FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
@happylittletrees, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
Merhabalar, ablam 2021 kasım ayında B-2 vizesine başvurduktan sonra AP'ye kalmıştı. Uzun süredir CEAC statüsünde Refused görünüyordu ve hiçbir güncelleme almamıştık. Fakat 2 gün önce CEAC statüsü Administrative Processing'e alınmış, bu iyi bir şey mi acaba?
Evet muhtemelen pasaportunu göndermesini isteyecekler ve vizesini onaylayacaklar
-
O ovacar bu başlıktan bahsetti
-
Arkadaşlar bugun itibari ile idari işlemim tamamlandığına dair mail aldım. 1 haziran 2022 mülakat 1 mart 2023 bitiş. Vize türü cr1 gelen mailde ds260 ile bir yazı var tam anlayamadım kafamı karıştırdı bilgisi olan varmı görsel linki. https://www.hizliresim.com/qit3bn0
-
@skrbtk yazıdaki hangi kısım tam olarak?
-
@gucarslan, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
@skrbtk yazıdaki hangi kısım tam olarak?
Ds260 form yazan ilk kısım. Birde bu sayfada eskiden kabul edilmiştir yazıyordu şimdi tamamlanmamış yazıyor. https://www.hizliresim.com/g3yizfo
-
@skrbtk burada yazan bilgiler standarttır, kişiye özel gönderilmez. eğer medeni durum vb konularda değişiklik varsa DS260'ı gündelleyin diyor, yoksa yapmanıza gerek yok.
ikinci yolladığınız görselde de lütfen sayfayı ing. kullanın, diğer türlü sizi yanıltır. orada endişeleceğiniz bir şey yok.
-
@gucarslan teşekkür ederim bilgiler için. eskiden sivil belgeler yazan yere tıkladığımda yüklenen evraklar çıkıyordu şimdi tıklayamıyorum sivil belgeler yok diyor. Silinmiş gibi acaba yeniden yüklememi istiyor. Mailde öyle bir yazı yok ama.
-
@skrbtk dilerseniz bunu konsolosluğa mail atarak sorun, bir aksaklık olmasın.
-
Merhaba arkadaşalar umarım iyisinizdir bugün Varşovada GC mülakatına girdim görüşmem de iyi geçti ve konsolosluk görevlisi şimdilik belgelerimin tam olduğunu ve bir sorun olmadığını söyledi yalnız vize üzerinde biraz fazla çalışmaları gerektiğini söyleyerek AP ye bıraktı ve pasaportumu idari işlem kelimesini içeren bir beyaz belgeyle geri verdi ve mümkün bir ila 4 hafta zaman alacağını aynı zamanda fazladan bir belgeye ihtiyaç olduğunda mail yoluyla bilgilendireceklerini söyledi. şunu söylemem gerek ki afganistan vatandaşıyım bu konuda sizin fikriniz nedir acaba? bu durumda beklemekten başka bir yol olmadığını biliyorum ama diyorum ki DS-5535 doldurmamı falan isterler mi yoksa farklı bir belge mi isterler.
şimdiden teşekkür ederim. -
@rezvan DS-5535ten baska bir dosya istenmiyor.
-
@rezvan durumunuz ne yazık ki vatandaşı olduğunuz ülkedne kaynaklı.
burada DS5535 formunun bir örneğini bulabilirsiniz, bazen farklı formatta da gönderilebilir, siz konsolosluktan gelecek maili bekleyin. bu iletide de nasıl doldurmanız gerektiği yazıyor, sorunuz olursa da buradan sorabilirsiniz.eğer evrak tesliminde bir eksiğiniz yoksa, sizden farklı bir evrak istemezler DS5535 dışında.
maillerinizi sürekli kontrol edin, gecikme yaşamamak için.sabırlı beklemeler.
-
@gucarslan değerli bilginiz için çok teşekkür ederim.
-
@gucarslan Abi 2023 mayıs 1 sağlık raporu bitiş tarihi 😔 3 kasım mülakat, 2 şubat son güncelleme idari işlemde(AP) henüz bi haber yok mayıs 1 e kadar gelir mi vizem ?
-
@Hormek konsolosluğa hiç mail attınız mı peki durumunuzla alakalı?
-
@gucarslan Abi Ocak ayında 2 tane şubatta 3 tane e mail attım olumlu olumsuz geri dönmüyorlar emaillerime
-
@Hormek, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
@gucarslan Abi 2023 mayıs 1 sağlık raporu bitiş tarihi 😔 3 kasım mülakat, 2 şubat son güncelleme idari işlemde(AP) henüz bi haber yok mayıs 1 e kadar gelir mi vizem ?
Üzülerek söylüyorum benim raporumda kasımda bitiyordu haziran ayında mülakata girdiydim raporun bitmesine 1 ay kala bir çok kez mail attım işe yaramadı. Kısacası saglık raporunun bitip bitmemesi umurlarında değil, umarım yanılırım.
-
@skrbtk Green card apleri daha hızlı işlediklerini duydum bi umut işte.
-
@gucarslan Nasıl bi mail atayım abi nasıl etkili olur?
-
@Hormek elbette olur.
[email protected] adresine, ad-soyad - cn - doğum tarihi bilgilerinizi ekleyip, xx.xx.xxxx tarihinden beri devam eden AP sürecim ile alakalı son durumum hakkında bilgi rica ediyorum. Saglık muayene sürem xx.xx.xxxx tarihinde bitiyor, desteğinizi rica ederim.şeklinde bir mail atın, ing. elbette.
mail başlığına cn'nizi yazın.bol şans.
-
@gucarslan İngilizce yaazar mısınız abi?
-
@Hormek ingilizce.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum