Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
Merhabalar..
İsrailli bir arkadaşımıza yardımcı olduk . Eğer İsrail’den başvuru yapmak isteyen olursa lütfen bana ulaşsın .. -
@Rushvisasnow gayet düzgün çalışıyorsunuz.
kız arkadaşım 2025 ortasına alabilmişti, siz 2023 sonuna çektiniz. -
@charon Teşekkür ediyorum. Güney Amerika için özellikle çalışmalarımız devam ediyor.
-
Kendisiyle 16 şubat 2023 tarihinde görüştüm.Çok kısa sürede 10 Mart 2023 tarihine randevumu ayarladı.Emekleriniz için teşekkürler.
-
@nasuhyolcu Bey Dönüşleriniz için teşekkür ederim ..
Vize görüşmenizde başarılar dilerim . Bol şans ! -
emeği geçen herkesin eline sağlık acil bir vize almamız gerekiyordu yaklaşık 10 gün içinde. dün söyledim az önce cuma gününe randevu alındı. Tam 34 saat sürdü tüm işlem. Elinize sağlık tekrardan.
-
@denizci10 bey vize görüşmenizde başarılar dilerim . Umarım vizeniz onaylanır .
Acil ihtiyacınızdan, 3 Mart çok iyi denk geldi . Boş şans 🍀 -
@Rushvisasnow Salih beyle istediğim tarih aralığı için bugün saat 12:30 konuşmaya başladık. Benim hali hazırdaki randevu tarihi 1 hazirandı ama bana lazım olan tarih nisan ayında idi. Saat 13:01 de randevumu nisan ayına aldığını söyledi kendisine çok teşekkür ediyorum. İhtiyacı olan arkadaşların değerlendirmesini öneriyorum.
-
@sensei Onur Bey canlı bir örnek oldu hepimiz için demek istediğimiz şey tam olarak bu , Onur Bey'e toplam 3 dk sürmedi istediği zamana randevu almak ama bazen 34 saat sürer bazen 2 hafta bazen 1 ay . Bu tamamen randevu sisteminde açılan randevular ile alakalı .. Tabiki çok şanslıydı . @denizci10 kadar . Vize görüşmeniz bol şans diliyorum..
-
@Rushvisasnow sağolun teşekkür ederim.
-
bugün yine 3 danışanımın randevusunu önce çektiler hem de 12 saatten kısa bir sürede efsane hizmet. teşekkür ederim kendilerine.
-
Sn @Rushvisasnow , @denizci10
Musterilerinize verdiginiz degerli hizmetleri takdir ile karsiliyorum. Ayrica YesilkartForum'a katkilariniz icin de mutesekkirim.
Atlamis olma ihtimalinize karsi bir hatirlatma yapmak istedim; lutfen paylasimlarinizdaki, kendinizden baska kisi/kurumlara ait olan, ekran goruntulerini ya siliniz ya da tamamen anonim hale getiriniz
(isim, pasaport no, vs gibi bilgilerin halka acik olarak kismen olsa dahi paylasilmasi diger kisisel bilgilerle eslestirilebilme olanagini ortaya cikarir, kanuna aykiridir).Gunumuzde birakin kisisel verileri, kisilerin yuksek guvenlikli bir kurumdaki (hatta baska ulke topraklari sayilan mekanlar) veya herhangi bir yerdeki (hastane, muayehane, resmi kurum, vs.) sahsi randevularina ait bilgilerin halka acik paylasilmasi dahi ongorulemeyen sorunlara sebep olabilir.
Etik yonununden ote ilgili kanuna ve uygulamalara dair bilgi edinmek isterseniz: KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU
Ayrica, halka acik payasilmasini bir kenara birakirsak, randevu alma hizmetine dair gereklilik sonlandigina gore, ilgili sahislarin kisisel verilerinin size ait kayitlarda da ya anonimlestirilmesi ya da silinmesi gerekecektir.
Verdiginiz hizmetin reklamini yapmak veya alinan hizmete tesekkur etmek adina ucuncu kisilerin verilerini halka acik kullanmaya neden ihtiyac duydugunuzu anlamakta zorluk cektigimi de belirtmeliyim.
Eger "musteriyi kanitla ikna" benzeri amaclar guduluyorsa farkli ve saglikli yontemlerin oldugunu hepimiz biliyoruz (orn. kendi web sitenizde memnun musterilerinizin yorumlarini paylasabilecekleri bir yer acabilir veya ilgili onaylari alip goruslerini siz paylasabilirsiniz).Anlayisiniz icin tesekkur ederim.
-
@eskiciugur, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Bugün iş arkadaşımın 2023 temmuz olan randevu tarihini 1 mart olarak güncelledik Salih bey ile. Kendisiyle ikinci çalışmamızdı ve bu işlemi de yoğunluklar olmasına rağmen 2 gün içerisinde tamamladı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum, zaman sorunu olanlar hiç düşünmeden bu servisi kullanabilirler.
Randevusunu öne çektiğimiz iş arkadaşım da dün b1/b2 vizesini aldı, size de teşekkürlerini iletmemi istedi.
Tekrar görüşmek üzere. @Rushvisasnow -
@eskiciugur, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Bugün iş arkadaşımın 2023 temmuz olan randevu tarihini 1 mart olarak güncelledik Salih bey ile. Kendisiyle ikinci çalışmamızdı ve bu işlemi de yoğunluklar olmasına rağmen 2 gün içerisinde tamamladı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum, zaman sorunu olanlar hiç düşünmeden bu servisi kullanabilirler.
Randevusunu öne çektiğimiz iş arkadaşım da dün b1/b2 vizesini aldı, size de teşekkürlerini iletmemi istedi.
Tekrar görüşmek üzere. @RushvisasnowRica etsek arkadaşınızın Profil ve görüşme detaylarını da aktarabilir misiniz
-
Tabii ki, mülâkat deneyimleri başlığında paylaşacağım en kısa zamanda. @Rüştü-Gürbüz
-
Sayın @Sharm ,
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum .
Forumun kuralları ne ise ona uyacağız .Randevulardan alınmış ekran resimleri kaldırılmıştır.
Teşekkürler, -
@eskiciugur bey ,
Kendim vize almış kadar sevindim . Hanımefendiyi hatırlıyorum. Bizim amacımız tam olarak buydu.
Darısı diğerlerine inşallah..🍀🍀 -
@Rushvisasnow Ocak 2024'e olan randevumuzu 1 hafta icinde once Temmuz 2023'e sonrasinda Nisan 2023'e cekerek acil olan vize randevumuzu istedigimiz tarihe cektiler. Yardimlariniz icin cok tesekkurler, emeginize saglik.

-
Tamamen kısıtlı slot açılmış sadece başka birisi iptal edince uygun gözüken J1 SWT vizesi için de yardımcı oluyor musunuz? Birçok kişi yurtdışına gidip oradaki abd konsolosluklarından vize almaya çalışıyor hiç boşluk bulamadığı için, eğer halledebiliyorsanız sizle çalışmak isterim.
-
Merhabalar, verdiğiniz hizmet çok değerli öncelikle belirtmek isterim 🙂
Ankara ısrarım üzerine, randevu açılmamasına rağmen 1 haftalık uğraş sonucu istediğimiz tarihi aldınız. Çok teşekkür ederim🙏👏(100kb altına düşürdüm ancak telefondan ekran görüntüsünü ekleyemiyorum, sabah bilgisayardan ekleyeceğim)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum