DV2024 Sohbet Odası
-
@celica çok şükür iyiyiz dışarıdayız, ama yine çok korktuk, yine uzun bir depremdi. Allahım merkezinde olanlara yerdım etsin bu psikoloji çok kötü, düşmanımın başına vermesin Allah🙏🏻
-
@dytmelek çok geçmiş olsun. Allah sabır versin
-
@hashirama kardeş durum ne sizde en yakın sen oturuyorsun inşallah iyisinizdir
-
@Lossantosdy size de geçmiş olsun 😢
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@celica çok şükür iyiyiz dışarıdayız, ama yine çok korktuk, yine uzun bir depremdi. Allahım merkezinde olanlara yerdım etsin bu psikoloji çok kötü, düşmanımın başına vermesin Allah🙏🏻
Geçmiş olsun cnm
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Allahım ya tam biraz düzeldik derken yine çok kötü sallandık ya 😢 ne olacak böyle Allahım lütfen bitsin artık 😢🙏
@Lossantosdy çok geçmiş olsun tek temennim artik bitsin...
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dytmelek Çok çok geçmiş olsun 😔 tek dileğim artık bitsin Allah bı daha yaşatmasin...
-
@Lossantosdy @dytmelek geçmiş olsun. :(
-
Yaklaşık 6 aydır forumdan uzağım, GC'ye başvurduğum ilk yıldan beri ilk kez bu kadar uzak kaldım süreçlere, foruma vs. Zaman hızlı akıyormuş böyle, 3 aydan az bir süre kalmış, inanın en az 5-6 ay daha var gibime geliyordu foruma girene kadar. Hatta az önce bu mesajı DV2023 sohbet odasına yazdım yanlışlıkla :)
Forumdan olup da deprem bölgesinde yaşayan çok kullanıcı vardı, zarar gören oldu mu bu süreçte? ''Bu son olsun, bu son..''
-
Stresten midem bulanıyor, uykusuzum ve bu denli büyük artçılar olduğu yetmezmiş gibi, asıl Adana depremi daha olmamış, bekleniyormuş :( napıcaz bilmiyorum.. Her an tetikte beklemek çok zor ve yorucu
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Stresten midem bulanıyor, uykusuzum ve bu denli büyük artçılar olduğu yetmezmiş gibi, asıl Adana depremi daha olmamış, bekleniyormuş :( napıcaz bilmiyorum.. Her an tetikte beklemek çok zor ve yorucu
Maalesef deprem gerçeğini hepimiz unutmuş hayatımıza normal akışında devam ediyorduk bu olan deprem hepimize çoğu gerçeği hatırlattı.. artık hiçkimsenin hayatı eskisi gibi olmayacak diye düşünüyorum bende annemde aynıyız heran İstanbul’da deprem olucak korkusunu yaşıyoruz bizde bu yüzden seni çok iyi anlıyorum 😣😣
-
-
@nfs741 curtis türkiye şubesisin galiba burası sohbet odası depremle ilgili yazacaksan başka sayfa var oraya yazmalısın.
-
@Lossantosdy @dytmelek Çok geçmiş olsun bu son olsun artık :( @hashirama siz de Hatay tarafındaydınız yanlış hatırlamıyorsam çok geçmiş olsun :(
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
geçtiğimiz yıl bu siteyi atmıştık tekrar atalım ki kaybetme oranımızı daha iyi kavrayalım. Siteye guvenmıyorum ama yuzdelık olarak mantıklı geldı. 2064 de talihli oluyorum nasipse :thinking_face:
https://www.dvchances.com/Günaydınlar, ilk deneme sonucu ekledim :)

Aynısını yaşadım..
Sonra dedim keşke şansımızı burada harcamasaydık da asıl çekilişe saklasaydık :))
-
@Chromium Henüz kaybetmiş sayılmayız. Belki de ön kazanma hissini yaşattı :)
-
Bitmiyor arkadaşlar bitmiyor bir sarsıntıyla yine normallesmeye gidiyoruz derken her sey yine eskiye sardi İskenderun mahvolmustu, defne ve civarı da aynı hale geldi. Yine sokaklardayiz rabbim akıbetimizi hayır eylesin :(
-
@Emrah-Borazan çok şükür iyiyiz ama işte yine sokaklardaydık :(
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy @dytmelek Çok geçmiş olsun bu son olsun artık :( @hashirama siz de Hatay tarafındaydınız yanlış hatırlamıyorsam çok geçmiş olsun :(
Evet İskenderundayim ben ilk depremin olduğu kadar olmasada yine aynı duyguları hissettik defne merkezli olması bunda en büyük etken 😥
-
bölgedeki herkese çok geçmiş olsun tekrar ... bu bitmeyecek herhalde adana Kıbrıs ve ardındandan istanbul bekliyoruz diyorlar allah sonumuzu hayır etsin...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum