Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist vizesini aldıktan sonra ABD'ye giriş zamanı


Benzer Başlıklar

  • ABD'ye girişte pasaporta vurulan "no EOS no COS no AOS" damgası

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    10
    0 Oy
    10 İleti
    837 Bakış
    D
    Benim öyle bir amacım hiç yoktu olmadı 😅 ama girişteki memurlar inanmadılar bana sanırım bir daha ki girişte sıkıntı yaratırlar mı onu merak ediyorum açıkçası
  • 0 Oy
    2 İleti
    399 Bakış
    crazycellsC
    @dancing-queen , içinde söyledi: Aile üyelerinin ABD'deki statüleri turist vizesini almamı etkiler mi? Merhabalar Aile bireylerinden birinin veyahut kardeşimin amerikaya turist vizesi ile gidip kaçak kalması benim a.b.d turist vizemi etkilermi ? Evet, maalesef etkileyebilir. Konsoloslar bu tur bilgilere erisebiliyorlar, dolayisiyla sorarlarsa bu tur bilgileri saklamamalisiniz ve makul cevaplar vermelisiniz. Dediginiz durum basvurunuza karsi onyargili olacaklari anlamina gelse de, siz yine de bu durumdan bagimsiz olarak konsolosu Turkiye'ye geri doneceginize ikna etmelisiniz. Eger konsolosu ikna edebilirseniz turist vizesini bu duruma ragmen alabilirsiniz.
  • Turist vizesiyle tur araciligiyla ABD'ye giris yapmak

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    715 Bakış
    M
    @waterman Cok tesekkur ederim cok aciklayici yazmissiniz. Erkek arkadasim vizesi garanti olsun diye tura katildigini gosterecekti konsolosluga, turla birlikte gelmeyi dusunuyordu. Ben green cardliyim. Burada AOS sureci ve evlilik dusunduk turistik vizeyle. Sanirim bu evlilik surecinde tur sirketleri bildirecegi icin sorun olabilir. En iyisi turu hic karistirmamak. Cok tesekkurler :)
  • Turist vizesiyle gelip evlenmek

    Kilitli Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Aragorn, içinde söyledi: Turist vizesiyle gelip evlenmek Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiyim ileriye dönük planlarım var ve şu an yazılımın en iyi olduğu yer Amerika ben de orda evlenip orda çalışmayı düşünüyorum bankada 13000 dolarım var 4. Yıla kadar biriktirecem diplomamı alıp amerikaya turist vizesiyle gidip orda evlenmeyi düşünüyorum ve orda çalışmayı istiyorum sizce Oluru var mıdır bunun biraz uzun oldu ama kusura bakmayın Turist vizesini surada belirtilen nedenlerle alabiliyorsunuz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇?page=1 maalesef "evlenmek amaciyla" turist vizesi basvuru yapamazsiniz, ayrica Turist vizesiyle calisip para kazanmaniz da yasal bir durum degil.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

62

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum