IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)
-
@Evdeki-Bilgisayar @crazycells bir yorumunuz var mi acaba hocam. merak ettim. tesekkurler simdiden
-
@bklc merhaba tekrar
Neden bu kadar uzun sürdü anlayamadım gerçekten,umarım bizim bu kadar sürmez..Gelişmeleri buraya yazarım.Benimde yazdığım gibi kızım Amerikan vatandaşı ve ben Amerika’dayım başvurumuzu buradan yaptık.
Avukatınız yokmu? Neden bu kadar sürdüğüne dair bir açıklama yapmaları gerekir diye düşünüyorum.Duyduğum kadarı ile en fazla 6 ila 1 yıl arası sürüyormuş anne ve babanın çocuğundan dolayı green card alması. -
NVC ONAYLANAN DOSYA ANKARAYA NEKADAR ZAMANDA GELİR VE RANDEVU TARİHİ KAÇ AY SÜRER BİLGİSİ OLAN VARMI TEŞKÜRLER ŞİMDİDEN HERKESE
-
@Ezey bize 09,03,2023 de mail geldi uscıs tan ve kanıt olarak doğum belgesini istediler bilginiz olsun sizde dosyanız inşallah eklemişsinizdir yok ise ekleyebilirsiniz
-
@bklc merhaba tekrar,
Zaten dosyaya ilk koyulması gereken şey sizin ve çocuğunuzun doğum belgesi. -
Bu ileti silindi! -
vaka onaylandı yazısı aldık 17,03,2023 de dilekçenizi onayladık ve size bir onay bildirimi gönderdik diyor uscıs bundan sonraki süreç nasıl olacak bir bilgisi olan varmı
-
@Ezey evet doğum belgesini gönderdik ve dün itibari ile onay aldık teşekkürler
-
@crazycells hocam dün itibari ile uscıs case approved olarak mail aldık bundan sonraki süreç nasıl işler ve ne kadar sürer acaba bilgi verebilir misiniz lütfen 15 ayın sonunda güzel bir haber almak heyecanlandırdı bizi
-
@simaysimon merhaba Ankaradan randevuyu siz mi aldınız acaba bizde randevu tarihi bekliyoruz
-
-
@simaysimon merhaba Nekadar sürede geliyor nvc den mail bilginiz varmı Tsklr
-
@Gürman su anki surec 4-5 ay gibi gozukuyor. Biz Kasim 18 de DQ olduk Subat 27 de Nisan 19 icin mulakat emaili geldi NVC den.
-
@simaysimon teşekkür ederim cevap için
-
Merhabalar, oğlum ABD doğumlu olarak vatandaş. Bu Mayıs ayında 21 yaşına basınca benim için IR5 talep oluşturacak. Daha öncesinde yaklaşık 3 yıl orada yaşadım şimdi ise 10 yıllık turist vizem var. Sizlere sorum oğlumun talebi sonrasında ki sürecin tamamını Abd de geçirebilir miyim? Eğer geçirebiliyorsam başvuradan dolayı çalışmama izin verirler mi? Şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba, babam dün IR5 kategorisinde mülakata girdi, tüm belgelerinin tamam olduğunu sadece AP sürecini bekleyeceğini söylemişler ve sarı kağıt vermişler idari işlem ve pasaport işaretli. Acaba ne kadar sürer bu süreç bir bilginiz var mı? Aynı durumu yaşayan oldu mu daha önceden? Teşekkürler.
-
Bir bilgi vermemisler mi babaniza neden AP ye gittigine dair?
-
@simaysimon hayir.
-
@simaysimon merhaba merak ettim babanizin isleminde bir gelisme oldu mu?
-
@simaysimon hala bekliyoruz, sizinde sanırım IR5 görüşmeniz var, bize burada mülakattan sonra tecrübenizden bahsederseniz sevinirim. Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum