(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@waterman Selamlar, yok biz kimsenin emeğini sorgulamıyoruz saygı duymak gerekli :) İşlemlerimi kendim yapma taraftarıyım, hem süreci öğrenmek hem de içinde olmak. İlerde sorun yaşadığımda neler ile karşılaştım ne oldu vs vs :)
-
@historian Ben de yakın tarihli randevu bulamam diye, DS160 doldururken tatil planı diye Nisan 2024 seçtim bir sorun yaratır mı?
Randevum 8 Haziran 2023 te -
@waterman Çok fazla ret vardı. Bizim girdiğimiz bayan bizden 2 ve 3 önceki kişilere onay vardı. Erkeklerdi ve onların çok rahat bir üslupla konuştuğunu duydum sadece. Eşime bu bir hata dediğimi hatırlıyorum fakat onay aldılar şaşırdık. Arkadaşıyla gezmeye gideceğini söyledi tam profili anlayamadım ama biraz gevşek bile konuştuklarını söyleyebilirim. Diğer arkadaşı da sonra geldi diş hekimiydi doktora yapıyordu o da aldı vizeyi. Öğrenci olup alamayan çok oldu. Önümüzde yabancı uyruklu sanırım kazakistandan biri vardı ingilizce mülakat yaptı o da alamadı. Ben 2 kişi gördüm o esnada sadece.
-
@Rüştü-Gürbüz bizde de uzun süre öyle olmuştu sonra bir sabah bütün ayı açtılar bir anda 1 hafta sonrası için randevu oluşturmuştuk, hatta o haftada 3 günlük italya Almanya seyahati bile yaptık 😅 hiç moral bozmayın bence mutlaka bir boşluk denk gelecektir. Telegram gruplarına üye değilseniz onlara da katılın hatta onların uyarı sesini farklı yapın ki bildirim geldiği anda hemen alabilesiniz
-
@Rüştü-Gürbüz Randevunuz Hazirandaysa yeni bir DS160 doldurup Agustos-Eylül gibi bir plan yapmanız bence daha inandirici.. 1 ay sonra bile ne olacagimiz belli degil 10-12 ay sonrası çok ileri tarih😊
-
@by_phtogpr Geçmiş olsun. Almaz dedikleriniz alıyor, alır dedikleriniz vizeyi alamıyor. Ne diyebiliriz ki!
-
13 Şubat'ta vize randevum var. Merak ettiğim şu ki greencard çekilişine defalarca başvuranları görebiliyorlar mı? Bunu görüyorlarsa acaba kararlarına yansıyor mudur?
-
@hasnotben ds260 doldurmadıysanız görmüyorlar
-
@waterman Daha onu doldurmak nasip olmadı :)
-
Cevap: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ
Merhabalar DS160 Formunda başvuru yerim İstanbul gözüküyor fakat randevuyu en yakın tarih olan 7 Şubat'a Ankaraya aldım. Herhangi bir değişiklik yapmadan Ankara'ya gidip başvura bilir miyim? Yoksa tekrardan yeni bir DS 160 Formumu doldurmam gerekli? Süreç ile ilgili aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler
-
@dytmelek Moral bozmuyorum üzerine heyecanlı oluyor :) Telegram grubuna nasıl ulaşabilirim :star:
-
@Rüştü-Gürbüz bizde 2 kişiyiz aslında ve denk getirme ile alakalı ben hala kontrol ediyorum daha fazla öne çekmeyeceğim kendiminkini ama burdan paylaşıyorum denk gelip görüp alabilen olur diye
-
@historian Bilmediğim için soruyorum; yeni DS160 doldurduktan sonra hazirana aldığım randevu ya mı işliyorum numarasını nasıl yapabilirim.
Tabi haklısınız 1 ay sonra neler yaşayacağımızı kestiremiyoruz. Sadece bilmediğim için, endişeliyim :)
-
@dytmelek telegram grubunu bende isterim bu arada :D
-
@tolgasatir Evet görmüştüm paylaşımınızı :)
-
@historian Yeni başvuru sahibi ekle dediğim de mevcut randevuyu iptal etme durumu olabilir diye uyarı veriyor :/ şu an kafam çok karıştı içim hiç rahat değil :)
-
Merhaba ;
Bu site üzerinden edindiğim deneyimleri bende birilerine olası katkı için paylaşmak istiyorum .
Randevu : ilk başvurumu 2 hafta önce aldım , aralık sonu olan başvuru tarihimi @ety kullanıcısının yönlendirmeleri ile birlikte bu güne güncelleyebildim .
Ds 160 formu : İlk formu değiştirmek zorunda kaldım . Yeni ıd ile oluşturduğum formda yine forumda diğer arkadaşların söylediği gibi bir sorun yaşamadım .
Mülakat :
Ard arda olumsuz sonuçlanan başvurular oldu maalesef Onları izlerken gerildim açıkçası .
Bana gelince ;
Neden gitmek istiyorsun ?
Daha önce ABD ye gittin mi ?
Kaç gün kalacaksın ?
Ne iş yapıyorsun?
Kaç Yıldır çalışıyorsun ? Şeklinde gelişti ve olumlu sonuçlandı .
Sorularıma samimiyetleri ile cevap veren yönlendiren forumda ki bütün arkadaşlara bir kez daha teşekkür etmek isterim.
Herkese bol şanslar … -
Bu ileti silindi! -
@Rüştü-Gürbüz @tolgasatir
https://t.me/+wr9fKDkn-NMxOWM0https://t.me/+hW4lKUmx8jA5MTk0
Bendeki gruplar bunlar, bazılarında sohbet de var bazıları ise sadece randevu bilgisi paylaşıyor
-
@dytmelek Çok teşekkür ederim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum