DV2024 Sohbet Odası
-
38 numara senin olacak çünkü özel durumundan dolayı ilk çıkış yapması gereken kişilerdensin.

-
@Simge-Kutlu aynı zamanda forumdan da yazabilirsin kendisine @zumrutay @zumrut
-
@Simge-Kutlu 2003 yılında abdedeydim, work and travel ile. kal dediler, yok ya türkiye çok daha güzel dedim döndüm. 2006da kanadadaydım, yine kalabilirdim, ülkem gibisi yok dedim döndüm. artık 2 çocuğum var, onlar için, bir zamanlar beğenmediğim yerler gözümde ulaşılması zor bir hayal gibi görünüyor. ne yazık ki o zamanlardaki türkiye ile şu anki arasında çok fark var.
-
@karaçay amerikaya gidersen hemen ofise gidip wat kalan ssn numaranı sistemden bulurlar mı diye sormalısın. Fakat wat yapmamış ilk defa giden kişiler 21 gün öncesinden gidemezler. Eğer bulup aktif ederlerse ssn ofisinden çıktığın gibi delivery başlarsın kayıt işlemin bitince wat iken ehliyeti aldıysan tabiki de
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu oldu biraz ya :D
@tolgasatir oldukça konuşkan üyeleriz çok şükür 🤭
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
günaydın forum ailesi @omerozufacik ve @daydreamer kişilerin bahsettikleri sorunları üzerine dün akşam THY yönetimi ile yaptığım toplantı sonucunda olumlu gelişmeler oldu. Bizim gideceğimiz zaman ki uçağı boeing 777 olarak ayarlayıp yeşilkart forum ailesinin tüm fertleri bindikten sonra geriye kalan biletleri satacaklar. Bu yüzden koltuk sırası ve numaralarını bildirirseniz ona göre uçak ayarlanacaktır. Tek bir kişinin koltuğu değişmedi o kişi de @debbieLA77 çünkü kendisi delidir. Yöneticiler ellemeyelim dediler kendisini :) @adm @berolika @diablo_ercan @Simge-Kutlu @yenihayaletadam @Ckfamily @goyro666 @tolgasatir @Emrah-Borazan

@ayvalik10 çok iyi ya 😄 abi ben de 4 koltuk istiycem numara önemsiz 2 si cam kenarı olursa benden mutlusu yok aaa bı de @Emrah-Borazan'in arkadasinda olmam lazım rahatsız edicem de 🤭
-
@Simge-Kutlu uykusuz bir 13 saat bekliyor bizi desene :)) valla çok güzel olur Allah'tan uykusuzluğa talimliyim :))
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Koy benide @diablo_ercan yanına biz bütün yolculuk boyunca herkesi ayaklandırırız kimseyi uyutmayız 😂
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam bu nasıl bir iki seçenek ya :D ya en pahalısı ya en ucuzu :D
Forum genel olarak houston tarafına gidiyor başlangıç için fena sayılmaz diğer eyaletlere nispeten uygun oraya gidebilirim ama gencim los angeles da da arkadaşım var yardımcı olursa oraya gitmek isterim biraz çalışıp para kazanmak isterim ondan sonra duruma göre bakmayı düşünüyorum kafalar bu iki eyalet arasında karışık yani :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:
@yenihayaletadam yani iklim zıt olucak belki ama Chicago'ya, Boston'a da gelebilirsin komşu oluruz ☺️ kimseler istemiyo yalnız kalicam valla 🙈
Boston için biz varız 😅 benim de kafamda olan yer Boston ama tabi önce hanımı orada üşümeyeceğine ikna etmem lazım 😂
@ErdalK o biraz zor mu sanki 🤭
Olumlana yapıyorum 😂 ev merkezi sistem sabah 7 gibi yakıyorlar biz uyandığımızda ev tam ısınmamış oluyor onda bile üşüyor Boston da bir gün geçirse muhtemelen ben güney tarafına gidiyorum sen bak başının çaresine der 😂
@ErdalK bu nasıl olumlama ahajakakak 😄 aynı şekilde ben de eşiniz gibiyim yalnız 🙈 bendeki bu cesaret nerden geliyo hiç bı fikrim yok 🙈
Çaktırmayın işte olumlamaya devam 777 aldım kabul ettim 😂😂 ( ritüel bu şekilde mi onu da bilmiyorum da tabi 😅 )
@ErdalK 😄 bı de 21 gün boyunca kağıda yazarsan tamamdır ritüel gerçekleşti 😂
Bu kadar kolaysa olur ya 😂
@ErdalK oldu say 😂
-
-
@Simge-Kutlu diğer üyelere sormak lazım memnun olmayan var mı diye :D
-
@Emrah-Borazan valla ben öyle bir durumda bir gece önceden uyumayı planlamıyorum yolda uyumak için ama son Antalya uçuşunda epey korkutucu zaman geçirdik ondan bir gerilmiyor değilim uçak gördükçe :)
-
@ayvalik10 yok malesef
-
@tolgasatir bütün gece uyumayip uçakta uyursan oraya akşam üstü gideceğin için bu sefer orada gece uyuyamazsin söylemedi deme :)
-
@Emrah-Borazan ya işte bir gerilim var içimde şuan uçaklara karşı o yüzden belki bu aralıkta düzgün bir uçuş geçirirsem rahatlarım :)
-
@tolgasatir bakarsın cn yakın olur aynı uçağa denk getiririz muhabbet sohbet sıkıntı cekmeyiz :)
-
@Emrah-Borazan keşke olsa :)
-
@tolgasatir amin diyelim duaymışcasına :))
-
@Emrah-Borazan Amin Amin :)
-
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu 2003 yılında abdedeydim, work and travel ile. kal dediler, yok ya türkiye çok daha güzel dedim döndüm. 2006da kanadadaydım, yine kalabilirdim, ülkem gibisi yok dedim döndüm. artık 2 çocuğum var, onlar için, bir zamanlar beğenmediğim yerler gözümde ulaşılması zor bir hayal gibi görünüyor. ne yazık ki o zamanlardaki türkiye ile şu anki arasında çok fark var.
@Karacay diyecek başka hiç bi şey bulamıyorum. Pişmanlıklar...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum