DV2024 Sohbet Odası
-
@this-time89 oyuna gelmeyinn floridaa team tatil gibi hayat yasamak icin dogru adres ayrica kisa sürede ev sahibi de olunabilir bir daha düsünün :D
-
@yenihayaletadam yav havasini birak pahaliii kardes pahalii :D
-
@Lossantosdy en huzurlu yer zaten ülkenin ici bi ayak bassak huzur komasina girecegiz :D
-
@ayvalik10 insansi timsahlarin arasinda yasadigimiz icin hayvani bizi zorlamaz diye düsünüyorum :D
-
@ayvalik10 Arkadaşlar gözünüzü seveyim türkiyeden geliyorsunuz yok böcek yok soğuk yapmayın allah aşkına :).
Her sokağa çıktığımda adam vuruyorlar yanımda bunlar bizi yıldırmamalı :) -
@Lossantosdy North Dakota tavsiyemdir kesinlikle araştırın.
-
@teddydaniels tam olarak neyını onerıyorsunuz acaba iş imkanı yaşantı vergı dılımlerı açıklar mısınız?
-
@teddydaniels konum bilgisi dediğiniz ne acaba greencardın gideceği adres mi. Mülakat geldikten sonra sağlık muayenesini kendiniz ayarlıyorsunuz zaten, onun için mülakat alınca dosyanızı açtırıp güncellersiniz
-
hello herkese bdv solutions kayıt oldum... yalnız ben turist vizesi alıp oradan katılmak istediğimi söyledim south carolinadan ancak anlamadığım tek şey ben oraya gidince bu aos ne kadar zamanda gerçekleşiyor... turist vizesinden sponsor firma aracılığı ile ne kadar zamanda çalışan pozisyonuna geçiyorum... 6 ayı geçerde vizem biterse ne oluyor gidip bir daha mı geliyorum çünkü bu süreçte kaçağa düşmemem gerekiyormuş... onlara da sordum da bir türlü cevap vermediler:) yoksa 2 sene sürüyor bütn bu işlemlerde ben iki sene boyunca cepten yiyiorum sonra onaylanıyor işim bir senede 3 kuruşa çalışıp öyle mi kavuşuyorum green kartıma yada kavuşamıyorum neyse artık... böylemi durum doğru mu anlamışım... eksik bilgilerim var bilen tamamlarsa sevinirim...
-
@Emre-Kurtulmuş evet greencardın gideceği adresi söylemek istedim. Büyük ihtimalle ilk etapta boş bırakırım.
-
@umutcetnkaya Sizin açıklamanıza istinaden yazdım. Huzurlu, temiz, soğuk 😄 Vergi oranlarıda çok düşük. Eğer remote bir işiniz varsa birebir bence.
-
@koray2000 Bu sene sana yine çıkarsa ne yapacaksın. Herkese hazır bilgi vermeye deavammi edeceksin. Armut piş ağzıma düş misali. Formda herşey yazılı sadece en çok araştıranlar haketmeli. Sen 1000 sayfa okumuşsun, adam bir sayfa okumamış seninle aynı şansa sahip olacak... Ayrıca en önemli şey ds260 ın hatasız doldurulması, acele etmeden.
-
@teddydaniels bana cevap olarak yazmamıssınız ama ben gorunce merak ettım ondan sordum teşekkurler
-
@umutcetnkaya aaa pardon kafam iyice dağıldı. Ama North Dakota remote çalışma için iyi gibi gözüküyor. Tam benim gibi asosyal insan yeri kışın evden çıkmayacaksın miss gibi..
-
@debbieLA77 Süreç 2-3 yıl sürüyor. Turist vizeniz bitmeden başka bir vize türüne statü değişimi yapmanız gerek. Oğlum da turist vizesiyle gitti, F1 öğrenci statüsüne geçti önce. Dil okuluna da gidiyor tabii statü kaybetmemek için, aynı zamanda EB3 sürecini başlattı. Çok meşakkatli, uzun ve masarafli bir yol, çok sabırlı olmak gerek.
-
@ayvalik10 rusyada -30 larda yaşadıktan sonra vız gelir ama bıhtık soğuktan be kardeşim. Devamlı lahana gibi giyiniyorsun,bebelerle oynayacaksan onlarıda kat kat giydiriyorsun,sıkıntı. Genelde kapalı alanlarda vakit geçiriyorsun.
Sıcak yeri tercih ederim ama houstonda çok sıcak. Bakalım çıksında seçeriz bir yerler. -
@debbieLA77 sorularinizin cevaplari verildi daha onceden. Arastirmanizi oneririm.
-
@charon okudum onları çok net cevap alamadım o yüzden
-
İlk girişte new york girişi ve bir selfie çekinme fikri ?

-
@this-time89, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Florida'ya gitmek isteyenler tekrar düşünsün :D
Ya çok tatlı bakmıyormu bu 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum