DV2024 Sohbet Odası
-
@onurito şimdi kesin bu şekilde demek istemiyorum ama pasaport bilgisi girmen gerekiyor, örnek veriyorum başka pasaportla formu doldurmuşsundur yeni pasaport çıkartmışsındır bundan yana sorun yok eski ve yeni pasaport ile gidebiliyor olman gerekiyor ama hiç pasaport numarası girmeden oluyormuydu emin değilim @ayvalik10 daha net cevaplar.
-
@tolgasatir eski pasaportunu yanında götürerek vizeyi yeni pasaportuna bastırabilir
-
@tolgasatir @ayvalik10 o zaman mutlaka mulakat tarihi verildikten sonra dosyayi actitip pasaport numarasini girmem gerekio actirmadan elimde sonradan cikarttigim pasaportu saglik ve konsoloslukta islemiolar o zaman yanlismiyim yardimci olursa birisi sevinirim
-
Merhaba,
Herkese bol şans diliyorum umarım herkes hayalini yaşar.
Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz açıkcası ve yeni bir başlangıç arıyoruz herkes gibi aslında biz anne ve baba olarak çok beklentimiz yok fakat evlatlarımızın uzun vadede çok farklı bir geleceği olabilir.
Onların geleceğini kurtarmak katkı sağlamak o ve ondan sonraki nesillerin güneşanslı başlamasını sağlamak için kendimizi feda ediyoruz etmeliyizde. Çünkü Türkiyede başka bir şans kalmadı çocuklarımızın geleceği adına ne okullarda nede yaşam şartlarında bu ülkede bazı şeylerin düzelmesi yıllar alır artık.
Bu yüzden yeni bir başlangıç dedik......
Bize çıkar ise burada ve diğer sosyal medyada aile olan ve çekilişi kazanmış kişilerle bir gurup kurmayı düşünüyoruz.
Bu gurup sadece aile ve çocuklarının geleceğini düşünen ailelerden kurmayı hedefliyoruz dürüstlük, saygı, güvene dayalı bir birliktelik çıkar amaçlı olmayan imkanları kadar destek olan bir grup örneğin ( bir aile ehliyeti nasıl hallettiğini bulmuştur, diğeri ucuz alışverişi keşfetmiştir vs.vs gibi maddiyata dayalı değil meneviyata dayalı bir birliktelik olacak.Bize çıkmayabilir ama bu söylediğimden vazgeçmeyin aile olanlar biz olmasak bile sizler devam edin lütfen.
Saygılarımla,
-
@waterman işte sorun burdaki konuda hiç pasaport olmaması :) eski pasaport varsa aynen öyle bir uygulama var ama hiç olmayınca açtırmak gerekir diye biliyorum
-
@tolgasatir kesin bilen birisi varsa bu konuyu yardimci olsun yoksa uykular kacmaya baslar :)
-
Selamlar herkese, uzun zaman oldu bee
-
@onurito ds 260 dolduracağın zamangeçerli bir pasaportun yoksa pasaportum yok kutucuğu var onu işaretliyorsun. Daha sonra pasaport çıkartmak için başvuru yapıyorsun pasaportun gelince mülakat tarihi sana verilmesini bekleyeceksin. Sana mülakat tarihi verilince KCC oraya mail atıyorsun ben bilgi güncellemesi yapacağım diye o zaman sana özel ds 260 aktif hale getiriyorlar sende pasaport yok kısmında ki kutucuğu kaldırıp yeni gelen pasaport numarasını yazıp tekrar ds 260 kayıt ediyorsun. Daha sonra mülakata elinde ki pasaport ile gidersin.
-
@ayvalik10 mulakat tarhi verildikten sonra mail atip dosyanin actirilmamasi gibi bir durum olmaz dimi ayrica mulakat tarihi degismez vs. ? sonradan sorun cikmasin :) yesil pasaport ihtimali olmasa coktan cikarmistik pasaportu
-
@onurito hayır her zaman açarlar sadece kesin tarih yoktur fakat 3 - 7 gün arasında açarlar. Yeşil pasaport sadece avrupa ülkelerinde forsu var yoksa amerika da hiçbir anlamı yok
-
@ayvalik10 ewet biliyorum sadece yesil ihtimali olupta bordo cikartmak gereksiz oldugu icin cikartmadik masraf vs.
-
@yenihayaletadam herşey çok güzel herşey sadece ev olsa yine iyi :)
-
ABD'de 2023 Mart ayı enflasyon verileri açıklandı ve yıllık bazda enflasyon oranı %5'e geriledi.
Her geçen ay daha da düşmeye devam ediyor ve yıl sonunda yıllık bazda %3'lere kadar gerileyecek gibi görünüyor.ABD önümüzdeki yıl başı itibarıyla eski haline kavuşacak gibi :)

-
@abrakadabra bize çıkmaması nedeni bu idi. Amerikayı bize hazırlıyorlar. Önce pandemi oldu çıkmadı. Sonra mülakat tarihi vermicez dediler ondan size çıkartmadık dediler. Sonra pandemi sonrası enflasyon yüksekti siz zaten bunaldınız ondan düşürelim ondan sonra sizi kabul edicez dediler ondan bu sene çıkacak bize :)
-
Silindi.
-
videonun başlığını görünce ammmmmmmaaaaaaaaannnnnnn demeyin çünkü içindeki bilgiler ilk defa duyacağınız bilgiler var.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra bize çıkmaması nedeni bu idi. Amerikayı bize hazırlıyorlar. Önce pandemi oldu çıkmadı. Sonra mülakat tarihi vermicez dediler ondan size çıkartmadık dediler. Sonra pandemi sonrası enflasyon yüksekti siz zaten bunaldınız ondan düşürelim ondan sonra sizi kabul edicez dediler ondan bu sene çıkacak bize :)
Abi maşallah ağzından bal damlıyor bal :D
Hazır bal şarabım da bitti şişeledim, sana 1 şişe ayırayım ben :D -
Uzun bir süredir takip ediyorum forumu ama bir türlü üyelik açamamıştım. Sonunda üyeliğimi açtım, tüm forum ailesine MERHABA!
-
Herkese merhaba, herkes iyidir umarım...
-
Herkes super seviyorum boyle espirili hayati tiye alan ortamları var olun.
Burdan kimlere cikacak merak ediyorum ya laflamistik iste Green Card cikti buna diye teselli buluruz.
Yanliz çıkan cikmayana yardımcı olsun gotursun be.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum