Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

• @ob16222 evet çok sinir bozucu sahiden, hangi dosyaları incelediklerini hangi appslerden bakabiliyor sunuz?

• @pelin-dikmen case trackerden takip edebilirsiniz onun dışında bazı uluslararası forumlar var , google da aratırsanız bulursunuz vj k1 olarak , farklı bir yöntem var isede ben bilmiyorum maalesef.

• @pelin-dikmen ocak ve subattan NOA2 alanlar var sizinki yaklasmis yakinda haber alabilirsiniz

• @canaykarahan32 valla suan sadece basvurup beklemek lazim
    Anahtar kelime sabir olmali. Surecler cok uzamis

• Arkadaşlar yakın zamanda bildiğiniz, duyduğunuz noa2’yi en kısa sürede alan tanıdığınız var mı ?

İçim karardı. Herkes 14-16 ay diyor. Biz Amerika’da avukat/danışman tuttuk. En sonki müşterisi 6 ayda almış ama bilmiyorum

• @MertHRB biz başvuru yapmadan önce nişanlım bir avukata danışmıştı ve pandemi nedeniyle 1,5 yılı bulabileceğini söylemişti. Anladığım kadarıyla avukatların sürece pek bir faydası olmuyor bu sebep ile biz herhangi bir avukata ödeme yapacağımıza kendimiz süreci takip etmeye karar verdik.Yani pandemiden önce süreçlerin çok kısa olduğu zaten ortada....

• sürenin 16.5 ay olması şimdi başvuran kişileri ilgilendirmiyor. şubat 2022 ve önceki 6 içerisinde dosyaların okunma süresi 16.5 ay.

• @samsa bizim surecimiz ir1 diye geciyor. Gecen yıl mayisda başvurduk ve ucsis sitesinde 5 haftaya tamamlanacagi yaziyordu ama simdi 4.5 aya cikmis olarak gozukuyor.. neden böyle oldu :/

• ⭐⭐

@MertHRB 6 ay da almasi biraz inandirici degil
    Belki hizlandirma talebinde bulunmustur. Gecerli sebebi varsa ya da 2 3 sene once ki musterisidir

• @samsa Bu bilgiye nereden ulaştınız bilmiyorum ancak uzamasının sebebi zaten geçmişteki dosyaları bir türlü bitirmemeleri Buda yeni dosyalara yansıyor ve geçmişteki dosyaları bir düzene sokmadıkları sürece yeni dosyalara da yansıyacak bu durum. Şu an dosyasını gönderen bir kişi eğer süreyi kısaltmazlar ise 16.5 ay bekleyecek. Dediğiniz gibi bişey söz konusu değil.

• @MertHRB 2020 den önce ise almıştır 6 ayda ya da hızlandırma ile onun dışında 2020 yılından sonra süreler uzadı. Bir de 14-16 ay beklemeniz sadece onay için ondan sonra 3 ay daha ekleyin üstüne en iyi ihtimalle. 20 ayı gözden çıkartın şuan ki durumda.

• @Berkan-Duru yanlış foruma yazıyorsunuz hocam k1 sayfası burası cr1 konusuna yazın isterseniz

• @ob16222 k1 de aynı sekil uzadı diye biliyorum ondan yazdım

• @Berkan-Duru son 1.5 senedir k1 bu şekilde devam ediyor hocam neredeyse

• @ob16222, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@samsa Bu bilgiye nereden ulaştınız bilmiyorum ancak uzamasının sebebi zaten geçmişteki dosyaları bir türlü bitirmemeleri Buda yeni dosyalara yansıyor ve geçmişteki dosyaları bir düzene sokmadıkları sürece yeni dosyalara da yansıyacak bu durum. Şu an dosyasını gönderen bir kişi eğer süreyi kısaltmazlar ise 16.5 ay bekleyecek. Dediğiniz gibi bişey söz konusu değil.

Sizinle tartışmak istemiyorum ve neden böyle olmadığını da yazmak istemiyorum.
    Iyi günler

• @samsa sizin söylediğinize göre benim dosyamın çoktan onaylanmış olması lazımdı ben başvuru yaptığım da 12 aydı süreç

• @samsa Tartışmayın hocam zaten tartışacak bişey yok. Uscis in sitesine girip bakabilirsiniz zaten. Bununla ilgili bir resmi açıklama var ise paylaşınız bende özür dileyeyim yaptığım yanlış bilgilendirmeden dolayı. Bu mantıkla dediğiniz gibi bir çok insanın dosyası çoktan onaylanması lazımdı. Tabi ki süreç kısalır insanlar bir an önce sevdiğine kavuşur burası ayrı bir konu ama uscis sitesinde yazan bilgilere göre sizin söylediğiniz arasında çok fark var. Kimsenin amacı burada insanların sinirini bozmak ya da karamsar yapmak değil.

Sizin dediğiniz gibi olduğunu biliyorsanız paylaşın herkes bilsin. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Açıkçası yazıp yazmamanızda sizin takdiriniz de olan bişey.

• @ob16222 neyse güzel şeyler konuşalım evlendiniz artık değil mi? Tebrikler :clapping_hands_medium_skin_tone:

• ⭐⭐

@samsa surecin 16 kusur olmasi simdi basvuranlari ilgilendirmiyor Ise Yeni basvuran bir kisinin uscis case takip sayfasinda neden ayni sureci gosteriyor acaba ?

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• K-1 Nişanlılık Vizesi Mahkeme Sorusu

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    216 Bakış
    M
    Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var. Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin. Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k