Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar Merhaba, Canada Vancouver’daki sağlık mülakatımız ve Montreal’deki vize görüşmemizi paylaşacağım, malum gorusme Kanada'da oldugu ve forumda kisitli bilgi oldugundan elimden geldigince tum detaylari yazmaya ozen gosterdim.
    Öncelikle bana daha önceden de gelen sorulardan ötürü, biz greencard çekilişine başvururken dahi Kanada’da kalıcı oturum ile ikamet ettiğimiz için, dosya taşıma konuları hakkında bir bilgim olmadığını şimdiden söylemek istiyorum.

    Biz Kanada’nın Calgary şehirinde yaşıyoruz ve bu şehirde visa ve sağlık mülakatı ile alakalı hizmet veren bir kurum olmadığı için başka şehirlerde süreçlerimizi yönetmek zorunda kaldık.

    Sağlık konusuna gelecek olursam;
    Kanada’da Türkiye’den farklı olarak sağlık hizmeti veren kurumlar aşı hizmeti vermemekteler ve aşılarınız tam olmadan sizlere randevu dahi vermiyorlar.
    Biz bu bilgiyi aldıktan sonra, hemen aşılanmalara başladık, bunun için aile hekiminize gidip listedeki aşıları yaptırmak istediğinizi iletiliyorsunuz, bize sadece su çiçeği aşısını daha önceden olduysanız tekrar yapmıyoruz dedikleri için size bunun ile alakalı bir kan testi veriyorlar.
    Eğerki Kanada’da yaşıyorsanız size önerim aşı sürecini biran önce başlayın çünkü bazı aşıların en az çift doz olmasını istiyorlar ve aşıların birbirleri arasında ve aynı aşının ikinci dozu arasında 8 hafta gibi bir süre olması isteniyor. Bizim aşılama süreci 2 aydan daha uzun sürdü.
    Son olarak aşılar ile alakalı, burada 6 aydan büyük çocuklar için de Covid aşısı vurulduğu için ABD sizden bunu istiyor, biz hemen 6 ayını dolduruktan sonra ilk dozunu 8 hafta sonrasında da 2. Dozunu yaptırdık, iki tip aşı var biz Modernayı 2 doz olduğu için seçtik eğerki Pfizer olanı seçseydik 3 doz olması gerekiyordu ve görüşmeye kadar yetişmiyordu.
    Aşılarınızı tamamladıktan sonra sağlık mülakatına hazır oluyorsunuz.

    Bu arada şu bilgiyide vermek istiyorum, bizim bebeğimiz biz Ds-260 formunu doldurduktan sonra doğdu ve doğum sonrası kendisini add applicant üzerinden eklemiştik, mülakat mailini alınca kendilerine bizim forumumuzu açıp visa mülakatına kendisinide eklemelerini istediğimiz bir mailin ekine oğlumuzun doğum evrakları ve pasaportunu iliştirerek kendilerine ilettik.
    Sanırım 2 hafta sonunda bize dosyaların açıldığını ve oğlumuzun da eklendiği yeni bir mülakat mektubu ile dönüş yaptılar.
    Eger elinizdeki mektupta cocugunuzun bilgisi yoksa yine saglik kurumu kendisi icin mulakati yapmiyor, bir kac defa bu gibi durumlarda ABD konsoloslugu cocuga ailesinden farkli bir gune mulakat atadiklari icin sorun yasanmis.

    Vancouver sağlık mülakatı;
    Sabah 9’da olan randevumuza 8:30 gibi gittik ve önce aşı kartlarımızı, visa mülakat mektubumuzu, 5’er adet fotoğrafı, pasaportlarımızı ön büroya teslim ederek beklemeye başladık.
    Sonrasında evraklarımızın asıllarımızi bizlere geri verdiler ve bizi doktorun odasına yönlendirdiler, çok hızlı bir kontrol sonrasında bizi kan tahlili ve ciğer filmi için başka bir yere yönlendirdiler, sanırım lokasyonlar arasında 4 km kadar bir mesafe vardı, bu lokasyonlara gidip testlerimizi yaptırıp evimize geri döndük tüm süreç 3 saat kadar sürdü, 3 iş günü sonunda sonuçlarımızı konsolosluğa email ile gönderip bize de abd ye giderken yanımızda götürmemiz için 2 cd ve aşı bilgilerimizi içeren bir dosya gönderdiler.

    Montreal visa görüşmesi;
    Sabah 8:30 olan görüşmemiz için 8:15’te konsolosluk binası önünde bulunduk, güvenlik yanımıza gelip bizi 8:15’te içeri bizi alacağını söyledi ve 8:15’te pasaportlarımızı kontrol ederek bizi içeri aldı, biz sorun yaşarız diye bebek arabası götürmemiştik fakat içeride bebek arabası olan kişilerde vardı, yani bebek ile alakalı şeyleri sorun etmiyorlar.
    Eşim ana talihli olduğu için bize verilen numaranın yanması ile gişeye giderek evrak teslim işlemlerini yaptı, daha önceki tecrübeler de finansal evrak talep edilmediği yazıyordu fakat bizden bu evrakları istediler, bazi kisilerin yurt disi tecrubelerinde lise diplomasi da talep edildigini gormustum fakat esimden sadece en yuksek mezuniyetinin evrakini istiyoruz demisler ve (not olarak, evraklarin hem cevirilerin hem asillarinin fotokopileri talep ediliyor), vize evraklarını hem apostilli ve noter onaylı Türkiye’den hem de Kanada’daki bir çevirmen’den almıştık ve daha onceki tecrubelerden oturu Kanada cevirileri ile devam etme karari verdik, apostilli evraklar ise bizden talep edilmedi ve evrak teslimi sonucunda eşime son derece hazırlıklı gelmişsiniz çok teşekkür ederim diyerek, karşı gişesine kendisini yönlendirip ücreti ödemesini ve sonrasında dekontunu ona vermesini istemiş, bu süreçten sonra oturup beklemeye geçecektik ki hemen numara tekrar yandı ve asıl mülakatın yapılacağı gişeye gittik.
    Sevimli kanadalı bir bayan vardı, kendisi bize sırası ile,
    Daha önceden abd de bulundunuz mu?
    Ne kadar ve nerede kaldınız?
    Ne mezunusunuz ve ne iş yapıyorsunuz?
    Abd’de ne iş yapmak istiyorsunuz?
    Daha önceden hiç hüküm giydiniz mi?
    Vizeniz hiç iptal oldu yada ret aldınız mı?
    Bana dönerek askerlik görevini ne olarak yerine getirdin?
    Abd’de kalacak yerimiz var mı?
    Sonunda ise bu gün vizenizi onaylamayı düşünüyorum, oğlumuza dönerek gideceğimiz şehirde mutluluklar diledi ve ayrıldık.
    Tüm süreç max 1 saat sürdü, 3 saat sonunda sistemde vizemizin onaylandığını gördük ve ertesi gün yani bu gün pasaportlarımızın teslim alındığını içeren bir eposta aldık.
    Umarım herkes vizesine biran önce kavuşur.
    Bu güne kadar desteklerinden dolayı Uğur bey ve Ezgi hanım’a çok teşekkür ediyorum.
    Eğer siz de Kanada’da görüşme yapacaksanız ve aklınıza takılan bir husus olursa mesaj kutumu yeşillendirin lutfen.


  • Hayırlı olsun vizeniz yeni yeriniz de başarılar🙏🙏🙏


  • @blanx tebrikler vizeniz hayırlı olsun ailenizle Abd’de ki yaşantınızda başarılar dilerim.

  • ⭐⭐

    @blanx vizeniz hayırlı olsun yeni hayatinizda mutluluklar

  • ⭐⭐⭐

    @blanx vizeniz hayırlı olsun, prosedürleri bizden epey farklı ve zormuş tebrikler


  • Vizelerini alan arkadaşları tebrik ederim.Yeni yaşantılarında başarılar dilerim.Bütün deneyimleri tek tek okudum.Okurken onlar kadar mutlu oldum. Umarım bizde bir gün deneyimlerimizi paylaşabiliriz 🙂


  • @achillesoag çok teşekkür ederim 😊


  • @tolgasatir çok teşekkür ederim. Darısı sizin başınıza 🙏😊


  • @blanx tebrikler,yeni hayatınızda mutluluklar


  • Merhabalar, başlamadan önce 25 yaşından küçük 3. Sınıf üniversite öğrencisi olduğumu söylemek istiyorum.
    • UNGANLAR
    27 Ocak tarihli mülakatım için 24 Ocak 11.15’e randevu almıştım. 1 saat erken gidip direkt içeri girdim. Altta yazdığım belgeleri teslim ettim.

    • DS260 Onay Sayfası
    • Pasaport
    • Randevu Mail Çıktısı
    • Covis-19 Aşı Belgesi
      Randevu mail çıktısına hiç bakmadı. DS260 onay sayfasında olan ‘Case Numberı' kontrol etti, ardından randevu mail çıktısını ve DS260 onay sayfasını geri verdi. Covid-19 aşı belgesi dışında bir aşı belgem olup olmadığını sordu, yok dedim. Bundan sonra ki süreci çok detaylı anlatmayacağım çünkü sizi orada detaylı bir şekilde yönlendirecekler. Sadece birkaç noktaya değinmek istiyorum. 25 yaşından küçük olduğum için idrar testi de verdim. İlk olarak 117.5 dolar (2207 TL Olarak ‘’Banka kartıyla’’) ödedim. Ardından aşılar için 340 Dolar(6408 TL Olarak) ödedim. Kısaca demem şu ki eğer 25 yaşından küçükseniz ve covid-19 aşı belgesi dışında resmi olarak sunabileceğiniz bir aşı belgeniz yoksa 117.5 + 340 dolar ödeme yapacaksınız büyük ihtimalle. Benden önce giden arkadaşlar da aynı şekilde ödeme yapmıştı.
      • MÜLAKAT
      9.15 mülakatım için 8 sularında Amerika konsolosluğunun önündeydim lakin saatinize yakın gelmenizi tavsiye ederim çünkü 45 dakika o soğukta ellerim cebimde olmasına rağmen buz tuttu☹ Yaklaşık 45 dakika sonra 9.15 mülakatı olanları çağırdılar. Sıraya girip pasaportumu teslim ettim, ardından güvenlikten geçip mülakat yapılacak alana geçtim. Öncelikle pasaportun arkasına bir şey yapıştırıyorlar. Yapıştırırken bana ‘’Onay sayfasını verebilir misin’’ diye sordu. Yanımda 2 dosya getirmiştim. İlk dosyada evrak tesliminde verebileceğim muhtemel belgeler, diğer dosyada destekleyici belgeler vardı. Hepsini birazdan yazacağım. Ben 2. Dosyadan onay formunu çıkarmaya tam elimi atarken, ‘’Tamam, gerek yokmuş. Siz Greencard için gelmişsiniz vermenize gerek yok’’ dedi. Ardından direkt birkaç metre uzaklıkta bir yerde 1 kişi için nakit 330 dolar ödeme yaptım. Parayı ödediğime dair bir fiş ve 2 adet sıra numarası aldım. Sıra numaram I66’ydı. Ardından belgeleri teslim etmem için yaklaşık 5-10 dakika bekledim. Sıram yandı ve belgelerimi teslim etmeye gittim. Götürdüğüm Belgeler:
    1. DOSYA
    • Eski ve Yeni Pasaportum
    • Parayı ödediğime dair fiş ve sıra numaralarımdan biri
    • 2 Adet 5x5 fotoğraf
    • Lise diplomamın aslı ve fotokopisi
    • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
    • Adli Sicil Belgesi
    • Askerlik Durum Belgesi
    • Mali Belgeler
    • Amerika’da yaşayacağım adresin yazılı bir A4 kağıdı (DS260 formunda boş bırakmıştım.)
    • Sağlık Raporu
    1. DOSYA
    • DS260 Onay Sayfası
    • Öğrenci Belgesi
    • PTT-AIS Çıktısı
    • Pasaport fotokopisi
      2 kişi vardı karşımda. Belgelerimi teslim ederken lise diplomamın aslının orijinal olmadığı söylediler. Ufak bir -orijinal, orijinal değil- tartışmasından sonra öğrenci belgemi ve öğrenci kartımı istediler. Her ikisini de teslim ettikten sonra tatmin oldular. 1. Dosyada sağlık raporu dışında her şeyi istediler ve gönderdiler. Ayrıldıktan kısa bir süre sonra sağlık raporumun halen elimde olduğunu gördüm ve hemen geri dönüp teslim ettim. Ayrıca eski pasaportumu gösterip bu benim eski pasaportum dememe kalmadan ona ihtiyacım yok dedi. Tekrar ayrılmadan önce ‘İngilizce biliyor musunuz?’ diye sordu. ‘Evet biliyorum’ dedim. ‘Mülakatı İngilizce yapmak ister misiniz’ diye sordu. ‘’Olur’’ dedikten sonra, yüzünde büyük bir gülümsüme oluştu. Bu kadar mutlu olacağını düşünmemiştim😊Ardından mülakat için biraz bekledim. Mülakatları sarışın, gözlüklü ve Türkçesi bozuk bir beyefendi yapıyordu. Benden önce I62, I63, I64, I65 vardı. Hepsinin mülakatlarını dinledim. Sarışın beyefendi hepsine gayet nazik ve olumlu yaklaşıyordu. 2 tane esmer(Türk değildiler) arkadaş dışında benden önce girenlerin hepsi 2-3 dakikalık görüşmelerle vizelerini aldılar. Esmer arkadaşlarınki biraz uzun sürdü ve AP’ye kaldılar. I65’te mülakat görüşmesini bitirdikten sonra heyecanlandım ve ‘tamam sıra bende sorun olmayacak’ dedim lakin hiç beklemediğim bir şekilde benden bir sonrası olan I67 yandı. Belki sıralar karışmıştır deyip bekledim lakin onun da mülakatı bittikten sonra I68 çağrıldı. Ayrıca Greencard mülakatlarına giren sarışın beyefendinin bir yanında bir hanımefendi Greencard dışındaki mülakatlara bakıyordu. Görüşmeleri İngilizce yapıyordu ve gelen kişileri ince eleyip sık dokuyordu. Her şeyi soruyordu. Ondan tek bir kişinin dahi vize aldığına şahit olmadım. I68 yandıktan sonra benim numaram hanımefendinin bölümünde yandı. Oraya doğru ilerlerken içimden ‘sanırım İngilizce dedim diye bunlar başıma geldi, keşke demeseydim’ diye sızlandım. Bayağı tedirgin bir şekilde hanımefendinin karşısına geçtim. Parmak izlerimi aldıktan sonra görüşmeye başladık. Bundan sonraki konuşmalar ingilizce gerçekleşti ben türkçesini yazacağım.
      Hanımefendi: İngilizce biliyor musunuz?
      Ben: Evet, Biliyorum
      Hanımefendi: Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
      Ben: Naperville
      Hanımefendi: Neden orası?
      Ben: Bir aile dostumuz orada yaşıyor.
      Hanımefendi: Amerika’da ne iş yapmayı düşünüyorsunuz?
      Ben: Bilgisayar ağları üzerinde mühendis olarak çalışmayı düşünüyorum.
      Hanımefendi: Sağlık muayenesi oldunuz mu?
      Ben: Evet oldum.
      Hanımefendi: Ne zaman oldunuz?
      Ben: 2-3 gün önce
      Hanımefendi: Dosya yanınızda mı?
      Ben: Aslında ben onu teslim etmiştim.
      Hanımefendi: (Dosyaları biraz karıştırdıktan sonra) Tamam buldum buradaymış.
      Ardından 4-5 saniye bilgisayara ve önündeki dosyalara baktı ve banka dökümü, imza sirküleri, lise diplomamın aslını ve öğrenci kartımı geri verdi.
      Hanımefendi: Tamamdır, dosyalarınızda hiçbir problem göremiyorum. Vizenizi onaylıyorum. 1 hafta içerisinde PTT şubesinden alabilirsiniz.
      Ben: Teşekkür ederim.
      Banka hesabımda 285 Bin TL vardı. Dökümü mülakata gitmeden 3 gün önce aldım. Vizeyi almamda bana inanılmaz yardımcı olan telegram grubundaki tüm üyelere özellikle @gucarslan beye çok teşekkür ederim. Umarım hepiniz mülakat alırsınız. Dualarım ve desteklerim devam edecek. İyi günler dilerim herkese.

  • Sevgili Yeşilkart Forum ailesi hepinize merhaba, 27.01.2023 tarihli vize mülakatımız binlerce şükürler olsun ki olumlu sonuçlandı 🙏🏻 anlatacak çok şey var aslında.. Yurtdışı isteğimiz nasıl başladı, Canada hedefimiz pandemi ile baltalanınca sonrasında olmaz ama hadi bir GC başvurusu sonrası başlayan sürecimiz.. Çok heyecanlı, sancılı, acabalarla dolu bir yolu öyle yada böyle yarıladık. Fragman bitti, kısa bir süre sonra film başlayacak bizim için. Ama o zamana kadar sizin için belki faydalı olabileceğine inandığım Unganlar ve mülakatımıza ait detayları paylaşmak istiyorum.
    23.01.23 tarihinde 9.35 te olan sağlık randevumuza tam saatinde gittik kimse olmadığından hemen işlemlere başladık. Benden pasaportları, 1 adet ds 260 confirmation page ve covid + normal aşı kartları istendi. Eşim ve benim covid, çocuklarımın ise normal aşı kartları ile diğer istelinenleri teslim ettim. Fotoğraflarımız çekildi. Düzen Lab.da eşim ve ben kan verdik sonra röntgenler çekildi. Düzen Lab.a toplamda 1784 TL ödeme yaptık. Sonrasında unganlarda muayene için beklemeye başladık. İlk olarak eşim girdi muayeneye ona biri mix olacak şekilde 5 aşı yapmışlar. Küçük yaşta geçirdiği bir kaza sonrasında gözü alındığı için gözünün birisi protezdi ve bununla ilgili epey soru sormuş. ( artık nasıl olduğunu kafasında kurduysa) Sonrasında muayene sırası bana geldi. Bana da 1 tane mix toplamda 5 aşı yapıldı. Bana da eşime sorduğu klasik soruları sordu. İkimizde aşıları pek önemsememişiz ki ikimizde sorgulamamıştık. Sıra büyük oğluma( 11 yaşında) geldiğinde onunla ben içeri girdim. Klasik birkaç soru sonrası ona aşı yapılacağını anladığım anda müdahale ettim ve aşılarının tam olduğunu belirtmeme rağmen yapması gerektiğini tartışma kabul etmez bir şekilde söyledi. (zamanı gelen aşılar bunlar diye bastırınca kendimden şüphe ettim) Velhasıl kelam 1 menenjit 1 su çiçeği 2. Doz ve bir grip aşısı ile toplamda 3 aşı yapıldı oğluma.
    Sıra küçük oğluma (7 yaşında) geldiğinde yine refakatçi olarak ben girdim yanında. Biraz tdirgindim çünkü oğlumda DEHB (Dikkat eksikliği ve Hiper aktivite) tanısı vardı ve ilaç kullanıyordu. Doktor oğluma yine aşı için yanaştığında birdaha teyid etmek istedim 2.doz su çiçeği ve grip aşısı yapılması gerektiğini 🤦🏻♀️ ve ben artık 40 kere sorunca bu bilgileri yazılı olarak paylaşacağını belirtti. Sonrasında klasik sorularını yöneltirken kullandığı ilaç bilgisini ve neye dair verildiğini belirtince bir durakladı ve başladı soru yağmuru. Ne zaman tespit edildiğinden tutunda boğazındaki gıcık yüzünden yaptığı refleks hareketi dahil herşeyi, ilaç dozajını okula gidip gitmediğini aklınıza gelecek hertürlü geren soruyu sordu. Aynı soruları tekrar tekrar farklı şekillerde sordu benden aynı cevapları aldı ve herbir cvp sonrasında gergin bir "hıımm" yapıştırdı. Bu epey sıkıcı duruma rağmen umutsuzluğa kapılmamaya kararlıydım çünkü sayın @gucarslan Uğur Bey bu gibi durumların vize konusunda sıkıntı yaratmayacağı bilgisini vermişti 🙏🏻 (Bu arada biz her ihtimale karşı ekstra tetkik yapılmasını önlemek ve zaman kaybetmemek adına doktorumuzdan aldığımız durumu belirtir bir belge ile hazırlıklı gittik muayenemize ama ihtiyaç duyulmadı) ertesi gün 15 ile 17 arası dosyalarımızı teslim alabileceğimizi söylediler 👍🏻 ( Unganlar sağlık muayene için ödediğimiz ücret ise 1820 Dolar dı)
    Sonraki 3 gün mülakat gününe kadar Ankarada başta Atamızı ziyaret ettikten sonra gezilebilecek heryere gidip zamanımızı değerlendirdik. Biz TKİ ( Türkiye Kömür İşletmeleri) misafirhanesinde konaklıyorduk ve memnun kaldığımızı söyleyebilirim.
    26 sı mülakat günümüzden 1 gece önce doğru düzgün uyuyamamış olan ben sabah (sabahın ilk ışıkları bile yokken) gözümü açar açmaz rutine bağlamış gibi günlük bir doz mülakat deneyimlerini alırken bir anda bir panik hali aldı beni. İlk okuduğum deneyim gerçekten çok sıkıntılı bir deneyim olmuştu, okurken içim sıkılmıştı yazanın yerine ama benim suratıma soğuk suyu döken yüksek lisansı olan bir adaydan Lise diploması istenen kısımdı. Yok dedim bu konsolos çok hastalıklı birisi zaten bilerek zora koşmak için istedi yoksa bizden istenen son diploma diyerek kendimi sakinleştirmeye çalıştım. Sanki ayarlanmış gibi 2. mülakat deneyiminde de "Lise Diplomasını da" aldı kısmını okudum bende panik zilleri çaldı artık. Kalkıp sabahın körü odanın içinde deli gibi dolaşıp ahlanıp vahlanıyorum neden neden o kadar ıvır zıvır tonla ekstra belge getirmişken lise diplomamı bile isteye elimle buna gerek yok deyip dolaba kaldırmıştım??? Ağlayacak hale gelmiştim neredeyse. Deneyimlerin herikiside yabancı konsolosluklarda gerçekleşmişti tek tutunacağım dal buydu ama içim bir türlü rahat etmiyordu.( Sağolsun var olsun adminlerimizde her sorduğumuz soruyu bıkmadan usanmadan ilgi ile cevaplayıp bu sancılı süreci minimum hasar ile atlatmamızı sağladılar) Sn @gucarslan Uğur Bey oradada imdadıma yetişti ve Ankara nın üniversite diplomamı isteyeceğini söyledi ki öyle itimat ediyorum kendisine hemen atla uçağa dese gidip alıp gelecektim diplomayı hazır vakit varken. Gerek kalmadı şükür deyip derin bir nefes alıp ertesi güne huzurla girdim😊
    27 si sabahı 9.15 randevusu için 8.30 da konsolosluğun kapısındaydık. Epey kalabalıktı. 8.15 randevuları daha içerideydi ben merakla etrafıma gruptan tanıdık birilerini görebilir miyim diye bakınıyordum. Derken içeriden daha önce İzmir tanışma toplantısında tanımaktan çok memnun olduğum sevgili @Dilara-dgn ve eşinin çıkmakta olduğunu gördüm. Onay almışlardı ve bu her hallerinden belliydi 🥰Kutlaştık ve onların o pozitif ve mutlu enerjilerini özümseyerek moral depoladık. Bekleyen çok hava da epey soğuktu ama kimse durumdan şikayetçi görünmüyordu. Belirli aralıklarla içeri alınıyorduk sıra bize geldi gayet güler yüzlü personeller tarafından pasaport kontrolü sonrası güvenlikten geçtik. Ana binaya vardığımızda vize çeşidine göre pasaport arkasına etiket yapıştırıldı ve ödeme sırasına girdik. 330*4 1320 dolar tam ücret ödeyip sıra fişimizi aldık. İlk olarak evrak teslimi için epey bekledik. Sıra bize geldiğinde çok sevimli Türk bir görevli bizden sırasıyla pasaportlarımızı, evlilik cüzdanı ve 2 adet fotokopisini (başka bir evlilik olup olmadığını sordu burada hayır dedik) , 2 şer adet fotoğraf, vukuatlı nüfus kayıt örneğini ve arşivli adli sicil belgelerini istedi. Başka bir ülkede bulunmadınız değil mi diye sordu ben Kıbrısta 5 yıl öğrenci olarak bulundum deyince bir durakladı. Oradan sicil belgeniz var mı diye tereddütlü bir şekilde sordu. Ben evrakları içinde var deyince tamam o zaman dedi. Diplomamı 😊 ve fotokopisini istedi. DS 260 ta adres beyanında bulunmamıştık onu A4 üzerinde hazırlamıştım kendisi talep etmeden bilgi vererek teslim ettim. Sağlık raporlarını da en son isteyerek hangi dilde mülakat istediğimi sordu Türkçe dedim. Sonra mülakatı beklemeye başladık. O arada bizim küçüğümüz sabırsızca mızırdanmaya başladı haklı olarak. Ona aman biraz daha sabır derken gruptan @Musty50 Mustafa Beyi ailesi ile birlikte mutlulukla önümden geçerken gördüm tebrik ettim 😊 Çok güzel bir duyguydu bu onay almış kişilerin mutluluğunu paylaşmak 🙏🏻 Sonunda sıra bize geldiğinde mülakatımızı yabancı uyruklu sarışın sempatik genç bir konsolos ile gerçekleştirdik. Yemin ve parmak izlerinden sonra şuan ne iş yaptığımı, eşime ne iş yaptığını, nereye gideceğimizi, orada tanıdığım olup olmadığı sordu. Son olarak İngilizce bilip bilmediğimi sordu. Az deyince gülerek öğreneceksiniz dedi. Herşey güzel görünüyor tebrik ediyorum vizeniz onayladım dedi. Pasaportları birkaçgün içinde teslim alacağımızı ekledi. Biz bin ton ağırlıktan kurtulmuş kuş misali çıktık elçilikten. Çokça mutlu kutlu biraz da hüzünle arabada bizi bekleyen anne ve babamla sarıştık kutlaştık.
    Sevgili Yeşilkart Forum ailesi iyi ki varsınız. İyi ki yollarımız kesişmiş. Desteklerini esirgemeyen tüm yöneticilere saygılarımı selamlarımı iletiyorum. Sağolun var olun. Umarım bekleyen herkes vizesini alır dualarım desteklerim hep sizinle 🙏🏻

  • ⭐⭐

    @Şeyda vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatinizda mutluluklar


  • @osmanbey @osmanbey kardeşim Vizeniz Hayırlı Bereketli olsun


  • @Şeyda Vizeniz Hayırlı Bereketli olsun


  • @blanx Vizeniz Hayırlı Bereketli olsun


  • @Şeyda böyle olumlu vize görüşmelerini okudukça bizde mutlu oluyoruz.Detaylı anlatımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Yeni hayatınızda sağlık ve mutluluk diliyorum.Sizde bizlere bol şanslar dileyin🤭


  • @Carl Vizeniz Hayırlı Bereketli olsun


  • @osmanbey vizeniz hayırlı olsun tebrikler.


  • @Şeyda tebrikler vizeniz hayırlı olsun yeni yaşantınızda ailenizle beraber başarılar dilerim.


  • @osmanbey tebrikler.Detaylı anlatımınız için teşekkürler.Yeni hayatınızda bol şans


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum