[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
20 binlerdeyim Ankara'dan hâlâ ses yok korkmaya başladım diğer yerlerde baya veriyor lar mülakati şu an Türkiye'deyim son beş ayım kaldı okulu bitirmeğime üniversiteyi yoksa dosya yi taşisammi acaba Türkmenistana orda çünkü 22 binlerde mülakat alanlar var Mart'ta bende oraliyim da okulu bitirip gitmeyi planlamış tim tavsiyese verseniz çok sevinirim
-
@Fermando1996çpd bence mülakatı yurtdışına taşıyabilen taşısın Ankara’nın sağı solu belli olmuyor..
-
Merhabalar. Case number 24*** civarında ds260 submit 13.08.2022 de. Bilgim olmadığı için soruyorum. Sizce bana sıra gelme ihtimali var mıdır yoksa dosya taşıma işlemi mi yapmalıyım. Bilginiz için çok teşekkür ederim şimdiden
-
@Ahmet-Demetgül Merhaba öncelikle lütfen Sürecinizi İmzanıza Taşıyın Şimdilik Ankara submit tarihi erken ilk 6100 içerisine mülakat dağıttı. CN olarak hem yüksek hemde Submit tarihiniz biraz geç. Süreci yakından takip etmeniz ve dosya taşımak için farklı ülkelerden oturum elde etmeniz faydanıza olacaktır.
-
@Fermando1996çpd Tam olarak bu bahsettiğiniz, sizinde içerisinde bulunduğunuz durum sebebiyle 3 talihli dosyasını ülkesine geri taşıdı. Şuan cutoff içerisindesiniz ve bağlı olduğunuz konsolosluklar bu taşıma işlemini yapabilir. Konsolosluk ile direkt iletişime geçmelisiniz taşıma düşünceniz varsa.
-
@achillesoag peki bu dosya taşıma işlemini nasıl yapabilirim ve yaptığımda yanımda tercüman vs mı götürmem gerek. Dilim yok çünkü
-
@achillesoag hmmm bilmiyorum çok arada kaldım dosyayı taşıyıncada geriye kalıyormuş sun diyorlar arkaya atıyorlar diyorlar yani eğer ki taşıyalım diyelim önce nereye yazmam gerekiyor Ankara'yami yoksa Türkmenistan konsolosluğunami
-
@achillesoag 6100 diyorsunuz da ama exel listesinde 8 binlerde ve 12 binlerde mülakat alan var
-
@achillesoag 6100 diyorsunuz da ama exel listesinde 8 binlerde ve 12 binlerde mülakat alan var
-
@Fermando1996çpd taşıyacağınız konsolosluğa yazmanız gerekir yani Türkmenistan konsolosluğuna talebinizi ileteceksiniz
-
@Ahmet-Demetgül her konsolosluk tercümana izin vermiyor araştırmanız gerekir taşıyacağınız konsolosluğa bağlıdır
-
@Emre-Kurtulmuş peki Nerelerden araştırabilirim bilginiz var mı
-
@Emre-Kurtulmuş çok teşekkür ederim arkaya atıyorlar diyorlar bu doğrumu acaba, yani oranın konsolosluğu Ankara kadar yoğun değil sıkıntı çıkmaz dimi umarım
-
Merhabalar, 20 Ocak olumlu mülakatımız sonrası eşimle birlikte vizelerimizi almıştık. Mart ayı sonunda ABD’ye giriş yapmayı düşünüyoruz. Fakat temelli olarak Temmuz’un 10’unda gideceğiz. Aklıma takılan ve sormak istediğim sorular şu şekilde:
1- Yaşamayı düşündüğümüz yer Miami fakat Mart ayında girişi ve çıkışı New York olarak yapmamızda bir sakınca var mıdır?
2- İlk girişimizde tüm konaklamayı New York’da yapıyor olacağız ve Green Cardlarımız için Miami’de adres veriyor olacağız. Bu problem yaratır mı?
2- Giriş ve çıkış süresi 2 veya 3 gece olmasında (yani kısa süreli) bir sakınca var mıdır? Açıkçası henüz Türkiye’deki işlerimizi tam anlamıyla ayarlayamadığımız için uzun kalamıyoruz. Bir sırt çantası ile gidip 2-3 gece kalıp dönmek istiyoruz.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler. -
@tpekgil54 3 sorunuzun cevabı da hayır bir problem olmaz zaten ilk yıl yerleşmeniz için resmiyette olmayan bi süre veriyorlar ilk yıl sonunda artık gene devam ederse bu sefer uyarabilirler hayırlı olsun simdiden
-
@Fermando1996çpd ferman bey ankara değildir 6100 üstü alanlar yurtdısı dosyalarıdır.
-
@Emrey34 efendim tekrar bakarmisiniz mülakat yeri Ankara yazıyor bende şaşırdım yoksa hatamı yaptım siz bir bakın
-
@Fermando1996çpd Bu yıl şu ana kadar 60XX üzerinde mülakat alan olmadı. Bir kişi var o hem 2022 hem de 2023 talihlisi, dikkat ederseniz vizesini DV22 ile 1.8.2022'de almış yan sütunda açıklama var.
-
@Serap-2 hmm olabilir exel listenin başında da var bir tane demek ki oda onun gibi olabilir sorry efendim 21 bindeyim ve 12.05.2022 ds korkuyorum ondan biraz telaşlandim yavaş ilerlediğinden dolayı
-
Merhaba üzerime kayıtlı arsam var. Değeri yaklaşık güncel kurla 25-30 bin dolar civarında ama TL karşılığı olarak gözüküyor belgede. Bu belgeyi götürürsem sıkıntı olur mu?(belgede hiç bir şekilde dolar ibaresi yok)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum