(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Selamlar, anne ve babam dun vize(B2) gorusmesine girdiler. Sorulan sorular:
- Ne icin gideceksiniz
- Nereye gideceksiniz
- Ne is yapiyorsunuz
- Nerede yasiyorsunuz
- Cocugunuz orada ne is yapiyor
- Ne kadar kalacaksiniz
- Baska cocugunuz var mi, nerede yasiyor
Tahminimizden kolay gecmis, vizeleri onaylanmis. Belge olarak yalnizca benim yazmis oldugum davet/niyet mektubunu almislar. Onun disinda herhangi bir evrak talep etmemisler.
Umarim faydali olur.
-
Ais de güncelleme oldu az önce. Sonrasında Nisan 2023 e randevular açılmaya başladı. Almak isteyenler kontrol edip erkene alabilirler bilginize
-
@denizci10 Merhabalar nasılsınız? Bakıyorum sürekli ama tarih yok :) Özellikle mayıs öncesine almak için.
-
@Rüştü-Gürbüz şimdi 27 Nisan a çektik müdürün randevusunu
-
@tolgasatir Bende niye çıkmıyor :/ Eşim ile birlikte yaptığım için mi yani 2 kişiyiz diye mi çıkmıyor acaba
-
@Rüştü-Gürbüz yok hayır. az önce 4 kişilik bir aileyi taşıdım. biraz bekleyin sırayla açıyorlar. Gece 01.18 halen çalışıyorum bu arada :face_with_tears_of_joy:
-
@Rüştü-Gürbüz çok şükür iyiyiz. bakarsanız bulursunuz. dikkat edin ban yemeyin. Bugün özellikle yemeyin.
-
@denizci10 İyi olmanıza sevindim çünkü her haberiniz ışığımız :) Bende bakıyorum sürekli ama bulamıyorum sanırım sizin elinizin değmesi gerek bize denk gelmiyor hiç :) Kolay gelsin, dün akşam eşime sizlerden yaşadıklarınızdan bahsettim normalde dinlemezdi U.S. paylaşımlarımı (ara veriyorum şimdi çok yeniledim sayfayı bakmak için)
-
@Rüştü-Gürbüz estağfurullah. siz tek hesaptan bakıyorsunuz normaldir. Ben aynı anda 10-12 hesaptan bakıyorum ondan ban yemeden yakalıyorum ve alıyorum randevuları.
-
@Rüştü-Gürbüz fırsat bu fırsat aşağıdaki resimleri ve fiyatları gösterip istemez misin diye sorarsın.
-
@Rüştü-Gürbüz hatta size şöyle söyleyeyim. bugün sistemi kapattılar. Ben randevu açılacağını anladım ve dediğim gibi uyumadım pc başında randevu bekledim. Bütün randevusunu öne alacağım kişilerin randevularını aldım danışanlarıma bilgi verdim ve şimdi gidip gönül rahatlığıyla yatıyorum. Yani belirli süre sonra anlıyorsun neyin ne zaman olacağını. Buna da tecrübe deniyor ve ben bundan para kazanıyorum. Saygılarımla.
-
@ayvalik10 Bence konuya hakim netleşmeyince konuşmak istemiyor. Şimdi artık randevumuz var dinliyor, öneriyor. @denizci10 bahsederken porselen takımına kadar anlattım :) Teşekkürler
-
@ayvalik10 abi bu fiyatlar hayal şu anda.
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Rüştü-Gürbüz hatta size şöyle söyleyeyim. bugün sistemi kapattılar. Ben randevu açılacağını anladım ve dediğim gibi uyumadım pc başında randevu bekledim. Bütün randevusunu öne alacağım kişilerin randevularını aldım danışanlarıma bilgi verdim ve şimdi gidip gönül rahatlığıyla yatıyorum. Yani belirli süre sonra anlıyorsun neyin ne zaman olacağını. Buna da tecrübe deniyor ve ben bundan para kazanıyorum. Saygılarımla.
Tabi her şey tecrübe ile sabit. Yazılarınızı okuyunca daha iyi anladım. Ben fazla tutmadan sizi iyi uykular, müsait zamanınız da görüşmek üzere. Cevaplar için de teşekkür ederim. :)
-
@Rüştü-Gürbüz benimde Ankaraydı İstanbul'a çekmek için baktım 2 kişi bende de çıkmadı ama zorlamıyorum ben zaten 11 Nisan olduğu için arada bakarım görürsem burdan yazarım
-
@denizci10 günde 4 saat uyku dört tarafı danışanlarla dolu hakkın ödenmez reis 😂
-
@tolgasatir Teşekkür ederim :thumbs_up: Zahmet olmazsa, ban yememek için bir müddet giremeyeceğim.
-
@Gökhan-A estağfurullah :face_with_tears_of_joy:
-
@Rüştü-Gürbüz ben ban yesem de sıkıntı yok :)
-
Bi ben mi yakalayamıyorum bu tarihleri ya 🙄 ve bekleme süreleri gene 340-365 gün arasında gidip geliyor bi aralar ne güzel 140 günlere düşmüştü hayret ta
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum