Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @general-ıroh doktorlara karşı bence pozitif bir ayrımcılık var. Benim hiçbir doktor danışanım sorun yaşamadı ondan söylüyorum. Yurtdışı çıkışı zorunlu değil ama şansınızı ve ihtimalinizi çok artırır. Şahsen çıkmanızı tavsiye ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lbsryts, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @computerengineer ben de greencard holderim burda ailem hataylı orada evleri yıkıldı ve pasaportlarini alamadilar içeriden 2032 e kadar vizeleri vardi. Suan napmamiz gerekiyor pasaport çıkartsalar Ankara tekrar vize basar mi tekrar basvuru yapmadan? Bir defa giriş yaptılar 20 gün kalıp göndüler

    çok geçmiş olsun öncelikle.

    ilgili vizelerinin taranmış hali ya da vize numarası gibi bilgileri mevcut mu acaba?
    eğer bunlar varsa pasaport çıkarttıktan sonra ilgili vizenin tekrar basımı için vizeyi veren konsolosluk ile görüşebilirsiniz.

    bu bilgilere ulaşabilirseniz, nasıl bir işlem yapmanız gerektiği konusunda size destek olurum.
    bu iletiye cevap olarak yazın lütfen.


  • @denizci10
    çok teşekkür ederim.


  • Merhaba benim ve eşimin 10 yıllık amarika turist vizemiz var geçen sene 11. Ayda aldık (vizemizi alırken bebeğimizi götürmüyeçeğimizi söyledik) daha sonra bir tane kızmız var 1 yaşında ona da vize almak istedik ve posta yolu ile başvuru yaptık 10 gün sonra bizden ebebeyni olduğumuza dair kanıt istediler biz evrakları da gönderdik daha sonra bizi Istanbul a görüşmeye çağırdılar eşim de ben de vizemizi hiç kullanmadık daha bizi neden çağırmış olabilirler bir de bizim vizemizi iptal edebilirler mi en çok da bunu merak ediyorum böyle bir sebep den vizemizi iptal edebilirler mi şimdi den çok teşekür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Burak-3 neden vizenizi iptal edeceklerini düşünüyorsunuz?
    konsolosluk, çocuklar için vize işlemlerinde evebeynleri çağırması sıradışı bir işlem değil ilk defa olmuyor. muhtemelen siz vizenizi AP süreciyle aldığınız için bu şekilde bir işlem oldu. merak edilecek bir durum yok, sabırla beklemelisiniz..


  • Merhaba az önce randevumuzu Ankara'ya aldık .en erken tarih 1 Kasım ..one cekme gibi yorumlar var biz bu işte yeniyiz,merak ediyorum acaba yaza alabilir miyim diye?


  • @Burak-3 bu konuda @crazycells ve @denizci10 ustaların fikrini merak etmekteyim. Ben bir kaç danışmandan vize iptali için çağırıyorlar sizi diye duymuştum.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @xkira7 inanın neden çağırdıkları ile ilgili bilgim yok. Ben yüzlerce çocuk için başvuru yaptım hiçbir çocuğu ve ailesini görüşmeye çağırmadılar. Şimdi bilmediğim bir konu hakkında yorum yaparsam yalan söylemiş olurum. Hatta geçen hafta bir danışanıma başvurduk. Bugün onaylandığını öğrendik.


  • @khan Merhaba ;

    Sisteme ara ara giriş yaparak kontrol edebilirsiniz.Benim de ilk başvurumdu .
    Formda ki bazı arkadaşlar 22:00 den sonra deneyin demişti . Belirtilen saat aralığından sonra denedim ve ben de İstanbul için yaklasık 1.5 ay önce 2023.12 ay olan randevumu aktardığım şekilde 2023.1 aya çekebildim ..ortalama bir 4-5 gün uğraştım denk getirebilmek için .
    Umarım siz de istediğiniz tarihi bulabilirsiniz .


  • @seaname teşekkür ederim,sizinki ne güzel olmuş, umarım yaza da ben alabilirim.dunden beri baya takip ediyorum önce 1 Kasım açıktı,sonra şans eseri 23 ekimi buldum.simdi ise bakıyorum daha da az seçenek var ,gittikçe daralmış .sadece Kasım 6-7 var.istanbul ise tam bir yıl sonra bugüne veriyor .


  • @gucarslan pasaportlarinin ilk sayfasi ile vize fotograflari var bende ancak hala sokta olduklarindan nüfus a tekrar basvuru yapamadık annem kimlik cıkartti sadece tekrardan


  • @gucarslan yeniden bize ds160 doldurturlar mi bilmiyorum suan dayımlarla kalıyorlar gecici sekilde

  • ⭐⭐⭐⭐

    @lbsryts süreci kısaca anlatayım dilerseniz. Yeniden ds160 doldurulması ve vize ücretinin yatırılması gerekiyor. Ais den ilgili sorulara doğru cevaplar verilirse sizi mektupla başvuruya yönlendiriyor. Anladığım kadarıyla @gucarslan size o kısmı anlatacak. Pasaportlarını çıkardıktan sonra işlemleri yaparsınız. Merak etmeyin. Buradan herkese tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Ayrıca herkes pasaport ve vizlerinin fotoğraflarını drive veya benzer cloud uygulamalarında saklamasını da tavsiye ederim. Saygılarımla.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lbsryts yeniden pasaport başvurunuzu yapın ve sistemden yeni bir DS160 doldurup, ais üzerinden yeni bir vize ücreti yatıracaksınız sn. @denizci10'nun da dediği gibi. eski vizenizin kalan süresi kadar size bir vize basılacak tekrardan. dilerseniz bunu daha önce vize aldığınız konsolosluk ile mail atarak teyit edebilirsiniz. dilerseniz öncelikle anneniz için bir pasaport ç.ıkartın, ki onun için de sadece defter ücreti ödersiniz eğer süresi uzunsa. sonrasında bahsettiğim işlemi yaparsınız.

    tekrardan geçmiş olsun.


  • Merhaba. Yeni vize randevusu alırken 2 yıl içinde vizeniz reddedildi mi sorusuyla karşılaşan var mı ? Bunu seçince randevu ekranı açılmıyor ve uygun randevu yok yazıyor.


  • @eyuphanyl, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Merhaba. Yeni vize randevusu alırken 2 yıl içinde vizeniz reddedildi mi sorusuyla karşılaşan var mı ? Bunu seçince randevu ekranı açılmıyor ve uygun randevu yok yazıyor.

    Merhabalar, bahsettiğiniz olayı yaşamadım. Şu an Ankara için 6-7 Kasım 2023 - İstanbul için Aralık 2023 mevcut tarih görünüyor.


  • @Rüştü-Gürbüz Aslında j1 internship katılımcısıyım ancak tüm vize türlerine böyle bir uygulama getirildiği söylendi bu sebeple sordum. Son 24 ay içerisinde vize reddi alanlar şuan resmen tekrardan vizeye başvuramıyorlar. Randevu ekranı açılmıyor.

    İstanbul - Uygun randevu yok
    Ankara - Uygun randevu yok

    Bu şekilde gözüküyor.

    ..... şimdi başvurcağı vize türünde 24 ay içerisinde başvuru yapmış ve vize reddi almış.
    Yes dersek en uygun tarih gözüküyor
    No dersek ''uygun randevu yok''

    İlk başvuru formunu doldurduktan sonraki sayfada bu soru çıkıyor.


  • @eyuphanyl Maalesef bilgi sahibi değilim, yanlış yönlendirmek istemem. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır 🙂



  • Destek olurmusunuz


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum