Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

• @Ballistix mayıs ayında yayınlayacak

• ⭐⭐

Günaydınlar günümüz güzel geçsin.

San Francisco, California
    4e776fa0-2c0a-43aa-87f1-cdf92b6d45ec.jpg

• @diablo_ercan böyle ölmeyiz ya füze at :D

• @iremgk Ben de oğlum be kendim için başvurdum. Oğlumunki 3 günde geldi, benimki de kargoya verilmiş. Görevli dedi ki 2022 pasaportlarında sıkıntı var, 2023'ler erken geliyor. Mantığı nedir bilemedim....Belki fiyat artışından etkilenmemek için yığılma olmuştur 2022'de.

• @mr-dad muhtemelen dediğiniz gibidir çünkü neredeyse 4 aydır psaportumun basılıp gönderilmesi için bekliyorum. 2023 yılında başvuranlar ise çok daha kısa sürede pasaportlarını alıyorlar.

• @animehime94 Umarım çekiliş gününe kadar gelir:folded_hands_medium-light_skin_tone:

• @2009aralik hocam gunaydin bizde de ayni durum var yesil pasaport cikma ihtimali oldugu icin su an basvurmadik. Ds 260 formunu pasaport girmeden yollicam sonrasinda mulakat tarihi verildikten sonra saglik.muyanesi ve konsolosluk icin pasaport cikartmak zorundasin o zamana kadar cikartirsin. Senden saglik muayenesi icin evraklar istendiginde pasaport numarasi oraya islenir sonrasinda konsoluktada da numarayi orda girerler mail yoluyla dosyani actirmana gerek yok bence.
    Pasaport numarasi pasaport sadece mulakat tarihi verildikten sonra saglik muayenesi ve konsoloslukta gerekio o zamanda kadar edinirsin ztn

• ⭐⭐⭐

@onurito dosyayı açtırmak gerekiyor diye biliyorun yanlış yönlendirme olmasın sadece mülakat tarihi aldıktan sonra açtırmak en sağlısı, mülakat almadan dosya açılırsa geriye düşebilirsiniz ancak mülakatı aldıktan sonra açarsanız sorun olmuyor daha önce defalarca yapılan bir işlem.

• @abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Kalan son 22 gün ve ABD'nin 22. eyaleti ve gölleri ile meşhur Michigan'dan herkese günaydın :)

PM_Website_Pics_SecondaryPgs_Regions.jpeg

mackinaw-island_HERO_MITOWNS0722-53c4b775ee2847e4b161e3e6c3afade9.jpg

Mackinac Island shutterstock.jpg

Lakes-in-Michigan.jpg

Evler çok iyi değil mi ya. Bayılıyorum bu tarz evlere

• @tolgasatir mulakat tarihihi verildikten sonra mutlaka actirip pasaport numarasini girmek gerekio mu yoksa actirmadan mulakata ve saglik muayenesine gittiginde pasaportun elinde gitsen orda numarayi girmezler mi ben numarayi orda girerler diye dusunuyodum

• @hadi-BE günaydın, bu LA 'de hava hep böyle pembe, kızılmı yoksa yoksa bu fotoğraflar shoplumu hepsi aynı olunca dikkatimi çekti.

• Burdaki arkadaslarin bu güzel paylaşımlarını gördükçe valla ne yalan soyleyim bende umutlandim hayırlısı ile umarim ihtiyaci olan insanlara bunu hak edenlere cikar inşallah.
    Gereksiz gitmeyecek ama genede başvurmuş insanlarda allah akil fikir versin

• ⭐⭐

@Murat-4, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@hadi-BE günaydın, bu LA 'de hava hep böyle pembe, kızılmı yoksa yoksa bu fotoğraflar shoplumu hepsi aynı olunca dikkatimi çekti.

Fotoğraflarda oynadıkları için o şekilde çıkıyor.
    Yoksa baya bildiğimiz standart havası var, ben bizzat gidip gördüm :D

• @animehime94 ben ve ailemde 2022 sonunda başvurduk. Gelmedi tabii. Hemen 199 u aradım yılbaşı öncesiydi, yılbaşı için yurt dışına gideceğim ama pasaportum 15 gün oldu gelmedi dedim.2 gün sonra kargolandı.
    Tvitter kullanıyorsanız orda nüfus desteği ve içişlerini etiketleyerek tekrar talepte bulunun. Bayramda yurt dışına gideceğim deyin.2 güne gelir.

• ⭐⭐⭐

@onurito şimdi kesin bu şekilde demek istemiyorum ama pasaport bilgisi girmen gerekiyor, örnek veriyorum başka pasaportla formu doldurmuşsundur yeni pasaport çıkartmışsındır bundan yana sorun yok eski ve yeni pasaport ile gidebiliyor olman gerekiyor ama hiç pasaport numarası girmeden oluyormuydu emin değilim @ayvalik10 daha net cevaplar.

• ⭐⭐⭐

@tolgasatir eski pasaportunu yanında götürerek vizeyi yeni pasaportuna bastırabilir

• @tolgasatir @ayvalik10 o zaman mutlaka mulakat tarihi verildikten sonra dosyayi actitip pasaport numarasini girmem gerekio actirmadan elimde sonradan cikarttigim pasaportu saglik ve konsoloslukta islemiolar o zaman yanlismiyim yardimci olursa birisi sevinirim

• Merhaba,

Herkese bol şans diliyorum umarım herkes hayalini yaşar.

Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz açıkcası ve yeni bir başlangıç arıyoruz herkes gibi aslında biz anne ve baba olarak çok beklentimiz yok fakat evlatlarımızın uzun vadede çok farklı bir geleceği olabilir.

Onların geleceğini kurtarmak katkı sağlamak o ve ondan sonraki nesillerin güneşanslı başlamasını sağlamak için kendimizi feda ediyoruz etmeliyizde. Çünkü Türkiyede başka bir şans kalmadı çocuklarımızın geleceği adına ne okullarda nede yaşam şartlarında bu ülkede bazı şeylerin düzelmesi yıllar alır artık.

Bu yüzden yeni bir başlangıç dedik......

Bize çıkar ise burada ve diğer sosyal medyada aile olan ve çekilişi kazanmış kişilerle bir gurup kurmayı düşünüyoruz.
    Bu gurup sadece aile ve çocuklarının geleceğini düşünen ailelerden kurmayı hedefliyoruz dürüstlük, saygı, güvene dayalı bir birliktelik çıkar amaçlı olmayan imkanları kadar destek olan bir grup örneğin ( bir aile ehliyeti nasıl hallettiğini bulmuştur, diğeri ucuz alışverişi keşfetmiştir vs.vs gibi maddiyata dayalı değil meneviyata dayalı bir birliktelik olacak.

Bize çıkmayabilir ama bu söylediğimden vazgeçmeyin aile olanlar biz olmasak bile sizler devam edin lütfen.

Saygılarımla,

• ⭐⭐⭐

@waterman işte sorun burdaki konuda hiç pasaport olmaması :) eski pasaport varsa aynen öyle bir uygulama var ama hiç olmayınca açtırmak gerekir diye biliyorum

• @tolgasatir kesin bilen birisi varsa bu konuyu yardimci olsun yoksa uykular kacmaya baslar :)

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k