatılmalı.
Bedavaya başvurunca bedavadan uçak biletini işini hazırlayıp bedavaya evini verip orada yaşam kuracağını sanan falan var.
Pasaport çıkartacak cebinde parası yok adamın diyor ki pasaportsuz gidemiyormuyuz.. kalkmış başvurmuş malesef kaç insanın hakkına giriyorlar bu şekilde.. -
..::: Şafak 1️⃣1️⃣ :::... Bilecik
Ertuğrul Gazinin ve Şeyh Edebali’nin Memleketine SELAM OLSUN
Gönlünüzden geçenler Sizin için Hayırlı Ve Mübarek olsun
Yeşilkart Forum Müdavimlerine USCIS tan hayırlı haberler Olsun🎯 -
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese günaydınlar.
Los Angeles

Ah memleketim gözümde tütüyor :) inşallah oraya temelli taşınmak kısmet olur,, 🙏
-
Bu sene bana çıkacak
Hissediyorum -
@byt ilk başvurumda bende öyle hissediyordum. Ama sonuç hüsran idi :)
-
@snowflake27 çıkacağına inanıyorum 😁
-
Mülakat deneyimleri sayfasında tam olarak göremedim ankaradan mülakata girenlerin dosya numarası 6-7 binlerde mi?
-
@Emre-Kurtulmuş ankaranın bu yavaşlığı 23 kazananı olmadığım halde aşırı gerdi beni, bu arada tekrardan hayırlı olsun ABD’deki yeni hayatınızda başarılar
-
merhabalar, Amerika'da üniversite için soru sorabileceğim aktif bir başlık var mı?
-
@Mrfirat, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 merhaba bişey sorabilir miyim da 260 zamanı asıl talihli dışında eş ve çocuğun pasaportları olması şartmı
Evet
-
@uzaysan anladım teşekkür ederim kazanırsam ilk iş onlara pasaport randevusu almak benim var zaten.
-
@uzaysan Merhaba, sart degil, other travel document secenegini severek doldurabilirsiniz formu. Tabii ki ilerleyen surecte; yani mulkaattan once pasaportlarinizin olmasi sart.
-
@Mrfirat şart değil other travel document seçip doldurabilirsiniz
-
@ardaktas çekilişi kazanırsınız ondan sonra form doldurursunuz çekilişi kazanmadan önce form doldurulamaz
-
@debbieLA77 aile üyeleri dahil 3383 kişi bu sene Türkiye kotasından kazanan. Bu sadece kazanan sayısı DS formunu doldurup doldurmamış olması bilinmiyor bu sayıda
-
@cemyaman teşekkürler, evet herkesi geriyor maalesef. Kalmış mülakat verilecek 3 ay ondada böyle giderse 10K seviyelerine anca çıkarlar gibi gözüküyor üzücü bir şekilde, Viyana gibi bir kaç ülke daha çıksa keşke en azından imkanı olan kişiler taşımaya devam eder
-
@mamo32 iphone değil bu merak etmeyin siz önceden cevapları hazırlamak istiyorsanız hazırlayın forumda zaten konu başlığında video halide belge halide mevcut. Sizin hazırlayabileceğiniz 2-3 bölümü var zaten gerisini önceden hazırlamayada gerek yok oku bak yeter derecesinde bir form
-
@Emre-Kurtulmuş DV 2022’de bildigin uzere Saraybosna ile basladi ve ardindan bircok ilave ulke oturumsuz dosya transferini kabul etti. Onumuzdeki aylarda guzel haberler gelecektir. Genelde konsolosluklar, ellerindeki dosyalari bitirdikten sonra dosya transferi kabul etmeye basliyorlar. En azindan DV 2022’de boyle oldugunu soyleyebilirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum