[Arşiv] Sayılarla DV2023
-
@Emre-Kurtulmuş koskoca Ocak ayında 34 vize mi basmışlar DV kategorisinden.. gerçekten komik bi rakam
-
@waterman Ocak istatistiği şu anlık sadece excellden edindiğimiz veri kadarıyla mevcut. Çünkü DoS henüz aylık istatistikden kasımı yayınladı en son, bir kaç güne aralığı yayınlarlar. CEAC datada ready gözüken dosyalarda hem ocak hem şubatta mülakatı planlanmış dosyalar
-
Galiba forumdan mülakat alan yok? Kimseye mülakat verilmedi mi?
-
@waterman henüz bir haber almadık beklentimiz salı gününe. Pazartesi MLK günü olduğu için KCC vs tatilde olacaktır
-
@Emre-Kurtulmuş inşallah hayırlı haberinizi alırız mailleri kontrol etmeyi unutmayın

-
Merhabalar
Şubat bülteninde yayınlanan numara 26000
Yani hangi aydan itibaren bu numaranın içinde olanlar çağırılma ihtimali oluyor
Benim numaram 20000 lerde
Mülakat mailini hangi ay itibari ile beklemeliyiz i -
@Gökhan-Öz Mart ayından itibaren mümkün fakat henüz Ankara 5700 sınırını aşmış değil.
Bu sebeple 20.000'lere ne zaman mülakat geleceğini bilmek imkansız. -
@Gökhan-Öz @hope123 dedigi gibi bunu artık kestirmek cok zor. Bakalım bu hafta nasıl bi mülakat dağılımı olucak..
-
şubat ayı bülteni yayınlandı mı acaba?
-
@barlaymash bir sayfa geriye giderseniz bültene ulaşabilirsiniz;
-
-
@gucarslan Şubat olarak belirtmişim Mart olacak, bulunduğumuz ay için bir sonraki ayın bülteni yayınlanıyordu o yüzden merak ettim. Teşekkürler.
-
Mart bülteni açıklanmış avrupa 30k
-
-
Mülakat bekleyen arkadaşlar için hayırlı olsun . İnşallah zamanında hepsi randevu maillerini alırlar
-
@gucarslan Bu yıl hızlı gidiyorlar.
-
@Semihmete, içinde söyledi: Sayılarla DV2023
@gucarslan Bu yıl hızlı gidiyorlar.
Hayır gene yavaş gidiyorlar.. bülten isterse bütün caseler için current olsun konsolosluk yavaş çalıştığı sürece TR vatandaşları için hiçbir anlam ifade etmiyor.
-
merhabalar benim sıram 15binlerde ve hala mail gelmedi dosyamla ilgili mail atmak durumu sorgulamak istiyorum. nereye nasıl bir mail atmalıyım bununla ilgili bir mail texti var mı yardımcı olabilir misiniz acaba?
-
@hanowb00 uygun olan başlıkları incelemelisiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc/30?page=2
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.