DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @mr-dad muhtemelen dediğiniz gibidir çünkü neredeyse 4 aydır psaportumun basılıp gönderilmesi için bekliyorum. 2023 yılında başvuranlar ise çok daha kısa sürede pasaportlarını alıyorlar.


  • @animehime94 Umarım çekiliş gününe kadar gelir🙏🏼


  • @2009aralik hocam gunaydin bizde de ayni durum var yesil pasaport cikma ihtimali oldugu icin su an basvurmadik. Ds 260 formunu pasaport girmeden yollicam sonrasinda mulakat tarihi verildikten sonra saglik.muyanesi ve konsolosluk icin pasaport cikartmak zorundasin o zamana kadar cikartirsin. Senden saglik muayenesi icin evraklar istendiginde pasaport numarasi oraya islenir sonrasinda konsoluktada da numarayi orda girerler mail yoluyla dosyani actirmana gerek yok bence.
    Pasaport numarasi pasaport sadece mulakat tarihi verildikten sonra saglik muayenesi ve konsoloslukta gerekio o zamanda kadar edinirsin ztn

  • ⭐⭐⭐

    @onurito dosyayı açtırmak gerekiyor diye biliyorun yanlış yönlendirme olmasın sadece mülakat tarihi aldıktan sonra açtırmak en sağlısı, mülakat almadan dosya açılırsa geriye düşebilirsiniz ancak mülakatı aldıktan sonra açarsanız sorun olmuyor daha önce defalarca yapılan bir işlem.


  • @abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Kalan son 22 gün ve ABD'nin 22. eyaleti ve gölleri ile meşhur Michigan'dan herkese günaydın 🙂

    PM_Website_Pics_SecondaryPgs_Regions.jpeg

    mackinaw-island_HERO_MITOWNS0722-53c4b775ee2847e4b161e3e6c3afade9.jpg

    Mackinac Island shutterstock.jpg

    Lakes-in-Michigan.jpg

    Evler çok iyi değil mi ya. Bayılıyorum bu tarz evlere


  • @tolgasatir mulakat tarihihi verildikten sonra mutlaka actirip pasaport numarasini girmek gerekio mu yoksa actirmadan mulakata ve saglik muayenesine gittiginde pasaportun elinde gitsen orda numarayi girmezler mi ben numarayi orda girerler diye dusunuyodum


  • @hadi-BE günaydın, bu LA 'de hava hep böyle pembe, kızılmı yoksa yoksa bu fotoğraflar shoplumu hepsi aynı olunca dikkatimi çekti.


  • Burdaki arkadaslarin bu güzel paylaşımlarını gördükçe valla ne yalan soyleyim bende umutlandim hayırlısı ile umarim ihtiyaci olan insanlara bunu hak edenlere cikar inşallah.
    Gereksiz gitmeyecek ama genede başvurmuş insanlarda allah akil fikir versin

  • ⭐⭐

    @Murat-4, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @hadi-BE günaydın, bu LA 'de hava hep böyle pembe, kızılmı yoksa yoksa bu fotoğraflar shoplumu hepsi aynı olunca dikkatimi çekti.

    Fotoğraflarda oynadıkları için o şekilde çıkıyor.
    Yoksa baya bildiğimiz standart havası var, ben bizzat gidip gördüm 😃

  • ⭐⭐

    @animehime94 ben ve ailemde 2022 sonunda başvurduk. Gelmedi tabii. Hemen 199 u aradım yılbaşı öncesiydi, yılbaşı için yurt dışına gideceğim ama pasaportum 15 gün oldu gelmedi dedim.2 gün sonra kargolandı.
    Tvitter kullanıyorsanız orda nüfus desteği ve içişlerini etiketleyerek tekrar talepte bulunun. Bayramda yurt dışına gideceğim deyin.2 güne gelir.

  • ⭐⭐⭐

    @onurito şimdi kesin bu şekilde demek istemiyorum ama pasaport bilgisi girmen gerekiyor, örnek veriyorum başka pasaportla formu doldurmuşsundur yeni pasaport çıkartmışsındır bundan yana sorun yok eski ve yeni pasaport ile gidebiliyor olman gerekiyor ama hiç pasaport numarası girmeden oluyormuydu emin değilim @ayvalik10 daha net cevaplar.

  • ⭐⭐⭐

    @tolgasatir eski pasaportunu yanında götürerek vizeyi yeni pasaportuna bastırabilir


  • @tolgasatir @ayvalik10 o zaman mutlaka mulakat tarihi verildikten sonra dosyayi actitip pasaport numarasini girmem gerekio actirmadan elimde sonradan cikarttigim pasaportu saglik ve konsoloslukta islemiolar o zaman yanlismiyim yardimci olursa birisi sevinirim


  • Merhaba,

    Herkese bol şans diliyorum umarım herkes hayalini yaşar.

    Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz açıkcası ve yeni bir başlangıç arıyoruz herkes gibi aslında biz anne ve baba olarak çok beklentimiz yok fakat evlatlarımızın uzun vadede çok farklı bir geleceği olabilir.

    Onların geleceğini kurtarmak katkı sağlamak o ve ondan sonraki nesillerin güneşanslı başlamasını sağlamak için kendimizi feda ediyoruz etmeliyizde. Çünkü Türkiyede başka bir şans kalmadı çocuklarımızın geleceği adına ne okullarda nede yaşam şartlarında bu ülkede bazı şeylerin düzelmesi yıllar alır artık.

    Bu yüzden yeni bir başlangıç dedik......

    Bize çıkar ise burada ve diğer sosyal medyada aile olan ve çekilişi kazanmış kişilerle bir gurup kurmayı düşünüyoruz.
    Bu gurup sadece aile ve çocuklarının geleceğini düşünen ailelerden kurmayı hedefliyoruz dürüstlük, saygı, güvene dayalı bir birliktelik çıkar amaçlı olmayan imkanları kadar destek olan bir grup örneğin ( bir aile ehliyeti nasıl hallettiğini bulmuştur, diğeri ucuz alışverişi keşfetmiştir vs.vs gibi maddiyata dayalı değil meneviyata dayalı bir birliktelik olacak.

    Bize çıkmayabilir ama bu söylediğimden vazgeçmeyin aile olanlar biz olmasak bile sizler devam edin lütfen.

    Saygılarımla,

  • ⭐⭐⭐

    @waterman işte sorun burdaki konuda hiç pasaport olmaması 🙂 eski pasaport varsa aynen öyle bir uygulama var ama hiç olmayınca açtırmak gerekir diye biliyorum


  • @tolgasatir kesin bilen birisi varsa bu konuyu yardimci olsun yoksa uykular kacmaya baslar 🙂

  • ⭐⭐

    Selamlar herkese, uzun zaman oldu bee

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @onurito ds 260 dolduracağın zamangeçerli bir pasaportun yoksa pasaportum yok kutucuğu var onu işaretliyorsun. Daha sonra pasaport çıkartmak için başvuru yapıyorsun pasaportun gelince mülakat tarihi sana verilmesini bekleyeceksin. Sana mülakat tarihi verilince KCC oraya mail atıyorsun ben bilgi güncellemesi yapacağım diye o zaman sana özel ds 260 aktif hale getiriyorlar sende pasaport yok kısmında ki kutucuğu kaldırıp yeni gelen pasaport numarasını yazıp tekrar ds 260 kayıt ediyorsun. Daha sonra mülakata elinde ki pasaport ile gidersin.


  • @ayvalik10 mulakat tarhi verildikten sonra mail atip dosyanin actirilmamasi gibi bir durum olmaz dimi ayrica mulakat tarihi degismez vs. ? sonradan sorun cikmasin 🙂 yesil pasaport ihtimali olmasa coktan cikarmistik pasaportu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @onurito hayır her zaman açarlar sadece kesin tarih yoktur fakat 3 - 7 gün arasında açarlar. Yeşil pasaport sadece avrupa ülkelerinde forsu var yoksa amerika da hiçbir anlamı yok


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145
Çevrimiçi

42.3k
Kullanıcı

4.5k
Konu

433.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum