DV2024 Sohbet Odası
-
@debbieLA77 bu haberi yapmışlar fakat amerika dış işleri bakanlığının haberi var mı böyle söylediklerinden klasik Türk ağzı ile yapılmış a haber niteliğinde bir haber olmuş
-
@Emre-Kurtulmuş valla çok üzülüyorum :( sadece bunu söyleyebilirim
-
@ayvalik10 ben elçiliğin basın danışmanına ulaşıcam bayram sonrası bakalım neler çıkacak off record tabi
-
@debbieLA77 ciner medya yaparda haber doğan medya yapmaz mı yürü be kim tutar seni cereni de al yanına ekip tamam
-
Bu olayların bu hükümetle %100 ilişkisi var taş koyuyolar yoksa biranda avrupa vizeleri bu vizelerin bu halle gelmesi falan mümkün değil hele seçimlerde bu hükümet yine iktidarda kalırsa seyreyle cümbüşü
-
@debbieLA77 ilk turda bitmezse zaten hükümet diye bir şey kalmayacak iç isyandan ohal ilan edilecek tüm polis ve jandarma ortak görüşü
-
@ayvalik10 yok ya iç yüzünü öğrensem neler oluyor kimmiş vs gibi :) buarada buradaki elçilikteki basın danışmanını tanıyorum eski ateş bey çok şeker adamdı olmadı ondan yola çıkıcam yapıcam bişeyler hepimiz biliyoruz aslında gerçekleride bi duymak istiyorum birinici ağızdan:)
-
@ayvalik10 ay deme şak diye bayılıcam zaten uyuyamıyorum o sarhoşta katıldı seçimlere şaşırtacak milleti nerden çıkyı o ya son anda
-
@debbieLA77 ben demiyorum Binali Yıldırım diyor
https://www.facebook.com/RomanyaHaber/videos/1016011741895045/?mibextid=NnVzG8
-
@Emre-Kurtulmuş benim envai çeşit merrell ayakkabım vardı bende bir iki kere giymişim çok iyi durumdalar yani kapılştılar şok oldum biri 1000 tl veriyosa diğeri ben 1200 veriyorum bana ver diyenler vardı üzüldüm valla ülkenin haline eskiden onlarda dururdu şimdi yeniyi almak için eskiyi satmak zorunda kalıyoruz resmen insanlarda havada kapıyor resmen
-
@ayvalik10 gunaydin sn abim :) sayac bende gozukmuyor neden?
-
@ayvalik10 o salak muhabir kim? Adamın lafını düzeltiyor güya pis yandaş…salak çocuk
-
@celica f5 sayfayı yeniden yükle o zaman çıkıyor mobilden giriyorsan sayfayı aşağıya doğru çek ozaman geri geliyor
-
günaydın herkese! bugünü sayma kaldı 16 :D
-
@hadi-BE dışardaki ayakkabılara bakmadığım için bilmiyorum ama, meyve sebzenin iyisini dışarıya gönderdikleri gibi ayakkabının iyisi de dışarıya gidiyor olabilir, veya bazı youtuberlar bakıyorlar, Türkiyede üretilen x bi ürün yurt dışında daha ucuz Türkiyede pahalı.
-
@debbieLA77 "yaw tamam biz de boşmu duruyoz, yapıcaz, halledicez, bakıyoz işte hem olmazsa seneye başvursunlar" der gibi olmuş. :grinning_face_with_sweat:
-
Günaydın arkadaşlar, çok az kaldı :) gün geçtikçe daha da heyecanlı oluyor :) inşallah Allahım inşallah 🙏🇱🇷❤️
-
Şafak 17 🙈Bayramdı ziyaretti gezmeydi eve döndün bavul temizlemeydi derken tekli rakamlara düşeceğiz sonrası günlük güneşlik ☀️ inşallah 🗽🗽🗽
-
Günaydınlar efenim neşemiz bol olsun. :statue_of_liberty: :united_states: "Gün doğmadan neler doğar"
Miami Beach

Denver

Newyork

-
Son 17 gün ve ABD'nin alfabetik sıraya göre 17. eyaleti olan ve aynı zamanda Green Card'çılar olan bizlerin yakından tanıdığı meşhur KCC'nin de bulunduğu Kentucky eyaletinden tüm foruma günaydın :)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum