DV2024 Sohbet Odası
-
arkadaşlar 2024 de biten pasaport kazanma durumunda 2024 mülakatlarına yetişip amerikaya ayak basana kadar idare eder mi sizce? yoksa tekrar 10 senelik bir pasaport çıkartmak gerekir mi?
-
Arkadaşlar bir sorum olacak bilindiği üzere bu sene başvuruda pasaport şartı yoktu şimdi artık sayılı günler diyelim ki çekilişi kazandık herkesin dediği Ds260 formunu hızlıca göndermemiz ancak ds-260 formunda pasaport bilgileri isteniyor pasaporta bugün başvursak bile 40-50 gün bazen 90 günde geliyor ben kazanırsam başvurmayı düşünüyordum, bu durumla ilgili bilgisi olan var mı ne yapmak gerekiyor.
-
@natoly başvurular zaten ekim - kasım arasında oluyor. Kaldı ki mezun olduğunu gösteren diplomayı sen aldığın zaman daha mülakatlar başlamayacak ki ondan rahat ol mayısta kazanırsan numaran 100 altında olursa ozaman ekimde mülakata gideceksin. Numaran daha büyük çıkarsa 1 ekim 2023 ile 30 eylül 2024 arasında tarih olacağı için hiçbir sıkıntı olmaz.
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
biz iftarı açınca 25 sayılacak. Ne hızlı akıyor ya
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
biz iftarı açınca 25 sayılacak. Ne hızlı akıyor ya
ne güzel işte :)
-
@hasnotben hayal kirikligina ya da sevince 25 gun ha
-
Diyelimki Dv2024 icin secildiniz, kritik olan Ds260 formunu ne zaman gonderdiginiz olacaktir.
Turkiye ozelinde Ds260 formunu gonderdiginiz tarih ayrica onemli.
-
@emirgenco SEVINECEGIZZZ :D
-
Kullanıcı adımı görmemize 25 😂
-
Florida'ya gitmek isteyenler tekrar düşünsün :D
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE biz de iyiyiz evimizi kiraladık, eşyaların çoğunu aldık yerleştirme işi de bitti sayılır🙏🏻 bugün okulla randevumuz var kızlar da okula başlarsa iş mevzularını araştırmaya başlıcaz🙏🏻 Cumming şehrindeyiz, sevdik burayı gerçekten sakin ve huzurlu bir yer tam aile yaşamına uygun görünüyor👍🏻
Süper 🥰🧿
-
3 eyaletin sorunları karar sizin

-
@ayvalik10 Şikago tercihimdir
-
@ayvalik10 Chicago sorunlarina ek:

Ayrıca böcekler Florida için de büyük sorun. Yalnızca timsah değil :) sıcak ve nem olan Houston gibi, Miami, Orlando gibi şehirlerde yaşanabilecek bir zorluk. Ama ben Dallas TX bölgesinde çok böcek problemi olacağını sanmıyorum.
-
@ayvalik10 Floridaya sivrisinekleride ekleyelim. Oldukça fazlalar ve rahatsız ediyorlar eminim.
-
@tolgasatir Ben ds260 doldururken (eğer çıkarsa) konum bilgisi ve pasaport girmeyeceğim. Bu yüzden sağlık görüşmesine gidince pasaportu girmek mi mantıklı yoksa mülakat tarihi gelince ds260 güncellemek mi? Güncellersek herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi sonuçta mülakat tarihi belli oldu.
-
@ayvalik10 Eee en huzurlu temiz yer neresi? Ona göre tercih yapalım, yani içlerinde en iyisi soğuk olan 😅😅
-
Acaba genel olarak 'Washington DC.' de hava durumu nasıl 🤔
-
@this-time89 oyuna gelmeyinn floridaa team tatil gibi hayat yasamak icin dogru adres ayrica kisa sürede ev sahibi de olunabilir bir daha düsünün :D
-
@yenihayaletadam yav havasini birak pahaliii kardes pahalii :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum