(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@pausback 2 kere kanada study permit reddi sıkıntılı. Database'de çıkar.
sizin abdde okumuş olmanız gerçeği de çıkar.
Ayrica rusyalı diye birşey yok, rus denir :)Eğer ki şirket yolluyorsa ve bu kanıtlanırsa bir sıkıntı çıkacağını zannetmem.
O ögrenci vizesi görüntüsünü çıktı olarak alın götürün, görmek isterlerse söylersiniz pasaportu kaybettim vs. diye.
Eğer ki rusya vatandaşları abdden vize alabiliyorsa(bilmiyorum bunu), normal bir insan gibi başvurup alabilirler.
Sizin gitme nedeniniz tamamen iş ile alakalı. Sebep belli. Lakin iş gezisine aile ile gidip abi gezicez ya demek bana mantıklı gelmiyor. Siz vizeyi alın, gidin gelin ve ailenize de başvurun diyebilirim.
-
@charon değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Katılacağım kongre ile alakalı davetiye ve şirketin üstleneceğine dair belgelerim var. Giderken ailemide gezdiririm diye düşünüyordum. En iyisi gidip geleyim sonra onlarada başvuru yapayım.
-
Merhaba bir sorum olacak. Kendim için ve eşim için ayrı ayrı ds160 formu doldurdum. Az önce kendime ait olanı kontrol ettikten sonra onaylayıp yayınladım. Onay aldıktan sonra bir ekran geldi ve bir aile planı oluştur gibi bir sekme vardı. Eşim için oradan bir ds -160 formu mu doldurmam gerekiyor yoksa 2 farklı doldurmuş olmamda sorun olmuyor mu ? (ais kaydını bu işlemden sonra yapacağım )
-
@salih2825 iki farklı DS160 doldurabilirsiniz, ais kısmında randevu alırken birleştireceksiniz.
-
@tolgasatir Teşekkürler. Dediğiniz gibi ais te halledebildim. Ankara için uygun randevu yok diyor şuanda (son 24 ay içinde ret almışım) bilgisi olsun merak edenler için.
-
@salih2825 ben de doldurken o butonu 1 sefer gördüm ve sonra ekrandan kayboldu. Çok bir işlevi yokmuş. Bazı bilgileri otomatik olarak 2. forma aktarmaya yarıyormuş, zorunluluk değil. Randevu alırken ( ais üzerinden) aile randevusu almanız yeterli. Tüm aile bireylerini ekledikten sonra randevu ve ödeme işlemlerini tamamlamalısınız.
-
@salih2825 vize ret tarihinden itibaren 24 ay boyunca yeni randevu almanızı engelliyorlar. Şu ana kadar sadece 18 ay öncesinde ret alan birini görebildik.
-
Merhabalar. Randevu sayfasında daha önceden yakın tarihe tek tük de olsa boşluk görüp kaçırmıştım. Son bir iki gündür denediğimde her seferinde Ankara için "seçtiğiniz lokasyonda randevu yok" diyor ve İstanbul içinse en erken Ocak 2025 görünüyor. Sizde de böyle mi?
-
@tufank Teşekkürler hallettim.
-
@EasternStar Dünyada başka bir ülkeyede böyle bir uygulamaları var mı gerçekten merak ediyorum. İnsanlık dışı bir yaklaşım bence. Takipteyim açılacak tarihleri.
-
@ozanpala Aynı ekranı görüyoruz.
-
@pausback aşağıdaki linke bakar mısın sistem de amerika gözüküyorsa çıktısını alırsın.
https://www.turkiye.gov.tr/emniyet-yurda-giriscikis-belge-sorgulama
-
@ayvalik10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@pausback aşağıdaki linke bakar mısın sistem de amerika gözüküyorsa çıktısını alırsın.
https://www.turkiye.gov.tr/emniyet-yurda-giriscikis-belge-sorgulama
Orada sadece ulkeden cikis/giris tarihleri gozukuyor maalesef.
-
Merhabalar @crazycells ablam bizi ziyarete gelmek istiyor. B1/B2 secerek DS160 formunu doldurmus ancak henuz randevu almamis. Aslinda tek amaci turistik ziyaret. Sadece B2 secmesi gerekirdi diye dusundum. Yeniden DS160 formu doldurup B2 secerek yeni basvuru mu yapsin, yoksa bu haliyle basvuruyu tamamlasin mi? Hangisini tavsiye edersiniz?
-
@frozen merhaba bu haliyle başvurmasında bir sakınca yok
-
@tolgasatir çok teşekkür ederim
-
Form doldururken B1/B2 business/ personal seçmiştik. Aile yanı ziyareti için formu yeniden doldurup bu kategoriyi sadece b2 diye düzenlemeli miyim yoksa B1/B2 mi kalmalı ? Çok sıkıntı yaratacak bişey mi bu ?
-
@merlin2020 bunun cevabi üstte verildi.
-
Ankaradan b1/b2 vizesi aliniyor mu suan yoksa sadece istanbul mu?vize yeri secerken istanbul ankara diye soruyor hangisini secmeliyim? Ds 160 istanbul doldurduktan sonra ankara alabiliyormuyuz? Tekrar mi doldurmak gerekli?
-
@solanari12 ankaradanda alınıyor lokasyon farklı olsada bi problem olmuyor en kötü ihtimalle yeni bir form doldurup lokasyonu farklı seçersiniz..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum