DS-160 Formunu doldururken fotoğrafımda sorun olmadığı halde hata almaktayım.
-
DS-160 Formumu yeniledim ve yeniden doldurdum. Fotoğraf ekle kısmında fotoğraf uygundur dedi ama ileri dediğimde bu hatayı aldım
"an error occurred while processing your photo pls try again" kaç defa yeniden denediysem Düzelmedi.
Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Saygılarımla

-
@Halil-İbrahim-Kamacı formunuzu kaydedin ve tarayıcınızı kapatın. tekrar tarayıcınızı açın ve yine yüklemeyi deneyin. olmadıysa bu sefer pc yi kapatıp açın ve sonra çerezleri temizleyin. mutlaka birinde olacaktır.
-
@denizci10 Öncelikle teşekkür ederim dediğiniz şekilde denedim ama olmadı daha sonra telefondan denedim telefondan oldu.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum