DV2024 Sohbet Odası
-
@Ranje emeğine sağlık. yine döktürmüşsün :D
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Umut-Berkay-Ünal sayaç harika olmuş yazmışsınız ya noldu ki sayaca dedim acaba etrafını falan mı süslediler az kaldı diye... bi baktım hayal kırıklığı sayaç bizim sayaç aynı sayaç... siz yenisiniz galiba buralarda :) biz aylardır bakıyoruz o sayaça :)
bende gözükmüyordu sanırım kullandığım tarayıcıdan kaynaklı, en büyük eksiklikti benim için şimdi görebildim :D
-
selam gençler nabersiniz,neredeyse nisana geldik :)
-
@Ping-PONG Türk gençleri nesillerdir saldırganın arkasından dolanıp etkisiz hale getirme hayaliyle yaşıyor bizden zayiat çıkmaz :alien: :alien_monster:
-
@sonar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG Türk gençleri nesillerdir saldırganın arkasından dolanıp etkisiz hale getirme hayaliyle yaşıyor bizden zayiat çıkmaz :alien: :alien_monster:
4 gözle banka soygunu bekliyorum. 😂
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar selamalr dostum, o bilge ili ilgili biraz bilgi paylaşır mısın? kitap vs.gibi... paraya bakış açısının, paranın hareketi anlamında çok önemli olduğundan eminin o nedenle ilgimi çekti.
Öğretinin para ile ilgili olan kısmı, sadece burda bahsettiğim konuyla ilintili olduğu için örnek olarak yazdım. Kendisinden genel olarak hayata karşı, geçmişimizde yaşadığımız olaylara ve insanlara bakış açımızla ve aklımızda onların yer ettiği şekil ile ilgili, güncel olarak bu gün yaşadığımız hayatta insan ilişkilerimizde, içinde olmamız gereken duygu ve tutumlar açısından, pozitif olmayı, ama nasıl pozitif olunacağını, yaklaşımlarımızın bize getirdiği olumlu ve olumsuz durumları örnekleriyle 2 3 saat kadar konuşup öğrendik. Kendisinin kitabı vesaire bir şeyi yok. Ünlü de değil. Dışarıdan baksan sıradan bir adam. Dükkanımıza gelip gidiyordu. Bizi kısa bir süre analiz etmiş. Müsade ederseniz bir kaç tavsiyede bulunacağım dedi. Bizde uzun uzun dinledik. Notlar aldık. Ve ondan sonra hayatımızda herşey değişti. Bir kitap yazarsam bu konularda ben yazarım artık. :)
Ama işin gerçeği konunun özü belki 2 3 sayfalık bir yaşam kuralları dizisidir. Bir kaç sayfa da bunları açıklamak için gerekir belki. Hadi olsun 50 sayfa. Kimse alıp okumaz bile :)Sakalı var mıydı? Beyaz falan? Şaka bir yana, hala gelip gider mi sizin oralara? İlginç bir olaymış.
Olmaz olurmu, bem beyaz, göbeğine kadar sakalı vardı. :) Sulandırmasana olm. MAalesef taşındılar burdan. 3-4 yıldır yoklar. İşin içinde ruhani bir boyut falan yok. Dumanlar içinde STV nin salihi ile hoca efendi durumları değil. Biz ailece çalışıyoruz burda. Eşim ve kızım yani. Adam da bizim çabalarımızı görüp genel durumumuzun kötü olmasına ve huzurumuzun biraz kaçık görünmesine üzülmüş ve bir kaç tavsiye vermek istemişti. Konu konuyu açtı. Biz merakla sordukça kendisi anlatıp açıkladı. Notlar aldık. Telefonunu aldık. Bir süre aklımıza takılanları sorduk. Sonra sıkıldı herhalde bizden, telefonlarımızı cevaplamaz oldu. Hıdır nebi gibi kayıplara karıştı. :)
-
@ibrahimasar özelden bari biraz çıtlatsan ibrahim bey :) bu konularda her cümleye gereken saygıyı önemi gösteririm şüpheniz olmasın :) heba olmaz bilgileriniz
Müsait zamanımda çerçeveler halinde yazarım özelden. Aklımda kaldığı ve kendimizin uyguladığı yöntemleri sıralarım. Yaparak bir şey kaybetmezsin. Maliyeti de yok sonuçta :)
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar selamalr dostum, o bilge ili ilgili biraz bilgi paylaşır mısın? kitap vs.gibi... paraya bakış açısının, paranın hareketi anlamında çok önemli olduğundan eminin o nedenle ilgimi çekti.
Öğretinin para ile ilgili olan kısmı, sadece burda bahsettiğim konuyla ilintili olduğu için örnek olarak yazdım. Kendisinden genel olarak hayata karşı, geçmişimizde yaşadığımız olaylara ve insanlara bakış açımızla ve aklımızda onların yer ettiği şekil ile ilgili, güncel olarak bu gün yaşadığımız hayatta insan ilişkilerimizde, içinde olmamız gereken duygu ve tutumlar açısından, pozitif olmayı, ama nasıl pozitif olunacağını, yaklaşımlarımızın bize getirdiği olumlu ve olumsuz durumları örnekleriyle 2 3 saat kadar konuşup öğrendik. Kendisinin kitabı vesaire bir şeyi yok. Ünlü de değil. Dışarıdan baksan sıradan bir adam. Dükkanımıza gelip gidiyordu. Bizi kısa bir süre analiz etmiş. Müsade ederseniz bir kaç tavsiyede bulunacağım dedi. Bizde uzun uzun dinledik. Notlar aldık. Ve ondan sonra hayatımızda herşey değişti. Bir kitap yazarsam bu konularda ben yazarım artık. :)
Ama işin gerçeği konunun özü belki 2 3 sayfalık bir yaşam kuralları dizisidir. Bir kaç sayfa da bunları açıklamak için gerekir belki. Hadi olsun 50 sayfa. Kimse alıp okumaz bile :)Sakalı var mıydı? Beyaz falan? Şaka bir yana, hala gelip gider mi sizin oralara? İlginç bir olaymış.
Olmaz olurmu, bem beyaz, göbeğine kadar sakalı vardı. :) Sulandırmasana olm. MAalesef taşındılar burdan. 3-4 yıldır yoklar. İşin içinde ruhani bir boyut falan yok. Dumanlar içinde STV nin salihi ile hoca efendi durumları değil. Biz ailece çalışıyoruz burda. Eşim ve kızım yani. Adam da bizim çabalarımızı görüp genel durumumuzun kötü olmasına ve huzurumuzun biraz kaçık görünmesine üzülmüş ve bir kaç tavsiye vermek istemişti. Konu konuyu açtı. Biz merakla sordukça kendisi anlatıp açıkladı. Notlar aldık. Telefonunu aldık. Bir süre aklımıza takılanları sorduk. Sonra sıkıldı herhalde bizden, telefonlarımızı cevaplamaz oldu. Hıdır nebi gibi kayıplara karıştı. :)
E görevi o kadardır belki...
Şaka maka sizin adınıza güzel olmuş 😊
@ibrahimasar özelden bari biraz çıtlatsan ibrahim bey :) bu konularda her cümleye gereken saygıyı önemi gösteririm şüpheniz olmasın :) heba olmaz bilgileriniz
Müsait zamanımda çerçeveler halinde yazarım özelden. Aklımda kaldığı ve kendimizin uyguladığı yöntemleri sıralarım. Yaparak bir şey kaybetmezsin. Maliyeti de yok sonuçta :)
Benim mesaj kutumada bir kopya bırakırsan sevinirim 😊
-
İyi geceler ☺️
San Francisco, California 🌴

Şimdi ben yatıyorum ya toplasirsiniz gene, yazarsiniz artik 10 sayfa. Bensiz çok konuşmayın. Kıskanıyorum 😂😂🧿
-
50 gün filan kaldı ortalama, inşallah isteyenlere çıkar.Geçen sene heyecandan her gün giriyordum foruma bir defa çıkmayınca heves kaçtı 4 ayda bir girer oluyor insan
-
Bana da bana da 🙂
-
@diablo_ercan Teşekkürler , bu sefer biraz daha uzun oldu ama bu eyalete de bu yakışırdı.
-
@ibrahimasar Bana da yazarsanız sevinirim , çok meraklandım :D .
-
green card
-
Ne yaziyorsaniz banada yazın 🙂
-
Geçen gün sıfır aldığımız telefonu açar açmaz fabrika hatası sorun çıkmasına rağmen defalarca kez tartışarak ve 2 kere heyet raporu talep edilerek bile zar zor işleme soktuk. Sicili kirletiyorduk az kala sinirlerime zor hakim oldum şimdi konsolosa ne deriz.Apple bile kusur bizde demesine rağmen adamlar iade yapmıyor. 3.Dünya ülkesinde yaşadığımızı birkere daha iliklerime kadar hissetim. Şöyle düşünün öyle bi insan haklarına, düşüncelerine ve fikirlerine koşulsuz saygı var. İşlemler bile beyan esaslı yürüyor şaka gibi abi beyan esaslı.
-
internetten baktığımda bazı bölgelerde 50-60-70 bin dolara 1+0 evler görüyorum
Hatta 270 bin dolara 3 katlı evi satan gördüm
Bunlar ne denli doğru peşinat fln mı yoksa
Yada sorunlu evler mi oluyor
Çok eski yıkık dökük görünen evlerde var
Düzgün görünümlü evlerde oluyor -
Herkese iyi geceler!
Bu görselde Kuzey Amerika kıtasındaki eyaletlerin/bölgelerin isimlerinin hangi dilden köken aldığını ve ne anlama geldiği yazıyor.
Ayrıca ABD'deki şehir isimlerinin dünyadaki çeşitli şehirlerden alınmış olması da hep ilgimi çekmiştir.Bu sene çekilişe ikinci katılışım, okuduğum bölümün ülkemde malesef beklediğim kadar bir karşılığı yokmuş, olur da GC çıkarsa gitmeyi düşündüğüm yeri linkedin'de mesleğimle arattığımda binlerce iş ilanı görünce çok sevindim. Tabi gider gitmez kendi mesleğimi yapacağımı düşünmüyorum ama yine de umut verici.

-
@Kadir1 ev fiyatları konum ve eyaletlere göre farklılık gösterebiliyor. Örneğin Detroit ghetto mahallesinde triplex bir evi 70 bin dolara bulabilirken new york da 1+1 daireyi 600 bin dolara bile bulamayabilirsiniz
-
@Berkan-Duru sağolun zaten pahalı yerde yaşamak zor
Birde detroit biraz sıkıntılı sanırım
Yaşanmaz diye düşünüyorum
Baya kuzeyde kalıyor soğuktur oralar
Abd nin güneyi ve doğusu hariç düşünmüyorum aslında
İyi araştırmak lazım sanırım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum