Herkese hepimize çok geçmiş olsun ve başımız sağolsun günlerdir ağlama krizlerine girdim gitmek istedim gidemedim tek yapabildiğim maddi yardım ve yardım tweetlwri atmaktı hayatımda hiç bu kadar faydasız ve @dytmelek dediğin gibi sahipsiz hissetmemiştim. Hepimizin duası dileği bir daha bunların yaşanmaması ama Twitter'da deprem anından bugüne kadar olan tüm o dayanışma yerini şiddet görüntüleri, üstünlük yarışı, iktidar propagandası gibi her zamanki iğrençliklere bırakmaya başladı daha şimdiden. Ve bu ülkeye dair içimde artan umutlar yerini yeniden umtsuzluğa bıraktı
Biz akıllanmayız. En çok dokunan bizi temsil etsin diye Ankara'ya gönderdiğimiz bu "insanların", bırakın sorumluluk alıp özür dilemeyi, acılı insanları kendilerini eleştiriyor diye azarlamaları, kader deyip, her şerde bir hayır vardır diyerek her zaman olduğu gibi tüm suçu Allah'a yıkmaları...Hepimiz biliyoruz ki cinayetlere ortak olanlar asla cezasını çekmeyecek. Küçük hırsızlar en ağır şekilde cezalandırılırken büyük hırsızlar arka kapıdan salıverilecekler. Medeniyetin m sinden bile o kadar uzağız ki. İktidar, muhalefet ve halk olarak hepimiz sorumluyuz. Halk olarak her şeyin bedelini en acı şekilde en önce ve sadece biz ödüyoruz. Muktedirlere hiç ama hiç bir şey olmuyor. Ancak bunu idrak ettiğimiz vakit her şey çok başka olacak. Bizim nesil o günü görür mü sanmıyorum. Tüm yitip giden canların vebali ve ahı hiçbir
kutsalı, değer yargısı olmayan muktedir sahiplerinin boynuna olsun. Çok üzgünüm, söylenecek çok daha ağır şeyler var ama faydasız. İçinizi karartıp üzdüysem affedin. Tekrardan hepimizin başı sağolsun.