Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Boşanmış Çocuklu Ebeveynlerin Başvurusu

Greencard Loto Başvurusu Soruları
21 10 871 10

• Merhaba,
    Green card aldıktan sonra evlendim. ve evli olduğum eşim için greencard basvurusu yaptım. eşimin ilk evliliğinden olan 18 yasından küçük çocugu için de benzer basvuruyu yapabilir miyim? Formları doldurup USCIS'a ödemeyi eşim için yapmıştım. Bu aşamada nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Cocuk için de ayrı bir form mu doldurmalıyım ve çocugun velayeti annededir. Formlar da annenin de imzası gerekmekte midir? Tesekkürler.

Benzer Başlıklar

• Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

399
    8
    7 Oy
    399 İleti
    23k Bakış
    S
    Çok teşekkürler hocam..
  • Greencard başvurusu yaş ve lise diploması

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    10
    0 Oy
    10 İleti
    965 Bakış
    crazycellsC
    @Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
  • Green card başvurusu yaptıkdan sonra uyruk degisimi

5
    0 Oy
    5 İleti
    489 Bakış
    crazycellsC
    @ddgultekin, içinde söyledi: Green card başvurusu yaptıkdan sonra uyruk degisimi Herkese Merhaba; Bir süredir araştırıyorum ama bir cevap bulamadım. Yardımcı olabilecek veya bir fikir verebilecek olan varsa minnettar olurum. Ben türk vatandaşıyım ama eşim türk değil ve green card başvurusunu eşimin kendi uyruğuyla yaptık. Ama eşim sonra Türk vatandaşlığını da kazandı. Şimdi hem kendi vatandaşlığı var (Mısır) hem de Türk vatandaşlığı edindi. Bu durumda yapılması gereken bir şey var mıdır? Ne yapılmalı veya ne yapılmasını tavsiye edersiniz? Örneğin başvuru yaptığımız uyruğu ile devam mı edelim yoksa onun uyruğunu da Türk olarak mı değiştirmeyi mi talep edelim? Tabi mümkün mü bilmiyorum. Bir sorun çıksın istemiyorum sadece ve mümkünse onun da Türk vatandaşlığını kullanmak istiyoruz. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim. Cekilise uygunluk ulkeniz genelde dogdugunuz ulkedir, vatandasi oldugunuz ulke degildir. Eger dogdugunuz ulke cekilise uygunsa direkt olarak bu ulkeyi basvuru formuna gecirebilirsiniz.
  • 17 Oy
    2k İleti
    280k Bakış
    crazycellsC
    @nilfersev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? Gecen yıldan farklı bir şart yok o zaman değil mi ? hayir, yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k