K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Dilek-Önder genelde 1 saati buluyor sira beklemeden kaynakli mulakat 3 ya da 5 dakika suruyor genel sorular olarak ne zaman tanistiniz kac Kere gorustunuz nisanlin senin ailen ile tanisti mi Sen onun ailesi ile tanistin mi nisanlinin usadaki adresi ne. Nisanlinin kac kardesi var nisanlin ne is yapiyor ne zaman nisanlandiniz ya ya da ne zmaan evlenme teklifi ettin bu tarz sorular
-
@Dilek-Önder arkadaşın dediği gibi bekleme süresi 1 saat civarı biraz yavaş ilerliyor sıra. Mülakat süresi 3 dk. Bana sorduğu sorular çok basitti ne zaman tanıştınız annesinin babasının adı ne. Vizeni onaylıyorum. Bu kadar kısa sürdü.
-
@emirgenco @ob16222 tesekkuler 8 mayista mulakattim var umarim guzel gecer :)
-
@Dilek-Önder simdiden basarilar
-
Arkadaşlar tekrardan merhaba, I-134 formunu nişanlım email gönderse ben çıktı alsam olur mu yoksa ıslak imzalı mı istiyorlar randevuda? Bir kaç yerde farklı yorumlar gördüm emin olamadım. Çok teşekkürler şimdiden
-
@samsa, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Yığılan dosyaları eritmek için, backlog, USCIS kendisine gelen petition sayısından daha fazla dosyaya bakmak zorunda. Ki backlog erisin.
Bu artı katsayı ne kadar fazla ise o kadar hızlı gelişme kat edilir. Şimdi gelelim neden 16.5 ay 2023'te başvuran kişileri ilgilendirmeyeceğine ve bunu baz almaması gerektiğine.@samsa Hocam bilgi icin teşekkürler. Backlog bilgilerine nasil ulasiyorsunuz?
-
@samsa Hocam bilgi icin teşekkürler. Backlog bilgilerine nasil ulasiyorsunuz?
-
@Dilek-Önder gözünüzde büyütmeyin gerçekten çok kısa bir mülakat eğer belgeleriniz tam ise formalite olarak bakabilirsiniz mülakata. Tek tavsiyem siz veya eşiniz daha önce evlilik yapıp boşandıysa o evrakların orjinalini görmek istiyorlar bilginiz olsun. Türkçe olarakta kabul ediyorlar tercüme yaptırmanıza gerek yok .
-
@alihn, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Yığılan dosyaları eritmek için, backlog, USCIS kendisine gelen petition sayısından daha fazla dosyaya bakmak zorunda. Ki backlog erisin.
Bu artı katsayı ne kadar fazla ise o kadar hızlı gelişme kat edilir. Şimdi gelelim neden 16.5 ay 2023'te başvuran kişileri ilgilendirmeyeceğine ve bunu baz almaması gerektiğine.@samsa Hocam bilgi icin teşekkürler. Backlog bilgilerine nasil ulasiyorsunuz?
Excel dosyası üzerinden bütün veriler güncel halde tutuluyor. haftalık bakılan dosya sayısı, günlük okunan dosya sayısı, toplam backlog, ya da güncel alınan petition sayısı vs her şey
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1sN2bo1xZhs8oVU6-QDUdBXBX2_ci8_QJ0wiz59Gp6H4/htmlview# -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@samsa cok teşekkürler
-
@alihn rica ederim
-
@Yağmur-Kopar
1- bu sorunuzun cevabını bilmiyorum
2- aşıları mülakattan önce basit bir sağlık kontrolü olacaksınız orada size yapacaklar gerekli gördükleri aşıları, dışarda kendiniz yaptırsanız bile kabul etmiyorlar o yüzden bu aşamayı bekleyin.
3- kişisel hayatınız onları bağlamaz.boşanma evrakları ile ilgili dediğim gibi ben sıramı beklerken orada ki görüşmelere kulak misafiri oldum ve memurlar orjinal evrakları görmek istediler , elinizde ki evraklar yeterli gibi duruyor ama son takdir memurun tabi ki bir de , türkiye de boşandıysanız tercümesine gerek yok ama siz yaptırmışsınız zarar gelmez.
-
@Yağmur-Kopar 2022 yaz sonu basvurupta onay olan oldugunu sanmam korona oncesi surecler gayet normaldi 2021 in ilk 3 ayindan sonra surecler uzadi ama suanki surecte yeni basvuranlara surec nasil yansir bilinmiyor
-
@Yağmur-Kopar bosanma belgesini noter onayli Yaptirmaniz orjinalligini Zaten kanitlamis oluyor burada bosanma belgesini mutlaka goturun isteyeceklerdir
-
@Yağmur-Kopar 2 de. Asilari Hic bir yerde yaptirmayin onlar Zaten kendi kafalarina gore asi yapiyorlar bu para her halukarda cebinizden çikacak
3. Ailen hakkinda bir sey sormuyorlar merak etme -
@ob16222 2 mizde ilk evliligi olacak sorunsuz uzamasini istemiyorum su evrak eksik vs diye 2 yildir bekliyoruz yoksa avrupaya yasama karari alicam ben ciftte vatandasim bulgaristan su abd yuzunde hayatmiza start veremedik. son kisma gelmisken abuk subuk zaman kaybetmek istemiyorum :}
-
@Yağmur-Kopar, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@ob16222 merhaba ben bosandim ve mahkemenin verdigi orjinal evraklar elimde yok ama online sistemden evraklari indirdim yeminli tercumana cevirttim noterden onaylattim ve Apostil de yaptirdim. Bunu amerikadaki basvuruma ekledim, burada da sorarlarsa aynisini goturecegim. Kabul olur mu?
@Yağmur-Kopar, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@ob16222 merhaba ben bosandim ve mahkemenin verdigi orjinal evraklar elimde yok ama online sistemden evraklari indirdim yeminli tercumana cevirttim noterden onaylattim ve Apostil de yaptirdim. Bunu amerikadaki basvuruma ekledim, burada da sorarlarsa aynisini goturecegim. Kabul olur mu?
Sizi boşayan mahkemeye gidip yazı işleri müdürlüğünden boşanma belgelerinizi kesinleşme şerhi ile birlikte çıktı alıp hangi tarihte aldıysanız o tarihli ıslak imzalı ve mühürlü kopyasını almanız yeterli. Daha sonrasında sadece noter çevirisi Abd için gerekli, Türkiye'deki görüşmenizde aslı ve bir fotokopisine ihtiyacınız var. Apostil çeviri vs gerekli değil.
-
Deprem sebebiyle hızlandırma başvurusu yaparsam kabul olur mu? Biz nişanlımla depremi Hatay'da yaşadık. Ve biliyorsunuz ki Hatay'ın %75i artık olmayacak. Nişanlım 10 gün sonrasında gitmek zorundaydı. Depremin travması ve psikolojik etkileri de var tabi ki uzaktan çok zor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum