DV2024 Sohbet Odası
-
@wolf_of_dragon, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba arkadaş bir şey sormak istiyorum benim ve ailemin pasaportları Aralık 2023 doluyor süresi ds260 formunu eski pasaport doldursam daha sonra vize görüşmesine kadar yenilesem herhangi bir sorun çıkarma..bu arada ne kadarda eminim bana çıksana inşallah çıkar

Hayır sorun olmaz eski pasaportunuzu mülakata götürürsünüz ds260 formuna other travel document seçeneğini işaretleyerekte gönderebilirsiniz
-
@waterman teşekkürler bu arada bizim yesil pasaport suresi uzatma işlemi oluyor yada komple yenilesekmi sizce hangisi daha uygun olur
-
@wolf_of_dragon yeşil pasaport 5 yıl uzuyor. Standart pasaport 10 yıl çıkarabiliyorsun. Ayrıca amerika da iken tekrar yeşil pasaportu uzatamayabilirsin.
-
@ayvalik10 Yeşil pasaportlar da artık 10 yıllık veriliyor
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra evet ben o zaman sizden görüp girip bakmıştım şimdi Köln iki kişi gidiş geliş 7800 TL napalim olsun da vize işi hallederiz
Aynen, önce vizeyi alın siz planınızı yapın mutlaka denk gelir yine

-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@wolf_of_dragon yeşil pasaport 5 yıl uzuyor. Standart pasaport 10 yıl çıkarabiliyorsun. Ayrıca amerika da iken tekrar yeşil pasaportu uzatamayabilirsin.
Yeşil pasaportlar da artık 10 yıllık veriliyor
-
@daydreamer ellerinde zaten yeşil pasaport varmış uzatma 5 yıl oluyor. Toplam da 10 yıl alabiliyorsun. 5 + 5 olarak yani
https://www.icisleri.gov.tr/yerli-ve-milli-pasaport-uretimi-basladi
-
@wolf_of_dragon, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman teşekkürler bu arada bizim yesil pasaport suresi uzatma işlemi oluyor yada komple yenilesekmi sizce hangisi daha uygun olur
Pasaport uzatma işlemi pasaport basımı için çok uzun süre verilebilen zamanlarda acil çözüm olarak düşünülmüştü ama sınır kapılarında çok fazla kişi sıkıntı yaşadı, yurtdışı seyahatlerinde gittikleri ülkeye giriş yapamayıp geri gönderilenler oldu. Hatta NVİ şöyle bir de uyarı yayınladı;
"Hususi pasaportlara kaşe uygulanarak geçerlilik süresinin uzatılması uygulaması Dışişleri Bakanlığı tarafından yabancı ülke makamlarına bildirilmiştir. Ancak süresi uzatılan bu pasaportların kabul edilip edilmeyeceği ilgili yabancı ülke makamlarının takdirinde olduğundan, normalden farklı kontrol uygulamaları olabilecektir."Şu an basımda sıkıntı kalmadı zaten. Yeşil pasaport başvuruları 3 günde basılıp postaya veriliyor.
Kesinlikle uzatma işlemi yaptırmayın, yeni pasaport talebinde bulunun naçizane tavsiyem.
-
@daydreamer çok teşekkürler
-
@yenihayaletadam sana zahmet yazıyı da atar mısın
bende bi başvurayım gaza geldim
ne planı yapmıştın tam olarak -
selam herkese dostlar, sabırlı bekleyişimize az süre kaldı, mart ayını ortaladık
-
@cdzdcd Selamlar , evet az kaldı. Ramazan başlayınca çok hızlı bir şekilde geçer geriye kalan zaman diye düşünüyorum.

-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
Bende aşırı sinir oldu normal mi
yeter ulan sonuçlansın artık modundayım, bi an önce defolup gitmek istiyorum Amerikaya
allahtan kimseye çatmıyorum ama biraz daha beklersem oda olacak gibi 
-
@Ranje 20 nisandan sonra saymak en kolayı olacak çünkü sahur - iftar derken 20 mart - 20 nisan ışık hızı ile geçecek
-
Selam herkes arkadaşlar ben de bekleme alanında yerimi aldım umarım hızlı geçer ve sonuç olumlu olur
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bende aşırı sinir oldu normal mi
yeter ulan sonuçlansın artık modundayım, bi an önce defolup gitmek istiyorum Amerikaya
allahtan kimseye çatmıyorum ama biraz daha beklersem oda olacak gibi 
Bence normal bende de var çünkü
Özellikle gündemi ve ekonomiyi takip ettikçe daha da yükseliyorum hatta 
-
@Lossantosdy beklemeye daha yeni başladık dur bakalım. numaran 5 bile olsa mayıstan ekime kadar 5 ay daha bekleyeceksin. Ondan green kartın hastalık etme psikolojiyi bozma kısmı bekleme kısmıdır. Sen bir de hassas insansın. Ondan sertab erener sana özel söylüyor
-
@Lossantosdy öyle his geldiğinde çık evden bi adana bi künefe ye kendine gelirsin :)) sütlaç gibi olursun :))
-
@cobijones55 inşallah
-
Selam herkese kalmış 59 gün motivasyonu ve TOTEM i başlatayım dedim artık.:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum