DV2024 Sohbet Odası
-
@Furkan-Aydın TEB önerisinin nedeni BofA ile anlaşmaları var amerikada BofA atmlerinden belli bir miktara kadar komisyonsuz çekebiliyorsunuz TEB kartınızla. Direk havale kullanacaksanız uygulamaya türkiye vpn kullanarak yapmanız iyi olabilir belki. Wise üzerinden transferde yapabilirsiniz
-
@Emre-Kurtulmuş Anladım hocam çok sağ ol.
Cebteteb içnide de geçerli değil mi bu olay? -
@waterman tum mudavimlerimizin kandili mubarek olsun :)) Allah sevdiklerimizle bi an once sag saglim hayat kurmayi nasip etsin
-
@Furkan-Aydın, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Dolar hesabı açın ve dolar gönderin hocam swift ile. Sanırım ABD topraklarındayken teb bankasına girin mobil bankacılıktan gönderin. Ama benim tedirgin oldugum nokta bi sorun çıkar aramaları vs gerekir nasıl yaparız hat türkiyede vs vs.
Bende bunu merak ediyorum orada, mobil bankacılığı kullanabilir miyiz? En iyisi hesap açarken peşin peşin söylemek ona göre ayarlasınlar
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Furkan-Aydın TEB önerisinin nedeni BofA ile anlaşmaları var amerikada BofA atmlerinden belli bir miktara kadar komisyonsuz çekebiliyorsunuz TEB kartınızla. Direk havale kullanacaksanız uygulamaya türkiye vpn kullanarak yapmanız iyi olabilir belki. Wise üzerinden transferde yapabilirsiniz
Uygulamaya vpn ile nasıl girilir ki? Ben sadece İnternet sayfası açılır diye biliyorum vpnden
-
Tüm inananların Miraç kandilini tebrik ederim Amerika’da da Kandil Kutlamak nasip olur İnşallah GK Çekiliş için Şafak Yalova 77
-
@ytrbilgisayar zaman ne hızlı geçmiş daha geçen plakalara az kaldı diyorduk :) umarım bu sene beklediğimize değer Türkiye'de daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum :(
-
@Furkan-Aydın evet cepteteb için geçerli
-
@Lossantosdy vpn uygulamasını telefonunuza indirerek kullanabilirsiniz geçerli oluyor. Gerek kalır mı onu bilemem ben amerikadayken garanti bankası hesabıma giriş yapabiliyordum sorunsuz olarak ama teb için denemedim
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydın yine sallandık dün gece. Hatay Arsuz 5.1. isin bu kismini bir kenara koyuyorum uyku aramda bugün bir sey sayiklamisim annem diyor; bilim insanları açıkladı büyük bir deprem bekleniyormus dedin diyor psikolojimiz bozuldu resmen kadin 4.30 kadar uyuyamamis öyle dedim diye. Gecenin bir yarısı hadi aşağı inelim felan diyorlardı. Dengemiz bozuldu :(
söyleyebilecek hiç birşeyim yok :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: 6 Şubatta hepimiz enkaz altında kaldık :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face:
-
Herkese iyi kandiller. :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
77 gün……
O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Ortadoğu cehenneminden kurtuluş bileti alacak az sayıda şanslıdan biri miyiz öğrenmemize son 77 gün. İnşallah bana çıkmazsa bile forumdaki siz güzel insanlara çıkar. Bu işi hayal edenlere çıksın isterim öylesine başvurdum zaten gitmeyecektim diyenlere değil.
Konya’da büyüklük olarak küçük olan ama insanları korkutan bir deprem yaşanmış, Konyalı arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi de ileteyim bu vesileyle.
-
@Chromium atarsa ığdır diyelim hocam askerden sonra 2. Şafak saymam oluyor bu inşallah size bize canı gonulden isteyen herkese çıkar
-
günaydın arkadaşlar, 77 gün kaldı ve şubat'ın bitimine bir kaç gün, muhalefet halen adayını belirlemedi, galatasaray'da icardi'yi alsa da rahatlasak...
bir şiir kitanbı almıştım yazar kemal varol ve kapağına şöyle bir not düşmüştü: "acı geçiyor. acı elbette geçiyor. acı çekmiş olmak geçmiyor''
uzun süre düşündüm, soyut ve somut acıları,
ama beni en derinden etkileyen acım covid dönemi kaybetmiş olduğum meleğim oldu.. evet acı geçiyor...
-
@cdzdcd allah rahmet eylesin veyardimcin olsun abi
-
@Selly daha güzel özetlenemezdi :(
-
@cdzdcd basınız sağolsun acının tek bir tarifi var o da sende bırakan boşluk rabbim ahirette size bağışlar inşallah
-
Ankara yeterli sayıda mülakat vermiyor. GC kazansanız bile mülakat gelmedikten sonra ne önemi var. Bakın bu DV2023 mali yılın bitmesine 6 ay kaldı. Kazanan sayısı 1842 ama şu ana kadar vize alan sadece 136 kişi. Umarım sayı artar ama performans çok çok düşük.
Yani demem o ki gençler, greencard kazanmayı dileyin ama sakın bel bağlamayın. -
biz bu yola baş koymuşuz
-
@Serap-2 Bel baglamamak 👍 en onemlisi sey
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum