DV2024 Sohbet Odası
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra açıkçası benim de en korktuğum şeyler silahlı saldırı ve Amerikan psikopatları 😳😳
İşte bu da maalesef her gülün bir dikeni olduğunu hatırlatıyor bize.
Gerçi TR'de bizim güller dikenlikten geçilmiyor orası başka :D -
@Emrah-Borazan Evet aslında gerçekten ev de çok güzelmiş garajlı olması özellikle beni mutlu eder İstanbul'da her gün her dakika park sıkıntısı yaşadığım için :D Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hep bunun için dua ediyorum tüm forum ve kendim için :)
-
@berolika amin inşallah :)
-
@ayvalik10 Fast de diyebilirdi iyi tarafından bakalım eft demiş en azından :D :D
-
@Emrah-Borazan
aşağıdaki linklerden okul puanlarını görebilirsin -
@ayvalik10 teşekkür ederim.
Bu arada katy tarafına bakıyoruz demişti bir arkadaş. Sugar Land ve Spring taraflarını da tercih edebilirsiniz. Katy'den fiyatlar biraz daha uygun ve okul puanları gayet iyi.
-
@Emrah-Borazan sugarland bakacaksanız oranın muhtarından bilgi almalısınız. @semavi sugarland sorumlu kişidir.
-
@Emrah-Borazan Şuan sugarland a da bakıyorum @semavi abi sayesinde ögrendik oraları da :) Katy de iyi gibi merkez çok iyi değil gibi ama
-
@ayvalik10 biliyorum kendisini youtube'ta da takip ediyorum. Houston'da yaşayan arkadaşım da var. 2021 talihlisi. Hele çıksın halledeceğiz inşallah.
-
Gidince acunun kızı gibi olucaz ama şimdilik 20 yaş genci gibiyiz idare etsinler
https://www.instagram.com/reel/CnfB-a5p8uz/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
@ayvalik10 çok iyiymiş valla öyle olacak :)))
-
@ayvalik10 İçimden kendi kendime konuşurken buna yakınım ama dışarıya i go you go we go oluyor heyecandan :))
-
@ayvalik10 them them them :D vallahi bu kız çok gıcık uyuz gibi :D
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy tampa :D @Rhonster daha iyi bilir oraları :D yoktur herhalde ya sanmıyorum bazı alanlar ormanlık alanlara çok yakın oralarda olabilir de ormanlık alandan uzak villalarda bu sorun olacağını sanmıyorum börtü böcek neyse de yılan biraz zor
Bir de Chandler iyi bilirdi ama tek kalemde siliverdi forumu hatırlatırım :D
O farklı bir nick ile gene buralardadır diye düşünüyorum. Hele kazandıysa üye olmasa bile kesin buradadır.
Bunu okuyorsan Chandler arkadaşım. Ayıp ettin bize. -
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy tampa :D @Rhonster daha iyi bilir oraları :D yoktur herhalde ya sanmıyorum bazı alanlar ormanlık alanlara çok yakın oralarda olabilir de ormanlık alandan uzak villalarda bu sorun olacağını sanmıyorum börtü böcek neyse de yılan biraz zor
O farklı bir nick ile gene buralardadır diye düşünüyorum. Hele kazandıysa üye olmasa bile kesin buradadır.
Bunu okuyorsan Chandler arkadaşım. Ayıp ettin bize.Vallahi bak aklımdan çıkmıyor hala hatırlıyorum :D
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bunu okuyorsan Chandler arkadaşım. Ayıp ettin bize.Vallahi bak aklımdan çıkmıyor hala hatırlıyorum :D
Haha 😂
Biz de onu mangal partisine çağırmayız.
-
@ayvalik10 :face_with_tears_of_joy:
-
@hadi-BE mevzu ne ya biz bilmiyoz bi kisi eksildik mi noldu :D :D
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE mevzu ne ya biz bilmiyoz bi kisi eksildik mi noldu :D :D
ABD’ye ayak basanın forumu unuttuğu gerçeği beni üzüyor 😂 geçenlerde bi konuyu okurken o kadar yardımcı oldukları kişinin foruma en son mesajı 2021de olmuş kısacası vefasız insanlar dolu 🙃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
70
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum