K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@emirgenco cr1 neden 18, 20 ay sürüyor? Mesela K1 de olduğu gibi pandemiye denk gelmesi mi? Normalde ne kadar sürerdi?
-
@suat-mavi normalde süreç 1 yılda biterdi sözde pandemiden kalan dosyalar yüzünden süreç çok uzadı. Ama şu sıralar bi hızlanma var özellikle IR vizelerinde bu güzel bi gelişme
-
@suat-mavi Yani arkadasinda dedigi gibi benim surecim 2021 ocak 25 te basladi 2021 aralik 6 da vizemi aldim 10 Bucuk ay surdu ama suan biraz surecler Allak bullak oldu bir bucuk seneyi geciyor
-
@emirgenco haziran ayında nişan olursa o zaman inşallah 2024 e kadar vize çıkar o zaman .
-
@canaykarahan32 süreç kısalıyor derken yine uzadı :/ 16.5 ay olarak güncelleme yapmışlar 17-18 ay sadece onay sürecektir.
-
@ob16222 evet çok sinir bozucu sahiden, hangi dosyaları incelediklerini hangi appslerden bakabiliyor sunuz?
-
@pelin-dikmen case trackerden takip edebilirsiniz onun dışında bazı uluslararası forumlar var , google da aratırsanız bulursunuz vj k1 olarak , farklı bir yöntem var isede ben bilmiyorum maalesef.
-
@pelin-dikmen ocak ve subattan NOA2 alanlar var sizinki yaklasmis yakinda haber alabilirsiniz
-
@canaykarahan32 valla suan sadece basvurup beklemek lazim
Anahtar kelime sabir olmali. Surecler cok uzamis -
Arkadaşlar yakın zamanda bildiğiniz, duyduğunuz noa2’yi en kısa sürede alan tanıdığınız var mı ?
İçim karardı. Herkes 14-16 ay diyor. Biz Amerika’da avukat/danışman tuttuk. En sonki müşterisi 6 ayda almış ama bilmiyorum
-
@MertHRB biz başvuru yapmadan önce nişanlım bir avukata danışmıştı ve pandemi nedeniyle 1,5 yılı bulabileceğini söylemişti. Anladığım kadarıyla avukatların sürece pek bir faydası olmuyor bu sebep ile biz herhangi bir avukata ödeme yapacağımıza kendimiz süreci takip etmeye karar verdik.Yani pandemiden önce süreçlerin çok kısa olduğu zaten ortada....
-
sürenin 16.5 ay olması şimdi başvuran kişileri ilgilendirmiyor. şubat 2022 ve önceki 6 içerisinde dosyaların okunma süresi 16.5 ay.
-
@samsa bizim surecimiz ir1 diye geciyor. Gecen yıl mayisda başvurduk ve ucsis sitesinde 5 haftaya tamamlanacagi yaziyordu ama simdi 4.5 aya cikmis olarak gozukuyor.. neden böyle oldu :/
-
@MertHRB 6 ay da almasi biraz inandirici degil
Belki hizlandirma talebinde bulunmustur. Gecerli sebebi varsa ya da 2 3 sene once ki musterisidir -
@samsa Bu bilgiye nereden ulaştınız bilmiyorum ancak uzamasının sebebi zaten geçmişteki dosyaları bir türlü bitirmemeleri Buda yeni dosyalara yansıyor ve geçmişteki dosyaları bir düzene sokmadıkları sürece yeni dosyalara da yansıyacak bu durum. Şu an dosyasını gönderen bir kişi eğer süreyi kısaltmazlar ise 16.5 ay bekleyecek. Dediğiniz gibi bişey söz konusu değil.
-
@MertHRB 2020 den önce ise almıştır 6 ayda ya da hızlandırma ile onun dışında 2020 yılından sonra süreler uzadı. Bir de 14-16 ay beklemeniz sadece onay için ondan sonra 3 ay daha ekleyin üstüne en iyi ihtimalle. 20 ayı gözden çıkartın şuan ki durumda.
-
@Berkan-Duru yanlış foruma yazıyorsunuz hocam k1 sayfası burası cr1 konusuna yazın isterseniz
-
@ob16222 k1 de aynı sekil uzadı diye biliyorum ondan yazdım
-
@Berkan-Duru son 1.5 senedir k1 bu şekilde devam ediyor hocam neredeyse
-
@ob16222, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa Bu bilgiye nereden ulaştınız bilmiyorum ancak uzamasının sebebi zaten geçmişteki dosyaları bir türlü bitirmemeleri Buda yeni dosyalara yansıyor ve geçmişteki dosyaları bir düzene sokmadıkları sürece yeni dosyalara da yansıyacak bu durum. Şu an dosyasını gönderen bir kişi eğer süreyi kısaltmazlar ise 16.5 ay bekleyecek. Dediğiniz gibi bişey söz konusu değil.
Sizinle tartışmak istemiyorum ve neden böyle olmadığını da yazmak istemiyorum.
Iyi günler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum