I-130 formu ile ilgili sorular
-
Öncelikle meraba esim abd vatandaşı 17.01.2023 evlendik 09.02.2023 i-130 onlayn basvuru 10.02.2023 alındı mektubu aldık acaba nekadar süre beklicem bilen varmi
-
@emredemirelgeo benimkide nebraska nvc ye gidecek bi gelişme varmi sizde
-
Merhabalar bir konuda bilgiye ihtiyacım var Ben Amerikalı eşimle Türkiye'de 2017 yılında evlendik 6 yılı bitirdik 2017 ve 2018'de ve 2022'de Amerika'ya geldim şu an amerika'dayım 2022 Ağustos ayında Green Card'a başvurduk benim adıma Amerikalı Eşim bana sponsor oldu başvurumuzdan bu yana 9 ay geçti her şey normal gibi görünüyor ama süreç bir anda 4 aydan 7 aya çıktı. l 130 sürecimiz devam ederken 2023 Ağustos ayında sürecimiz devam ederse benim Türkiye'ye dönmem gerekiyor Bir ay bu durum benim sürecime zarar verir mi işlemlerimiz sıkıntıya uğrar mı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bekliyorum teşekkür ediyorum Herkese bol şans
-
@Yıldırım
Green Card sürecinizi başlatmadan nasıl Abd'ye girebildiniz?
Eşinizle evliliğinizden önce geçerli vizeniz var mıydı?Eğer AOS yaptıysanız süreç bitene kadar ülkeden çıkamayabilirsiniz. Ama travel permit alıp çıkma imkanınız da olabilir.
-
@ICu Turist vizesiyle geldim
-
@Yıldırım
Vizenizi evliliğinizden önce mi almıştınız? -
Merhabalar
Bir konuda sizlerin bilgisine ihtiyacım var. Ocak ayında uscıs e i130 dilekçemizi gönderdik. Ancak hala bir NOA1 ( Notice of Action ) belgesi tarafımıza gelmedi. İnternette araştırdığımızda bu konuda USCIS ile iletişime geçeçek bir yolda bulamadık. USCIS e telefonla ulaşsak dahi bizde herhangi bir receipt numarası oldığı için ilerliyemiyoruz. Bu konuda nasıl ilerleyebiliriz.? -
@ICu Evlilikten sonra almıştım öncesinde böyle bir şansım olmazdı.
-
Aksine Amerikan vatandaşıyla (veya LPR ile) evli olduktan sonra turist vizesi almak zor, belki de imkansız diye biliyordum
-
@Yıldırım evli olup da turist vizesi vermeleri ilginç olmuş
-
-
Merhabalar arkadaşlar ben I-130 form doldurup gönderdim şimdi bana processing time 12 months diyor hangi servis center oldugunu bilemedim bununla ilgili Beni aydinlatirsaniz Cok sevinirim simdiden tesukkerler 🙏
-
@Servet-Demir adresinize fiziksel notice of action kağıdı gelmesi lazım. Onun en alt kısmında sağda veya solda yazıyor. Hayırlı olsun
-
@Berkan-Duru teşekkürler herkesiz için hayırlısı olur inşallah tez zamanda süreçi tamamlama dileğiyle birde bu dediğiniz belge ne kadar zaman icerisinde gelmesi lazim sizce herhangi bir suresi varmi bir tane geldi sadece para Odeme bilgisi
-
@Servet-Demir tam emin değilim ama 1-2 hafta olmasi lazim. Bu arada service centerinizi bilmeden nasil 12 ay gosteriyor kanisisina vardiniz 😁 ucsis processing times sitesinde sürelere bakmak icin service center seçmek lazım ondan merak ettim
-
O zaman keşke biz de o yöntemi deneseydik hocam :(
Bu kadar azap çekmemiş olurduk hiç değilse.
Evlilikten sonraki ziyaretçi vizeleri çok büyük ihtimalle red alıyor diye biliyorduk
-
USCIS online hesabınızda tahmini süre sekmesi var. Dosyanızın bulunduğu merkezi bilmeden de sürenizi görebiliyorsunuz
-
@Berkan-Duru processing time da gosteriyor evrak 1 ay oldu gelmedi
-
@Servet-Demir uscis de emma live chat a sorun derim. Türkiye saatiyle akşam 9 civarı sohbete bağlanmayı deneyin. Ordan da öğrenebilirsiniz nerede olduğunu ama eşinizin bağlanması daha yararlı. Eşinizle ilgili adress vs gibi sorular sordukları için daha hızlı pratik yazabilir. Bu sebeple bağlantıda sorun yaşamazsınız
-
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun i130 dilekçesi verdim hala USCIS aşamasındayım (Uluslararas Aile Cüzdan) var tüm sayfaları kopyalayıp ingilizceye çevirebilir miyim? Tesdik için Türk Dışişleri Bakanlığı'na belge vermem gerekiyor mu? Belirli sayfalar gönderdim ve reddedildiler, bu yüzden bu sefer korkuyorum. Lütfen yanıt verin, teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum