DV2024 Sohbet Odası
-
@daydreamer valla GC ye çok güvenmemek lazım o yüzden turist vizesine de ufaktan başvurun şarlarınız uygun ise, pasaportunuzda 10 yıllık bir vize olması her zaman bir aksilikte güvencedir.
-
@daydreamer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ama bu sene forumdan başvuran herkese çıkacak o kesin, onda problem yok, rahat olun 👍
Diyerek 2025 sohbet odasına beni de davet ettin, teşekkürler 😂
E tek başına canın sıkılır tabi. 😁- İlk okuduğumda forum aracılığıyla başvuranlar olarak algıladığımdan bu cevabı yazdım. O yüzden alakasız gibi olmuş.
-
Alonso bu sene çok hızlı zevkli olacak gibi :)
-
Uzun süredir takip ediyordum ama üyeliğim yoktu. Boş vakitlerimde paylaşımları okuyarak bir yandan süreci öğrenmeye çalışıyorum. İhtiyacı olan herkes kazanır inşallah 🙏
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan Geçen senede yazmıştım sonuçlar açıklandığı zaman. Her sene o sene bu sene diyoruz ama sonuç değişmiyor :\ Açıkçası bende gün yaklaştıkça biraz karamsarlığa kapılmaya başladım. Ne diyelim İnşallah hayırlısıyla bu sene kazanmak nasip olur bize :)
@Atlantis00 deme öyle deme ya. pozitif enerjiyi gönderelim biz her zaman. Yalniz bı not düşmek isterim sana deme öyle diyorum ama son bı kaç gündür bende de bı karamsarlık başladı ve atamıyorum üstümden. Resmen modum düştü neden, nerden çıktı geldi bu karamsarlık anlamadim 🤦
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
6'li masa dagilmis. ah be. insallah gc kazaniriz :(
Değil 6’lı Masa Atatürk mezarından kalkıp ülkenin başından geçecek deseler bile tek istediğim green card şu saatten sonra.
Bu ülke gençliğimi çürüttü daha fazla yıllarımı harcasın istemiyorum..
👍 Tarzın hiç değişmiyor, duruşunda milim değişiklik yok 😂
Evet Türkiye benim kafamda bitti, Amerika’da yaşayamadığım için burada zorunluluktan yaşıyorum. Kendimi mental olarak gitmeye adapte ettim de kart çıkmadı bir türlü..
Milletin bu altılı masadan ne beklentisi var da Türkiye’den gitmeyi ona endekslediler anlamıyorum. Yüzlerce yıldır Ortadoğu’ya gelmeyen medeniyet bir seçimle mi gelecek sanıyorlar?
-
@Simge-Kutlu kıl biber 60 TL oldu ondandır :))
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu kıl biber 60 TL oldu ondandır :))
@Emrah-Borazan hahahahha mümkün mümkün 😄 ay sen beni güldürdün, GC çıksın CN düşük gelsin Allah'ta seni güldürsün
-
@Emrah-Borazan abi -32 :D şuan baktım Chicago, İllinois 9 derece.
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@daydreamer bu sene o şanssızlık zincirini hepberaber kıracağız inanıyorum enseyi karartma ;)
Yok ben alıştım zaten. Benim bünye GC'ı kazanılan değil başvurulan birşey sanıyor artık. Bana kalsa direk "DV2025 Bekleme Odası" diye açar, içeri girip oturur beklerim hatta ama Crazycells kızarsa filan diye ağırdan alıyorum 🤫
Ayy 😄 çok güldüm buna kazanılan değil başvurulan birşey gibi hakikaten
-
@Simge-Kutlu amin inşallah :))
-
@diablo_ercan bildiğin yaz gelmiş yahu :)))
-
@Emrah-Borazan ya ahahhahahaa :D
-
Şöyle yana yakıla sonuçların açıklanmasını bekleyip mutlu sona ulaşan hiç şahit olduğunuz örnek var mıdır? :)) Yoksa buraya yazarak totemi mi bozuyoruz :)) Bu kadar seneden sonra bilemedim :)
-
@Riethian, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şöyle yana yakıla sonuçların açıklanmasını bekleyip mutlu sona ulaşan hiç şahit olduğunuz örnek var mıdır? :)) Yoksa buraya yazarak totemi mi bozuyoruz :)) Bu kadar seneden sonra bilemedim :)
Aslında başvuracağız foruma falan bakmayacağız soran olursa da öylesine başvurmuştum zaten gitmeye niyetimiz yoktu diyeceğiz.
O zaman kesin çıkıyor herhalde :))
-
Çok geçmiş olsun.Bende bronşit oldum.İlaçlara rağmen öksürük gece boyu durmuyordu.Sıcak su torbasını gece boyu göğsümde tuttum.Bunu yaptıktan sonra geceleri uyuyabildim.sanırım bronşları sıcak tutmak önemli
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
1haftadır hastayım öksürük gitmedi gitti, bildiğiniz etkili bir şey var mı öksürüğü geçirecek malum ilaç alamıyorum,
-
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa program for the fiscal year 2024
Casenumber: 4XXX
Gecenin olumlaması :) Yarın 61 Trabzon
-
@Hopes1 goruyorum ve artiriyorum: You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa program for the fiscal year 2024
Casenumber: X
-
Eşim husky köpeklere hasta çok seviyor , ama İstanbul daki evimiz uygun olmadığı için besleyemiyoruz. Az önce de videolarını izliyoruz beraber dedim bu hayvanlar sıcakta rahat yaşayamıyor o yüzden eğer Amerika ya gidersek Boston tarafı ideal olabilir onlara dedim aaa doğru orası soğuk oluyor oraya yerleşirsek sahiplenelim diyor 😂 sanırım ben pek birşey yapmadan kendisi razı olacak Boston planı için 😂
Altta ki videoya bayıldık bu arada
https://www.instagram.com/reel/CpXSpQiAGhZ/?igshid=NDk5N2NlZjQ=
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum