Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
1.0k 197 56.2k 183

• @mexido
    Tebrikler California da yeni hayatıniz da başarılar.🙂

• @nurcimek Merhaba nasıl aldınız bilgi alabilirmiyim lütfen.

• @mexido hayırlı olsun kızınızın vizesi 🎉 sizin de yolculuk yakında diye düşünüyorum, yolunuz açık olsun şimdiden 🙏🏻

• @dytmelek, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

@mexido hayırlı olsun kızınızın vizesi 🎉 sizin de yolculuk yakında diye düşünüyorum, yolunuz açık olsun şimdiden 🙏🏻

@dytmelek, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

@mexido hayırlı olsun kızınızın vizesi 🎉 sizin de yolculuk yakında diye düşünüyorum, yolunuz açık olsun şimdiden 🙏🏻

Teşekkürler melek hanım,
    Darısı size diyelim :)
    Evet Şubat ayında yolculuk. Ehliyet yenileme yapmıştım yıl başından önce ehliyetimin gelmesini bekliyorum malesef 17 gün oldu hala inceleme aşamasında. Şikayet açtım bekliyorum. Yoksa çoktan gitmiştim :(

• @dytmelek, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Teşekkürler melek hanım,
    Evet Şubat ayında yolculuk. Ehliyet yenileme yapmıştım yıl başından önce ehliyetimin gelmesini bekliyorum malesef 17 gün oldu hala inceleme aşamasında. Şikayet açtım bekliyorum. Yoksa çoktan gitmiştim :(

Biz de en kısada gitmeyi istiyoruz, inşallah diyelim🙏🏻🙏🏻
    Ehliyet yenileme konusunu bizim de yapmamız lazım aslında iyi oldu hatırlatma. Sizinki de yakında çözülür umarım🙏🏻

@dytmelek, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Teşekkürler melek hanım,

Biz de en kısada gitmeyi istiyoruz, inşallah diyelim🙏🏻🙏🏻
    Ehliyet yenileme konusunu bizim de yapmamız lazım aslında iyi oldu hatırlatma. Sizinki de yakında çözülür umarım🙏🏻

Teşekkürler. Sizede şimdiden iyi yolculuklar.
    :)👍

• Bizde bugün hayırlısı ile oğlumun pasaportunu gönderdik vize için sağolsun yine @denizci10 Orçun abinin yardımlarıyla inşallah sorunsuz şekilde süreci bitiririz.

• @nofearbrk inşallah oğlunuza da size ve diğer çocuklara aldığımız gibi sorunsuz olarak vizesini alırız.

• Oğlum için 19 Ocakta ptt kanalıyla gönderimini yaptım bugün dağıtıma çıktı saat 8 de ve hala daha konsolosluğa ulaşmadı adamlar 1 günde vize basıyorlar binlerce insana ptt 4 günde evrağı ulaştıramıyor konsolosluğa çok acayip... :)

• @nofearbrk bi sakin :face_with_tears_of_joy: maalesef PTT ile bu aralar nedense bu şekilde sorunlar yaşıyoruz. İnşallah düzelir. Yani sadece senin yaşadığın bir sıkıntı değil maalesef.

• @denizci10 :) sakin olamıyorum abi :)

• Merhabalar green kartlı anne babanın Türkiye'de doğmuş 6 yaşında çocuğunu ABD içinde green kartına başvurusuna götürmesi için ilk girişi olacak çocuğa vize gerekirmi ?

• 19.01.2023 te PTT ye verdiğim oğlumun pasaportu 23.01.2023 tarihinde konsolosluğa ulaştı. Dün application received oldu bugün aprroved inşallah akşama da issued olması dileğimle. Aslında mülakatta çocuğunuz var mı onun vizesi varmı diye sorduğunda boşta bulunup o bizimle gelmeyecek burda kalacak dediğimden biraz umutsuzdum fakat yine yine @denizci10 Orçun abim bana güven sıkıntısız onunda pasaportu gelecek demesiyle beni inandırdı bu yolda bizden maddi manevi yardımlarını esirgemeyen Orçun abime bir kez daha binlerce kez teşekkür ederim dileyen herkese nasip olmasını dilerim.

• @nofearbrk rica ederim kardeşim. hayırlı uğurlu olsun. inşallah kazasız belasız vizenin elinize ulaşması dileğiyle.

• Amin @denizci10 Orçun abicim senin sayende :)

• @Yasemin-Gürleroğlu

Evet

detaylar için⬇️

Green Card Sahiplerinin ABD dışında doğan çocukları https://yesilkartforum.com/forum/post/3851

• Merhabalar, bugun birisi 9 birisi 4 yaş iki kızımız için vize basvurusu yaptık. Eşimin de benim de amerika vizemiz var. Dv2023 kazananıyım ama henüz mülakat alamadık tabii. Kendi ais sayfamdan kızları ekleyerek yaptım, ödemeyi yaptıktan sonra mülakatsız evrak gönderimine yönlendiriliriz diye düşünüyordum ama illaki mülakat aldırdı sistem. Çok üzgünüz;( mülakat tarihi aralık 2023.
    Bu aşamada konsoloslugu aramamız fayda eder mi acaba?

• @demirnaz tek çareniz konsolosluğu aramanız. büyük ihtimalle sorulardan bir veya daha fazlasına yanlış cevap verdiniz.

• @denizci10 teşekkürler ama hiçbir soru ile karşılaşmadık ki? Sadece kızlarımın ds160 kodu ve adres istedi sistem. Talihsiz oldu maalesef. Cok tşkler cevabınız için.

• denizci10D denizci10 bu başlıktan bahsetti

• Merhabalar, Benim ve Eşimin vizesi var, 14 Yaş altı çocuklar için DS160 Formunu doldururken Ankara'yı seçmemize rağmen sistem belgelerin gönderileceği adresi otomatik olarak İstanbul Konsolosluğu şeklinde gösteriyor.

Olaki mülakata çağırmaları durumu için biz Ankara Konsolosluğunu seçmiştik Ds160 formunu doldururken. Fakat şuan İstanbul Konsolosluğuna gönderin diyor sistem.

Sizce bu bir sorun mu?

Benzer Başlıklar

• Üniversite Öğrencisi B1/B2 Mülakat Bilgisi

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    122 Bakış
    EyelashE
    Merhabalar herkese, ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bu sene 4. Sınıfa geçiyorum ve seneye okulum bitecek diye umuyorum. Yaklaşık 1 ay önce DS-160’ı doldurup başvuru yaptım turist vizesi için, orda tekrar okuma gibi bir planım veya isteğim yok o yüzden turist vizesini seçtim. Az çok her şeyi öğrendim araştırmalarımla, izlediğim videolarla ama benzer tecrübesi veya tanıdığının geçirdiği bir tecrübesi olanlar varsa diye danışmak istedim. Benim mülakatım 26 Eylül’de şu an, yaklaşık 5 gün gibi bir süre kaldı. Türkiyede öğrenci olarak turist vizesi almaya çalışanlara yaklaşımları nasıl? Neler soruluyor? Klasikleşmiş sorulardan farkı ne oluyor acaba? Resmi olarak bir işte çalışmıyorum daha ama online freelance iş yapıyorum yazılım odaklı, aylık 2500$ kazancım var şu an ve bunun bir artı olacağını düşünüyorum ama bunu mülakatta nasıl sunabilirim belge sormadıkları için genel olarak? Herhangi bir tavsiyesi veya önerisi olan varsa çok güzel olur.
  • B1-B2 vizesiyle oturum uzatma

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) b1 vizesi b2 vizesi oturum
    4
    0 Oy
    4 İleti
    606 Bakış
    S
    merhaba turist vizesi yenilemede greencarda başvurulan fotoğrafla aynısı olursa sorun olurmu? 6 aylık değil bu denilirmi?
  • Başka ülkeden B1/B2 alabilir miyiz?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    104
    1 Oy
    104 İleti
    8k Bakış
    S
    Ban calisma izini ve oturum izini olan bir ulkeden basvurup aldim. Bu sekilde sorun olmaz
  • 1 Oy
    247 İleti
    61k Bakış
    R
    @celinesy vizeniz geçerli olduğu sürece giriş yapabilirsiniz, sıkıntı olmaz. Dönüş bileti almanızı tavsiye ederim. Dönünce posta yolu ile yenilemeye başvurabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k