K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@pin merhabalar öncelikle bende yaklaşık beş haftadır randevu açılmasını bekliyorum nasıl olacak sürekli kontrol ediyorum ama birşey yok ve e mail ile giriyorum ve ds-160 numaramla ben bir yerde hata mı yaptım diye düşünüyorum aceba? Var mı bir tavsiyeniz teşekkürler
-
@ob16222 merhabalar hocam ya ben kendi ds-160 sayfamı kontrol ettiğimde hiçbir şey görünmüyor kafka arkadaşın benimkinde çok farklı ben bir yerde yanlışlık mı yapmışım aceba . nasıl olacak benim kafam karıştı.tesekurler
-
@kafka benim sayfam sizinki gibi değil ne yapacağım aceba yanlış mı doldurdum? Fotoğraf ta gonderemiyorum size ama sizinki den farklı benimki
-
@ob16222 ben iki defa ds-160 basvursam herhangi bir sorun olur mu aceba k1 için çünkü benim kayıt olduğum hesapta bir yanlışlık var . Hiçbir şey göstermiyor sayfam.
-
@Yeşer-Kaya ne yaptığınızı bilmemekle beraber ,
https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv/information/iv_services Buradan k vizesini seçip üye olunuz. YouTube da videoları mevcut oradan bakabilirsiniz, yeni form doldurmanıza gerek yok
-
@ob16222 gönderdiğiniz linklere daha önce girdim teşekkürler ama nişanlım amerikada benim ds-160 formu çıkarmış bende ds-160 numarası lakin e mail üzerinde girdiğim bomboş bir sayfa çıkıyor lakin ben daha önce aynı Kendi e mail üzerinden 8 ay önce turist vizesi kaydı yapmıştım o normal veriyor herşeyi sayfada randevuyla ilgili hangi günleri secmememle ilgili ama ds-160 numaramla aynı e mail kayıtlı ve tek nişan vizesini ki göstermiyor. Tekrar başvurmak istediğimde ise benim e mail i kabul etmiyor. Bir türlü olmuyor çünkü uzun bir zaman oldu benim dosyam Ankara ready hazır olduğunu baktım. Kafam alak bulak bunun için size danıştım teşekkürler 🌹.başka ne yapabilirim?
-
@ob16222 teşekkürler peki nişan vizesi başvurusu yapılırken göçmen olmayan mi yoksa göçmen başvurusunun hangi butonuna basacağız?
-
@ob16222 benim ds-160 formum var ve ben nişan vizesi randevu günün takibini almak için hesap oluşturuyorum bana sürekli engel koyuyor. Sırf eskiden aynı e mail ile turist vizesine başvurduğum için e posta yazdığım yerin altına sürekli Has already been taken yazıyor ve ilerleyemiyorum . nasıl olacak şimdi
-
@Sevil-Kazdal İngilizce mi Türkçe mi dedi ilk evrak tesliminde Türkçe olarak söyledim
Mülakatın başından sonuna kadar Türkçe oldu -
@Yeşer-Kaya yeni bir mail adresi alarak giris yapin
-
@pin peki hangi butona tiklamam gerekir göçmen mi yoksa göçmen olmayani mi çünkü ikisinde de k vizesi seçenekleri var.
-
@pin benim elimde şuan ds-160 numaram bulunuyor. Tekrar açmama gerek var mı aceba yoksa ve yeni bir e mail açtım sırf yeni hesap oluşturmak için. Benim şimdi yapmam gereken nedir size zahmet bana söyler misiniz? adım adım
-
@Yeşer-Kaya hocam sorularınızı tek seferde sorarsanız daha rahat olur. Yeni bir mail adresi ile hesap oluşturun göçmen vizesi türü için. daha sonrasında ekranı görecekseniz. Sorularınızı sormadan önce google dan aratırsanız cevapları mevcut.
-
Herkese merhaba. Biz nişanlımla bu süreci Ekim 2022’de başlattık. Kendisi Amerikada bir immigration attorney tuttu ve ordaki avukatlar aracılığıyla başvurumuzu başlattık sabırla bekliyoruz.
Kafama takılan bir durum var. Mülakat aşamasında istenen belgeler arasında “askerlik durumu” belgesi var ve ben askerden muafım. Mülakat aşamasında “neden muaf oldunuz” gibi sorularla sorun çıkarırlar mı yoksa bu belge sadece ülke içinde askerlik hizmeti yapıp yapmadığını kanıtlamak için istenen bir belge midir. çok teşekkürler
-
Herkese merhaba
Nişanlım ile ı-129f dosyasını hazırladık ve gönderdik. Dosya içine son yıllara ait gelir belgelerini koymayı unutmuş bir sorun olur mu?
Paket içeriğini yazayım eksik başka bir şey var mı görüp yazarsanız çok memnun olurum.1- G-1145form
2-I-129f ve Letter of Intent to marry imzalı ayrı ayrı
3-Amerikan vatandaşı nişanlımın doğum sertifikası.
4-Pasaport fotokopilerimiz ve pasaport biyometrik fotoğraflarımız
5-kimlik fotokopilerimiz
6-Uçak bileti , araba kiralama faturası , otel faturaları, market ve restaurant harcamaları
7-Birlikte olduğumuz fotoğraflar 20 adet
8-whatsap ve instagram konşmaları 20 adet screenshot ve arama kayıtları
9-benim ve onun düşünceleri ayrı ayrı aşk hikayesi. -
@Merve-0 çok teşekkürler dönüşünüz için 🤗
-
@pin merhaba şimdi bu ödeme nasıl olacak hangi bankayla ödüyoruz ve paramız hazır karta bulunsun mu? Var mı bir fikriniz ödemeyle ilgili bizi ayrıntılı bilgilendirebilir misin aceba?
-
@BordeauxBro askerlik ile iglili olarak bedelli bile yapsan tecilli bile olsan muaf bile olsan sorun yok sadece. Asker Kacagi olmaman kafi Neden muafsin sorusunun cevabi saglik durumu ise yine sorun yok ama piskolejik durumlardan oturu muaf olma Durumu soz konusu Ise o zaman sana soracaklari sorular derinlesebilir ama genel olarak sorun yasamazsin.
-
@emirgenco çok teşekkürler. muafiyet sebebim göz sağlığıyla ilgili. numaralarımın toplamı biraz büyük bu yüzden muaf olmuştum ama gözlükle ya da lensle tamamen net görüyorum. bunun Ankara’da tıbbi muayenede bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü bildiğim kadarıyla bulaşıcı hastalık var mı yok mu diye inceliyorlar. gözlük kullandığım için de muayenede bir sorun teşkil etmez sanırım.
-
@Paşam-Oyun-Var unutmuş olduğunuz evraklar ilk başvuruda konulan evraklar değil zaten gelir ile ilgili bişey belirtilmiyor. içiniz rahat olsun. koymuş olduğunuz evraklar yeterli gözüküyor ancak burada karar verecek olan memurun takdiri önemli , hiç tahmin etmediğiniz bir sebepten dolayı ek kanıt isteyebilirler. Ancak genel görüntü olarak bir sorun yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum