[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Fermando1996çpd bu onların yoğunluğu ile alakalı.
-
@achillesoag çok teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba,
Konsolosluk yavaş mı ilerliyor geçen senelere göre, durum nasıl acaba karşılaştırdığımızda
Çok teşekkrüler
-
Cut off 30 000 olmus ama 2022 den beridir kimseye randevu vermiyorlar.Yazik
-
Mart bülteni 30k olarak açıklanmış.
-
Bülten yüksek rakamlara ulaşmışken, geçen sene dosya transferi için iletişime geçtiğim konsoloslukların email adresleri. Belki bir faydası dokunur;
Bosna [email protected]
Barbados [email protected]
Mumbai [email protected]
Kosova [email protected]
Moğalistan [email protected]
El salvador [email protected]
Türkmenistan [email protected]
Napoli [email protected]
Meksika [email protected]
Moldova [email protected]
Buenos Aires [email protected]
Urugay [email protected]
Şili [email protected]
Paraguay [email protected]
Rio [email protected]
Kuveyt [email protected]
Kuala Lumpur [email protected]
Tiran [email protected] -
@gamefry türkmenistan konsoloslugu ile iletişime geçmişsin mail yazdığında kaç güne dönüş yapmışlardi hatırlıyormusunuz efendim ve cevap neydi bende mail attım da ben vatandaşıyım daha dönüş yapmadılar siz bir kere mail atıp bekliyormuydunuz yoksa tekrar tekrar attinizmi cevap verseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🙏
-
@Henry-bloor ocak ayında mülakat dağıtımı olmuştu yanlış bakmış olabilirsiniz
-
@Fermando1996çpd Aynı gün olumlu dönüş yapmışlardı fakat sorun ülkeye girişti. Cevapları ülkeye girebiliyorsanız, girdiğinizde giriş damgasının fotosunu gönderin mülakat verelim şeklindeydi.
-
@gamefry şu an Türkiye'de üniversite okuyorum son sınıfim beş yıldır da gitmedim hiç, bitirip gitmeyi planlamıştim cut offf olduktan sonra yazdım mülakat yerini değiştirebilirmiyim diye ayın 13 ne yazdım Şubatin iki gün oldu daha dönüş yapmadılarda ondan sordum teşekkür ederim 🙏
-
merhabalar, dosya taşımada turist olarak gittiğimiz yerlerde de şansımızı deneyebiliyor muyuz?
-
@elif678 sorunuzun cevabı alsında sorunuzda gizli..
"şansımızı deneyebiliyor muyuz?"elbette deneyebilirsiniz, bunu ilgili konsolosluğa mail atarak yapabilirsiniz.
-
arkadaşlar nisan ayı için mülakat tarihi alan var mı?
-
@volkan62 excel listesine baktınız mı?
-
@gucarslan excell listesine kazandığımı gösteren mektubun ekran görüntüsünü alamadığım için kayıt olamıyorum. Daha önce arkadaşlara sormuştum ama cevap alamamıştım. Siz yardımcı olursanız sevinirim.
mektubu tekrar nasıl görüntüleye biliriz. Ben konuya çok hakim değilim -
@volkan62 konuya hakim olmak içn süreci buradan takip edebilirsiniz.
listeyi incelemek için de kayıt olmanıza gerek yok ayrıca; -
@gucarslan teşekkürler
-
Henüz 6000 bandına bile gelememişken benim gibi 20000 lerdekilere ulaşması sanki en sonlara belki de hiç mümkün olmayacak.
Bu beklentim yanlış mı sizce ? -
@Gökhan-Öz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Henüz 6000 bandına bile gelememişken benim gibi 20000 lerdekilere ulaşması sanki en sonlara belki de hiç mümkün olmayacak.
Bu beklentim yanlış mı sizce ?Belki de hiç mümkün olmayacak belki de mülakat alacaksınız inanın ki artık yorum yapamıyorum cok karıştı gene herşey bana kalırsa..
-
Her ay 2000 Case ilerisine bile mülakat verse li böyle bir performans yok daha 8 ay lazım.
Böyle bir durumda sanki çok zor.
Umutsuzluğa kapılmamak için uğraş vereceğiz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum